roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Selamlar, regain isimli acik kaynak kodlu jsp tabanli bir arama motoru yazilimi var. biz bunu isyerinde ortak ag surucumuzde arama yapmak icin kullanacagiz. fakat iki noktayi modifiye etmemiz gerekiyor ve ben beceremedim olmayan java bilgimle. Regain.Sourceforge öncelikle; advanced search sayfasina alt klasorlerde arama yapabilmemize yarayan 5 secim kutucugu koymamiz lazim. yani atiyorum: X caner X mustafa X suleyman diye yan yana 5 secenek olacak, bu secenekler o isimli alt klasorlere isaret edecek ve hangi kutucuk isaretliyse yalnizca o alt klasor(ler)de arama yapilacak. Bu regain dokumanlarinda auxillary search diye anlatilmisti ama beceremedim. kutucuklar çıkıyor, işaretliyorum, fakat bahsettiğim aralıkta aratmıyor alet. bir digeri ise google'in advanced search sayfasi var ya, hani "... Bunu iceren ... Bunu icermeyen ..." diye ayrintili arama seysi var, onu uygulmamiz lazim adv. search'e. http://www.google.com/advanced_search?hl=en üzerinde çalıştığım versiyon server versiyonu, tomcat gerektiriyor doğası gereği. yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum. hatta yeri gelirse dürümler biralar havada uçuşur. teşekkürler.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Abi şuna tek bir cevap bile gelmemesi çok enteresan değil mi ya?
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 allah razı olsun kardeşlerim. el atanın mekanı cennet olsun.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 GÜNCELDİR PAZARLIK AZDA OLSA YAPARIM
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 roketin eksisozlukteki jsp haykirisina denk geldim. priceless.
Öne çıkan mesajlar