Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

kaputu açında üstündeki simgelerden cam suyu hangisiydi diye bakıyorum abi.

inan bulaşık makinesini hiç sökmedim ama en küçük parçasına kadar dağıtır toparlayabilirim diye düşünüyorum.

arabada ne nedir en ufak bi bilgim bile yok. bırak sökmesini falan.

bi yerde bi dingil var. bi aks falan bişiler var gerçi. motorda da alternatör olması lazım. distribütör kapağı hmm.. öle bişiler var işte.

akü var bi de. onu biliyoruz, ailecek takip ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Boşver abi haşır neşir olunca uğraşıyorsun böyle.

Üstüm başım berbat oldu sızıntı nerden geliyor görebilmek için. Göremedim bide o var. Hayır bugün park ederken bi toprak-çakıl birikintisine değdi biraz altı arabanın ama karter koruması sürttü yani, sorun olmaması lazım. Deformasyon falan yok zaten yumuşak zemindi.

Bende patlamasın olay o yüzden, sıkıntı orda. Babamın hilux kamyonetten inip bora'ya binince altı sürtmez gibi her yere dalasım geliyor ilk anda, o yüzden korkuyorum sfsadgfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Bu hizmet için kredi kartından 20 lira çekilecek.

Dynamick said:

Serverın sürekli sorun çıkarmasından dolayı, tüm yazarlara alıntı sonrası özel mesaj sistemi getirilmiştir. Yeni servera taşınmak için de bu sistemin bedeli olarak 20 lira hesaplarınızdan çekilecektir. Eğer yararlanmak istemiyorsanız MyPati'yi karıştırınız.

İyi günler, iyi forumlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aksine bende g9 aldiydim yakinlarda, rahat edemedim, oturmadi alet elime, eski dandik a4techime geri dondum cat'i alana kadar.

o degil de simsteki karakterim oldu lan :(
kizin tekiyle konusuyordum, turn on mu ne oyle bi secenek cikti friends menusunde bastim anasini satiyim.
bi baktim kari isirdi kolumu, napti lan bu fln anlamaya calisirken boyle evime garip garip adamlar gelmeye basladi, karanlik karanlik tipler gozleri bi farkli fln

bi aksam bisiler oldu vampire donustum, oyunda vampir olmaca varmis, turn dedigi de vampir yap demekmis. nese vampirik vampirik oynariz derken bi partiye gittim ama deli gibi acim, bar tabana dayanmis

neyse tuvalete gireyim sonra plasma juice icerim dedim, tuvalete girdim adam acliktan oldu orda :(

azrail geldi fln 2-3 aksiyon dondu bizimki yalvardi vs, dedim nolcak bakalim, direk ana menuye atti oyun.

casual dedimiz oyun bildigin hardcore cikti, save yok load yok karakter gg...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...