KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Bi tenis oyunu alayım diyorum roland garros falan gaza getirdi bilen varmı buralarda hangisi daha iyidir. İstediğim şey career modu takılıcam sabah akşam onun uzun soluklu ve iyi olması bi fikri olan varmı ? bi kaç siteye baktım ama karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ben top spin almıştım, güzeldi de tenis oyunlarının bir süre sonra beni baydığını fark ettim. ama virtua tennis fazla arcade sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Hangi konsol olduğunu yazaydın da ona göre tavsiye alaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 wii dir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eğer gece gündüz oynıcaksan virtua tennis 3 günde biter en azından bende öyle oldu ama eğlencelidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 git adam döv ya ne tenisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 virtua tennis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ps3 konsolu unutmuşum. ayrıca yenileri çıkmış top spin 4 ve virtua 4 . virtua biraz fazla arcade gözüküyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 top spin 4 daha simulasyon virtua tennis daha arcade ama şöyle diyim, zaten oturup saatlerce oynamazsın asla tenisi fifa vs gibi. o yüzden virtua tennis. top spin açasım gelmiyor daha güzel olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Top Spin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 virtua'nın demosunu indirdim. bu career modunu böle monopoly oynar gibi yapmışlar ve sürekli 3-4 çeşit minigame var. bi kaç kez denedim falan mini gameler demoda bile baydı. sanırsam yarın top spin alacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 http://www.showtvnet.com/showgames/super-tenis.asp bak şu acayip keyiflii;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 İkisinede sahip biri olarak tartışmasız top spin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 virtua tennis'i alırsan muhtemelen kırar atarsın o yüzden kesinlikle Top Spin 4. Madem tenis oynayacaksın adam gibi olanını oyna en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Virtua'da her top içeri düşüyordu 3. oyunda hala öyle mi bilmiyorum ama feci bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 eee olum gel gerçeğini oynayalım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fizban said: ama şöyle diyim, zaten oturup saatlerce oynamazsın asla tenisi fifa vs gibi. o yüzden virtua tennis. top spin açasım gelmiyor daha güzel olmasına rağmen. vırtua tennıs bılmıyorum da, yıllar yıllar önce xbox1 de top spini saatlerce oynuyorduk :) Ha ozaman arkadaşta pes fifa yoktu ondan oynuyorduk ama gene oynanıyordu 2 3 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 SenariouS said: eee olum gel gerçeğini oynayalım ? bi gün idmana erken gidip denedim koç üni de. pek beceremedim power level'ını ayarlamak çok maharetli iş bi koyuyorum bütün duvarları geziyo top. bulsak güzel bi yerde başlasak mı varmıdır ki. bu bizim sporiumda da varda tuzludur orası yazın iyi olur aslında it gibi ter atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 multi sürekli oynayacak insan varsa elbette ki top spin zaten. ya dediğim olay şu; ilk oynamaya başladığımda virtua tennis ile başlamasaydım daha çabuk bayardım. arkadaşlar geldiğinde top spin öğrenmeleri çok zor ve kimse seviyene gelemiyo o yüzden ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 KenshinHimura said: SenariouS said: eee olum gel gerçeğini oynayalım ? bi gün idmana erken gidip denedim koç üni de. pek beceremedim power level'ını ayarlamak çok maharetli iş bi koyuyorum bütün duvarları geziyo top. bulsak güzel bi yerde başlasak mı varmıdır ki. bu bizim sporiumda da varda tuzludur orası yazın iyi olur aslında it gibi ter atarız sahilde var burda, neydi ismi unuttum sormak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 soralım onu bu hafta angaradan geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 angarada nabıyon gelip tokatlıyım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 KenshinHimura said: soralım onu bu hafta angaradan geleyim 3 kisi de direk, gerilla fiat yontemi kullanio olabilirler asaga indiririz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Kaede said: angarada nabıyon gelip tokatlıyım seni maç var odtüyle pazar sabah çıkıp pazartesi sabah dönücem . sen nabıon angarada @viktor ; gayet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 virtua tennis seviyodum ta ki top spin oynayana kadar. virtua tennis tamamen amele isi, her vurdugun iceriye dusuyo, oyunda tek yapman gereken karsi tarafin nereye atacagini tahmin etmek. arkadaslar konusunda fizbanin dedigi dogru ama, gelen insanlar top spin ogrenmeye kasmak istemiyo cok ama bir kisi bulursan seninle duzenli oynayacak, baya guzel oluyo. 3 oyun, 5 set, yarim saat falan kapisiyoruz tek macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar