Efecik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 evet zina kabul edilmedi.akp chp anlaşdı.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 ee lan hani bu hukumet seriat getirecekti alla alla ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 HOLEYYYY HOLEYYYYY ZİNA OGHHHHH HOLEYYYY İŞTE BUUU!! (edit:caps yapmışım farkında olmadan) [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 14 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 SaldırıııIIIIIIIN! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 abi oha... kendimi kaybetmişim bu haberi duyunca bre.[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 yok bi de kabul edilcekti[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 öf ya [Bu mesaj kiddo tarafından 14 Eylül 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 kabul edilecegini cidden dusunmusmuydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Heh türkiyenin başka işi gücü kalmamıştı sanki Zina haricinde ,[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Şaşırmadım. Gözün aydın Absocan hehe =P.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 zaten bu isim altina baska bir konu vardi zaten.. Dogru olan olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Silthanas, 14 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: *!15lerinde, 1 mayislarda slogan attigi gunleri hatirlar* 1 mayıs çok sakat bir gün. 2 gün sonra türkçülük bayramı var. Eha.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: wanderer1985, 06 Eylül 2004 16:39 tarihinde, b00nkR@$1R'in "eyvah bab zina gelior poku yidih" topiinde demiş ki: bisey olmaz siz bi rahat olun [signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 medyum wanderer =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 hadi erkekler saldirin alaalalalalala[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Valla bana giren çıkan yok hala sapım.:([signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 14 Eylül 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 tren kazasını unutturmak için bir çalkantı sadece[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Silthanas, 14 Eylül 2004 19:47 tarihinde demiş ki: 15-18 arasi sex e ozgurluk ! Genclerin sevi$me hakkini elinden alamazlar, dogaya kar$i kanun yaratamazlar ! lol +1[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Ardeth, 14 Eylül 2004 19:55 tarihinde demiş ki: tren kazasını unutturmak için bir çalkantı sadece buda bi bakı$ açısı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: Ardeth, 14 Eylül 2004 19:55 tarihinde demiş ki: tren kazasını unutturmak için bir çalkantı sadece güzeel =)[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Çıksaydı kesinlikle vatandaşlıktan çıkardım.. böle saöma bişi olurmu ya? hangi ülkede var böle bişi? ırak üran suriye arabistan dışında :-) bide 18 yaşından küçüklerde yaparsa 2 yıldan başlayan cezalar varmış oda mı acaba geçemedi yasaya.. neydi o bilen varmı. bu arada 18 yaşında küçük kızlardan bahsetmiyorum o ayrı bişi o zaten var da birde 18 yaşından küçük erkeklerinde yapması ysaklanıcaktı.. ne saçma şey alllahım yarabbim.. sen akıl ver bunlara.. iyi oldu çıkmadı. çıksaydı harbiden çok uyuz olurdum. fena şeyler yapardım.. zina gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: -Cleglaw-, 14 Eylül 2004 20:03 tarihinde demiş ki: bu arada 18 yaşında küçük kızlardan bahsetmiyorum o ayrı bişi o zaten var da birde 18 yaşından küçük erkeklerinde yapması ysaklanıcaktı.. Nası ya bi dakka. Bi dakka. ppppffsss.. PUhahahahahahah hey allam yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 artık rahatça her gün başka bi kızla gezebiliriz holey:D[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 sanrım o ayrı bi yasa ve çıkıcak.. o iptal olmadı galiba.. ya bi bilgisi olan varmı acaba bu konuda merak ettim şimdi harbiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oda iptal oldu . diye biliorum ben.[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar