copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Buyur gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lan ben 2 ay daha gelemeyeceğim antalyaya.GEBERIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 küheylan said: olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi. Senede toplasan 2 hafta iznim var zaten onu da yazın almayı düşünüyorum . Bahar ankarada geçecek maalesef :/ Ama yazın soldaaa güüneş yükseliiiiiyoorduuu güüneyeee giderken ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Günlük acilen mobil yazılımcı oalrak iş bulup istifayı basmam lazım... Ne yapsam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Gel hemen işe başla. 1.4k maaş + sigorta + öğle yemeği. Şirkette ki bayan yapıyor, allah ne verdiyse yiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Akhlaur said: Lan ben 2 ay daha gelemeyeceğim antalyaya.GEBERIT. Ben yarın gidicem keh keh keh, pazar da mangal yakarım oh mis. @copry ben yazın Isparta'dayım havsfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 copry said: kötü küheylan küheylan said: olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi. Senede toplasan 2 hafta iznim var zaten onu da yazın almayı düşünüyorum . Bahar ankarada geçecek maalesef :/ Ama yazın soldaaa güüneş yükseliiiiiyoorduuu güüneyeee giderken ^^ Yazın eropalara gitsek ya copry hatun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kötü mü? Kim sizi başka şehire toplu şekilde davet ediyor be peeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Olabilir Hako-chan güzel de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: senko said: emoboi wastyrx said: Cuma falan gidip bissürü şeyler içeyim dedim günlük, nasıl fikir? müthiş harika über süper bi fikir Archangel_ said: cumartesi yap, birlikte yapalım Cumarteside karar kıldık, yalnız darlarsanız kalkıp başka bi yere gider tek içerim ona göre O_o önce dartta sonra langırtta ifadeni alırım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Nisanda istanbula gideceğim ben, antalya kötü o yüzden gelmiyoruz biz Benim hatırladığım langırtta aazınızı burnunuzu kırmıştık geçen sefer ama dartta çok bi iddaam yok acemi şansımla döverim yine de gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: Yine dart diyip heveslendirip dartsız biyerlere götürme de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bi kere benim dediğim yerde dart vardı arkadaşım, siz yemek yicez diye önce varile gitmişsiniz sonra da larakenin yanına 312 ye gittik.hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bana slovenya yolu gozuktu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: bi kere benim dediğim yerde dart vardı arkadaşım, siz yemek yicez diye önce varile gitmişsiniz sonra da larakenin yanına 312 ye gittik.hıh Senin dediğin yerde 2 kelime edebilmek için sesimiz kısılırdı ama öyle bi sıkıntısı vardı. Goldena gideriz dart için turnuva falan yoksa orasının yemekleri de çok kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Goldenın yemekleri güzel de cumartesi turnuva vardır kesin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 benim dediğim yerde dart asıl alt katta oynanıyordu,orası da basık dersiniz gerçi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ahaha çok seçiciyiz çok =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bugünde saati aç ve huzursuz olarak 7 yaptım eve gidiyorum.cmt olsada yatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangelın önerdiği yerler hep kötü çıkıyor onu fark ettim ben Bir de ismini yazmayım diyorum ama ne kötü nickin var senin ya zorlanıyorum yazarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hastalıktan dolayı öğlen işten kaçtım yarında son günüm istifa edecem yarın gidip gitmeme konusunda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Babamın baya seveni var günlük sanırım, sabahtan beri gelen gidenin hesabı yok anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 gecmis olsun bisimi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Teşekkür ettim, kalçası kırıldı sonra bir sürü sıkıntılar bişiler bişiler. Öyle O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar