Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gamers West Uo Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hey Allahım ya Delircem Şimdi Bizim Cafeki Bi Arkadaş Açmışlar shardı Benım nıxkımle Yazı Yazmıs gorende Ben Yazdım Anlayacak Arkadaslar Forumlardan Logout Olmadıogımdan Dolayı bızım Elemanda bunu Bılmedıgınden Dolayı Benım nıckımle Yazmıs kusura Bakmayın Herkezden Ozur Dılerım bu Konu Ile [ Alakam ] Yoktur. Gerekırse bu topıcı sılınmesını Istıyorum.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Frasier

Mesaj tarihi:
la olm kocaman yazmışlar bıde boş :D ne beklıcem dınasor tasamı ?[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__
5 sn. icinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız

[Bu mesaj rexx tarafından 16 Eylül 2004 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Walla Yanlışlık Oldu.

Gamers West Sunucusu Hizmete Girmiştir.

Ayrıntılı Irk sistemine Ve Noir Maplı Olarak Açılmıştır.

Serverımıza Bağlanmak İSteyen Arkadaşlar ;

İlk Olarak forumlardan REgister Olmaları Gerekmektedir.

Daha mailine gelen activasyon kodunu onayladıktan sonra forumlarımızdan bır kerelıge mahsus sıfresını degıstırdıken sonra ilk savede acc leriniz açılmış olacaktır.

şifrelerinizi dırek forumlardan degıstırebılrısınız otomatık oyun sıfrenızde degıseccektır.

serverımıza baglanmak ıcın forumlarımızdan duyurular kısmından gamers west sunucusunun clienti indirip oyuna bağlanabılırsınız.

Sitemize Buradan ulaşabilirsiniz.
Mesaj tarihi:
başarılar.site tasarım güzel olmuş.[signature][hline]Şampiyon
[i]In the face on an enemy, in the Heart of One Man, Lies the Soul of a Warrior.[i]

[Bu mesaj Efecik tarafından 16 Eylül 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Frasier, 16 Eylül 2004 18:52 tarihinde demiş ki:
Hey Allahım ya Delircem Şimdi Bizim Cafeki Bi Arkadaş Açmışlar shardı Benım nıxkımle Yazı Yazmıs gorende Ben Yazdım Anlayacak Arkadaslar Forumlardan Logout Olmadıogımdan Dolayı bızım Elemanda bunu Bılmedıgınden Dolayı Benım nıckımle Yazmıs kusura Bakmayın Herkezden Ozur Dılerım bu Konu Ile [ Alakam ] Yoktur. Gerekırse bu topıcı sılınmesını Istıyorum.

fake nick flm göörmu$tumde fake reklam ılk kes :-p[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
Valla taktir etdim account açilma sistemleri güzel, site tasarimlari güzel, forum teması güzel, clientleride güzel ben bi girip bakcam içerde ne var diye ama şimdilik ben beğendim valla[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Shard ın adını anlamadım ben
Oyuncuların Batısı ?
Batı Oyuncuları ?

ne anlam ifade ettigini çözebilmiş degilim..Bir yetkili izah edebilirmi acaba..[signature][hline]Game experience may change during online play...
Mesaj tarihi:
eternal gamers.gen.tr olunca kendilerinin siteleri içinde bir kaç sunucuyada ayrılınc west north gibi yapmışar o yüzden.

site ise rexx'in dediği gibi bir gün gezerkene bulmuştum 59,9$ sanırım.[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm
  • Yeni Oluştur...