BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Pasta said: çukulata sevmem abv çukulata nasıl sevilmez.. pis herifçıgçşarı! çııııık! nutellamı alıp geliyorum ben de kahve de koyacam
reb0rn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Leadman said: Çikolatanın kızın anüsünden akıp gitmesi ve teninin biraz olsun o bölgede gözükmesi gerekir ancak gözükmüyor. Demek ki fake. yok artık
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 BabacumMostors said: Pasta said: çukulata sevmem abv çukulata nasıl sevilmez.. pis herifçıgçşarı! çııııık! nutellamı alıp geliyorum ben de kahve de koyacam sufle ve çilekli myzky fondü dışında yemiyorun öutukalta genek olarak tatlı da yemiyorum pek
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 internette yeterince çikolata kaplı kız resmi olmadığına kanaat getirdim. devlet bu konuda çalışmalı acilen!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 az önceki aramalarımda ben de aynı kıtlıkla krşılaştım sorna aramamı çukulata banyosuna çevirdim. bu da şeye benzedi arama motoruna "normal kız" yazıp katie holmes u bulmak gibi
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Vmu6by_vVh0
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben almanca cükülata kiz yazdim, bu cikti. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/schokoladenfrau.jpg almanlar aslinda cikolatadan anlamiyormus!
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: ulan ben sideboob koyunca günah, adam SEVİŞİLMEYE HAZIR KAPLAMALI -kız mıdır kadın mıdır bilemem- fotolar koyunca sanat oluyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Pasta said: BabacumMostors said: Pasta said: çukulata sevmem abv çukulata nasıl sevilmez.. pis herifçıgçşarı! çııııık! nutellamı alıp geliyorum ben de kahve de koyacam sufle ve çilekli myzky fondü dışında yemiyorun öutukalta otasasaltık essnik vörsun. otibis, işsazı issinin issassız. mikail akerfeldt. Eyjafjallajokul.
balon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Krema fantazileri varken çikolata nerden çıktı ? İğrenç hale getirmişsiniz kızı.
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 abi yalamaya kalksan alıcagın kaloriyi o sekste yakamassın mundar olur yazık
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eğer o kızın ayağıyla şu anda gey oldum sanırım
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: ben almanca cükülata kiz yazdim, bu cikti. almanlar aslinda cikolatadan anlamiyormus! ya allah kahretsin bu alman olup ta çirkin doğanlara ya. abi düşünsene her yer süt gibi, sen böyle bir şeysin. allah kahretsin ya. valla intihar sebebi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 zamaninda hitlerin elinden gacanlarin kizlari bunlar :/
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Vingthor said: eğer o kızın ayağıyla şu anda gey oldum sanırım ahahahhahahha
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o kadar çikolataya verilen paraya yazık, ne israfkar adamlarsınız. Bitterlisi var mı?
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 vaniLLe said: ben almanca cükülata kiz yazdim, bu cikti. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/schokoladenfrau.jpg almanlar aslinda cikolatadan anlamiyormus! dat biceps
Öne çıkan mesajlar