Seele Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Mr_Hand said: Seele said: hayatimin en mutlu günlerinden birini yasiyorum. ama yinede cok sakin coolum ahahaha. ooo bi milli daha. geç şöle şu tarafa bakiim. 30 küsür yasta? milli? oha. Bir haber bekliyordum normalde aylar sürmesi lazimken 3 hafta icinde pozitif bir cevap geldi. Haberi alinca bir ciglik attim ama sonra toparladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aşık oldum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 demek ki hala aptalsın............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bendeçokpis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ben de oldum galiba lan.ama cok kotu bi zamanda oldu ya(bkz: asagida actigim baslik). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 good morning dünya sinir stress dolu bir güne daha hazır ve nazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 oha lan kan kusuyorum bildiğin ölüyorum helvamı yapıp dagıtın pati halkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 2. el xbox360lardan eski kullanıcının kredi kartı bilgisini almak çok kolaymış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 seni gidi hacker seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kim şaka yapıyor kim ciddi anlamıyorum etrafta ağır bi troll havası hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 of akşamdan kalmaaaaaaaaaaaağğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bir ilkbahar sabahı hormonlarının esiri olmuş gençler çare ararken yollarını kaybedip faldır faldır paticiğe koştular. peki sonra ne mi oldu Ne mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Tubiğin yanına gidiyorum ben günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ben de ofise gidiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Ofisten yaziyorum, bu hafta son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bugün haberler saka mı gerçek mı anlaşılmıyor günlük, yarın postlıycam bazı şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 senko said: ben de ofise gidiyorum... Sen gelme bugün bizim sadece =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 yumurtali epmek züfer valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 of ya. uzun süredir kusmamıştım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 earl grey, petek bal ve sucuklu tostun iyi gelmeyeceği bişey yokmuş günlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dışarı çıkmam lazım ama hiç istemiyorum :(((((((((((((((8 hava da baya bulutlu, otobüsten inip kafaya yiyecem yağmuru neyse giyineyim bi de dün bölümden arkadaşlarla age of attık ne eğlenceliydi lan, özlemişim multisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mr_Hand said: earl grey, petek bal ve sucuklu tostun iyi gelmeyeceği bişey yokmuş günlük :D tüm alkol dertlerinin çözümü alka-seltzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 alkol ve ilaç birlikteliği bana salakça geliyo. ilaç salakça hatta, en azından vitamin vs. tarzı reçetesiz alınabilenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 içkiyle bereaber almıyorsun ki içtikten sonra alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bkz. 2. cümle. alkol öncesinde insan gibi yemiş olmak lazım, iyi dinlenmiş olmak lazım falan ki yamultmasın. tabii hiçbiri olmuyo. manyak gibi spor da yaparım, havan gibi de yerim alkol de alırım diyince patlıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar