teknoson Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 küheylan said: şimdi yapman gereken bir daha o hatayı yapmamak. ve işine 4 elle sarılmak. allah çalışana verir. evet çalışmadan olmaz heryerde çalışan değer kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 hahaha şekerler ya 8 tane öğrencim toplanmış üşenmemiş beş kat çıkmış sizi görmeye geldik dolanıyoduk öyle diye.içeri gelin diyorum ''yok hocam haber vermedik müsait değilsinizdir falan'' diyolar.o kadar da düşünceliler hani. eheu sevimliler ya (anaç oldum birden:S) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bronzlaşmaya başladım adım adım. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 seviniyo musun ki bronzlaşınca? ben hayata küsüyorum azıcık yansam. beyaz ten en iyi. Bİ DE ÇOK SICAK YA! CEHENNEM BEYAZITTA, TAKSİMDE. HERYERDE. temmuz ağustos falan, yok yaşanmaz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 AKSDHGASKHDGASKJFJDWTUFASKHDGASJKDF of araya girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sen daha buralarda takıl, sana mesaj attım allahsız. kaybettin şansını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 sen ne gerizekalı bi karısın ya telefonuna bi bakmayı akıl ettinmi beyinsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ağır oldu biraz. kalbim kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 günlük çok sıcak. 15 dakikaya çıkıcam evden ve çok mutsuzum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bella said: seviniyo musun ki bronzlaşınca? ben hayata küsüyorum azıcık yansam. beyaz ten en iyi. Bİ DE ÇOK SICAK YA! CEHENNEM BEYAZITTA, TAKSİMDE. HERYERDE. temmuz ağustos falan, yok yaşanmaz burda. Ben de bembeyaz çok seviyorum ama değişiklik lazım bu sefer. Bi de vücudumun yarısı yanmış yarısı yanmamış ssdfsf. Yanan kısım deli gibi acıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Taksim'e çıkılır günlük. Güzel hava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 özür dilerim snein mesajın altına denk geldi Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Yazma kültürünüz yok. Türkiye'de ilişki kurma kültürünüz yok. İnsanımızın yazdığı ellediği şeyleri anlama kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, insan çeşitliliğine hazır değilsiniz. Kızlara yazıyorum onları elliyorum diyeniz de tatava. Türkiye'de olan her tür kızı elledim yazdım diyo, arada bir esnaf lokantasında ki kıza yazmıştır en fazla mesela. Duyulmuş ellenmiş kızları yazmıştır ve görmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 uhuashdudgsafafdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 dit didit didiiit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 tekerlekli sandalyeye çok hızlı oturup o momentumla kafasını cama çarpan kaç kişi vardır acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 pffft yarim saat yagmura maruz kaldim, magdur oldum bisletle. simdi hastalaniyorum. oldu mu simdi hic? oldu mu. ayrica kütüphanede ekircik ekircik kiz meseleleri konusan kizlarin agzinin ortasina icerik ve kalinlik bakimindan uygun, ansiklopedimsi bi kitapla ZIBAAAAUUUUUWN die vurmak istedim, istiyorum. iq'lari 50-69 moron hepsi! ben vursam bi kac beyin hücreleri daha ölür iste. ne ayaksiniz yea gidin cafede oturun dertlesin. AY O COCOOOK BONO MÖSÖJ OTMODO. atmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 telefonlarını alabildin bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 nasi yani -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 alaydın telefonlarını velinizle gelmeden vermem deseydin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 telefonlarını alıp bana vereydin yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 ya da beni erkek saniyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 numaradan bahsetmiyo direk aletin kendisinden bahsediyo bi postu anlamak için kaç almancı gerekir? 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2 almancı da 4 tane ilkokul 6 tane lise arkadaşını alırsa benim şaka yaptığımı anlar o zaman . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 susaptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar