kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 günlük şu an ferdi tayfur dinliyorum lan. bi daha dinliycem hatta şu şarkıyı. nerden aklıma geldi ahaha sinirlerim bozuldu gece gece. al sen de dinle http://www.youtube.com/watch?v=Dz_tnUFIrIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Ugandaya gidiyor muşum günlük O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Günlük, Beklentilerimle ilgili bir sclaa oluşturmaya ve gerçeklik / kontrolümde olması değerlerine göre bir chart oluşturmaya karar verdim. Bu sayede hayatımda gelişime açık alanları, yapabileceklerim doğrultusunda tespit edeceğim ve awesomelık seviyeme bonus puanlar ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 I'm not like them but I can pretend The sun is gone, but I have a light The day is done,I'm having fun I think I'm dumb or maybe just happy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 vay nirvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Dün ölüm yıldönümüydü anıyorum heryerlerde =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ne dinlerdim rahmetliyi ergenken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 . pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Yeni türkü konseri ve keyifli bir gece, 4te uyanıp dünyanın en güzel sesinin 7de uyandırması sonrasında izmire yolculuk ve açıköğretim sınavı. şimdi de burdayım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 sevgili günlük, lan nisanda kar yağarmı be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 mightee said: sevgili günlük, lan nisanda kar yağarmı be :( ankaradan da bekliyorum bu performansı. martta tipi oluyorsa nisan da niye kar yağmasın demi efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 2 nisan pazartesi çerkezxköye girdiğimde gözlerime inanamadım, her taraf 10 santim kardı. ama öğleden sonra bir baktık her yer erimiş ve bahar güneşi her yeri ısıtmış. inanılmaz bir gündü. sabahki fotoyu çekip akşamki fotoyla yan yana koysanız arada 4-5 saat olduğuna hiç kimse inanamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 günlük, ütüm bozuldu. 3 gündür aynı gömleği giyiyorum. su faturası 100, elektrik 78 doğalgaz 150 geldi. kredi kartı full doldu. onu ödeyemiyorum. annemlere biraz para göndermem gerek. benzin çok pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bilemedim http://www.youtube.com/watch?v=-i3g-RvC-iA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 wastyrx said: Ugandaya gidiyor muşum günlük O_o kalaşnikofu meshurmuş oraların diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bi tane hediye getiririm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yoruldum haftsonu dedik bokunu çıkardık yatcam uyucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 3 rus manken karşıladım havaalanında. Beyin halen tam düzene giremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 dikkat hocam fazla testestoron vucudu zehirliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Boşver, anca kıl çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yalan o ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Sen değildin o ya.Tüh kaçırdık rus mankenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Aspavaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Eeeh ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar