Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top Spin mi Virtua Tennis mi ?

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
fizban said:

ama şöyle diyim, zaten oturup saatlerce oynamazsın asla tenisi fifa vs gibi. o yüzden virtua tennis. top spin açasım gelmiyor daha güzel olmasına rağmen.

vırtua tennıs bılmıyorum da, yıllar yıllar önce xbox1 de top spini saatlerce oynuyorduk :)

Ha ozaman arkadaşta pes fifa yoktu ondan oynuyorduk ama gene oynanıyordu 2 3 kişi.
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

eee olum gel gerçeğini oynayalım ?

bi gün idmana erken gidip denedim koç üni de. pek beceremedim power level'ını ayarlamak çok maharetli iş bi koyuyorum bütün duvarları geziyo top. bulsak güzel bi yerde başlasak mı varmıdır ki. bu bizim sporiumda da varda tuzludur orası yazın iyi olur aslında it gibi ter atarız
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura said:

SenariouS said:

eee olum gel gerçeğini oynayalım ?

bi gün idmana erken gidip denedim koç üni de. pek beceremedim power level'ını ayarlamak çok maharetli iş bi koyuyorum bütün duvarları geziyo top. bulsak güzel bi yerde başlasak mı varmıdır ki. bu bizim sporiumda da varda tuzludur orası yazın iyi olur aslında it gibi ter atarız

sahilde var burda, neydi ismi unuttum sormak lazim
Sosyal ağlarda paylaş

virtua tennis seviyodum ta ki top spin oynayana kadar. virtua tennis tamamen amele isi, her vurdugun iceriye dusuyo, oyunda tek yapman gereken karsi tarafin nereye atacagini tahmin etmek.

arkadaslar konusunda fizbanin dedigi dogru ama, gelen insanlar top spin ogrenmeye kasmak istemiyo cok ama bir kisi bulursan seninle duzenli oynayacak, baya guzel oluyo. 3 oyun, 5 set, yarim saat falan kapisiyoruz tek macta.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...