wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bişi yabmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 yapalım yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hava da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 İki gezeleyin evinize dönün.Bugün sabah 8 treniyle ankaraya gittim 12.30 teniyle eskişehir e döndüm.Öldüm gari.Ama bitmedi, en eğlenceli kısmı şimdi başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Eyi hadi çıkın gezin tozun beni telefonla ararsınız görüntülü, halsizim çok yatıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 uyuz oldugum akrabam yüzünden daha fazla akrabalar evimize toplanmaya başladı çekip kılıçları terminale kadar kovalıcam hepisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 senko said: yapalım yapalım naabalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bestekar'a gitmeye karar verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Ben de bahceliye had bakalim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bende ikisinin ortası evde takılayım bari O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 vanilya fiyatları tavan yabmış günlük, tüm dünyada dondurmalar tehlikeye girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 cekoloto da bitiyo, nabicaz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ben puhudan geliyom yarında iş yok napsamki bi film ki film üç film die sayıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 saatlerce müzeoloji çalıştım. müzeoloji diyince böle derse girip 'hmm çok iyi bir eser' falan demiyoruz. tabiat müzesi böle. kuş öldürüyosun. vurduğun tüfeğin kalibresinden deri yüzmeye içini doldurmanın inanılmaz sırları ve daha niceleri. gözümün önünden deri yüzme işlemleri göz çıkarmalar gitmiyor. zoolog hayvan vurur mu atağızlı manyak psikopat orrrrrrrrrrrnitorenk çocukları. şimdi de oturdum BÖCEK çalışıyorum. efendim artık çekirgenin bacak kısımlarındaki titreşim zarlarından akrebe tarantulanın ağ şekillerine kadar. kanın fizyolojisinden göz yapısının morfolojik çeşitlerine kadar. böceen bokuna kadar. ben bi garibim aga 3 gündür 2-3 saat uyu. kalk hayvan vur yüz bunu çalış üzerine otur manyak munyak böcekleri çalış. dediler botanik seç huzurlu oda 40 sene okuyup hmm karpuz diyosun. okumuş manav oluyosun. daha bunun genetiği var biyokimyası var. ben ölmüşüm içimi dolduran yok yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 9da ise gidecek birisi icin 5e kadar uyuyamayacagini bilmekten aci ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 altıya kadar uyumayacağını bilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 biraz daha beklersem zombi olurum naptin sen aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Hava ne guzel gunluk, insanin ici kipir kipir oluyor ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 cok bunaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Bahardan mıdır bilinmez, mayışıklık hali var üzerimde birde yeni yetmelere karşı isyanım sürmekte. Şu sıralar çok yorgunum, tatile ihtiyacım var günlük. Alıp başımı gidesim var buralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Öff hiç çıkmak istemiyorum ama işim var mecburi gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Öff akşam çok çılgın eğlendik çatladapatla günlük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 İyi yapmışsınız günlük, bende hasta yatağımda ateşlerle kıvrandım. SAKEEEEEE!!!!!! diye inlettim evi günlük. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 lol. Benim yine suşim geldi olm gelince burda yiyelim bu kez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 diyet yapmalıyım günlük. kış boyu yediğim kebaplar, içtiğim biralar ofiste otururken masama yaklaşmama engel olmaya başlamış. erkek adam diyet yapmaz, yapsa da çaktırmaz. bizim çocuklara çaktırmadan nasıl yaparım bu diyeti peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar