Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zina kabul EDİLMEDİ

Efecik

Öne çıkan mesajlar

Heh türkiyenin başka işi gücü kalmamıştı sanki
Zina haricinde ,[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bana giren çıkan yok hala sapım.:([signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum.
All hail The lord and master Foamy the Squirrel
]All hail the lord and master Foamy the Squirrel

[Bu mesaj nightstalker tarafından 14 Eylül 2004 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 14 Eylül 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
tren kazasını unutturmak için bir çalkantı sadece

buda bi bakı$ açısı =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

Çıksaydı kesinlikle vatandaşlıktan çıkardım.. böle saöma bişi olurmu ya? hangi ülkede var böle bişi? ırak üran suriye arabistan dışında :-)

bide 18 yaşından küçüklerde yaparsa 2 yıldan başlayan cezalar varmış oda mı acaba geçemedi yasaya.. neydi o bilen varmı.

bu arada 18 yaşında küçük kızlardan bahsetmiyorum o ayrı bişi o zaten var da birde 18 yaşından küçük erkeklerinde yapması ysaklanıcaktı..

ne saçma şey alllahım yarabbim.. sen akıl ver bunlara..

iyi oldu çıkmadı. çıksaydı harbiden çok uyuz olurdum. fena şeyler yapardım..

zina gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Cleglaw-, 14 Eylül 2004 20:03 tarihinde demiş ki:
bu arada 18 yaşında küçük kızlardan bahsetmiyorum o ayrı bişi o zaten var da birde 18 yaşından küçük erkeklerinde yapması ysaklanıcaktı..

Nası ya bi dakka. Bi dakka. ppppffsss.. PUhahahahahahah hey allam yaaa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...