Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 fizikli post hmmmfs hmffs güzel kokuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yanlışmıyım ama lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 laptopın deli gibi sıcak hava üfleyen ucuna kahve koymak... hmmm.. problem cpu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 lan bu arada salak windoz'un hâlâ uyarı vericem diye hayvan gibi pop-up window çıkartması kadar salak bişi yok. tam dosya falan taşıyorum bilmem ne.. "HOOOPPP onları bırak benle ilgilen!" notification'ı. arkadaşım koy bunu kenardan ince bi bara. orada takılsın. benim hareketimi kesemesinç ben de işimi yapayım rahatça, sen de görün kenardan kenardan. işim bitince de sana da bakayım.. yok illa ekranın bi kenarını kaplayarak GÜP diye çıkacak salak şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sunum hazırlamam lazım eşşek gibi, ama hiç içimden gelmiyo. Ne zaman gelecek içimden günlük? En geç yarın öğlene kadar gelsin içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 deli gibi calistim günlük ve yoruldum. ayricaiyi ciro yapmisiz bu ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 pestilim çıktı günlük. 6k yürüdüm. 4km bisiklete bindim. öleceğim. ama acı yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Para çokomel eğrisi yükseldikçe ortam niye böyle rezil olmaya başlıyor ki hep? Ne varsa eskide var cidden. En birinci onlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sinirsizim. ofisten eve arabayla geldim sinir stres oldum trafikte. sonra gidip bi 5 km falan koştum kendime geldim. pamık gibi oldum afdsgdsfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 iş sonrası 5km koştuktan sonra ertesi gün sabahın köründe nasıl kalkıyorsun bre insan diye soracağım ama tatil günlerinde bile sabahın köründe kalkıyorsun diye sormuyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dün gece 2:30da yattım bi de. ehe alışınca oluyo yea. fazla uyuyunca günün yarısı gitmiş gibi hissediyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bugün anlaşmalı olduğum şirkete gittim ama muhasebecisi beni odasına almadı lan sdf. Kadın para vermemek için çok meşgulüm falan yaptı. Bugünlük çok net anlattım kendimi, en birinci efendiliğimle şirket ortaklarının yakın olanlarla vedalaştım falan. Yarın aynı muameleyi yaparsa çok fena olacak ^_^ Patron karısı olmak varmış cidden yea O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Sevgili günlük, bu gün sinirimden ağladım. Kendimi o kadar aciz hissettim ki, ne boktan bir şehire gelmişim arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 erzurum abi öbür başlık yazarken kitlenmiş muzzledan çıkan merminin enerjisinin çok yüksek olması lazım ki yön değiştirmeden iki kişiyi vurabilsin E = (WB * V^2) / 450437 wb mermi ağırlığı gr cinsinden e kinetik enerji ft-lb v hız feet/sec basit bi tabanca ile çok olmaz o yani. hele resimdeki gibi büyük bi kafası varsa hiç olmaz. kız yaralanır belki. busted! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bi sorun var da anlamadım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 pogodi said: bi sorun var da anlamadım günlük. aynısından 1 doz bende de var günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 dasaaa said: lan bu arada salak windoz'un hâlâ uyarı vericem diye hayvan gibi pop-up window çıkartması kadar salak bişi yok. tam dosya falan taşıyorum bilmem ne.. "HOOOPPP onları bırak benle ilgilen!" notification'ı. arkadaşım koy bunu kenardan ince bi bara. orada takılsın. benim hareketimi kesemesinç ben de işimi yapayım rahatça, sen de görün kenardan kenardan. işim bitince de sana da bakayım.. yok illa ekranın bi kenarını kaplayarak GÜP diye çıkacak salak şey. Bunu cozseler ne mutlu olurum sahiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tüm şirketlere mail atın. beni arayüz getiren ekiplere alsınlar!!! çok acaip ve faydalı fikirlerle gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 aynı şey Crusader Kingsde de var. Bir sürü açılan notificationlara OK OK OK diye basarken birden aradan bir troll notification çıkıyor "Diplomatic Report" "The heathens are splittered white peace is possible" "OK" Böylece yanlışlıkla OK'e basarak nerdeyse bütün şehirlerini ele geçirdiğim adamlarla white peace yapmış oluyorum (yani hiç bir şey talep etmiyorum adamlardan sdf). Arkadaşım, her pencereyi bi önceki pencerelerden biraz uzakta çıkarsan ölür müsün nan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bülent ersoy gibisi var mi yahu... ne sarkilar söylemis kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bülent Bey demişti bi magazinci de nasıl kızmıştı aptalın oğlu afbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Bugün yapılacaklar listem -Geç saatte havuza git. -Daha geç bir saatte havuzdan gel. Tamam bunları yapabilirsem sorun yok. Ah birde online oyun bulsam kendime hatta kesmedi single playerda olur ama cidden sıkıldım artık bir şekilde oyun bulmam lazım yoksa kafayı yemek üzereyim bu kadar boş vaktim tamamını dizi izleyerek geçiriyorum 1 haftada 4-5 sezon dizi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Günlük lan bugün son sınav için okula erken gidip çalışsam mı yoksa çalışmayıp seneye mi bıraksam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar