küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lan ben 2 ay daha gelemeyeceğim antalyaya.GEBERIT.
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 küheylan said: olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi. Senede toplasan 2 hafta iznim var zaten onu da yazın almayı düşünüyorum . Bahar ankarada geçecek maalesef :/ Ama yazın soldaaa güüneş yükseliiiiiyoorduuu güüneyeee giderken ^^
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Günlük acilen mobil yazılımcı oalrak iş bulup istifayı basmam lazım... Ne yapsam bilemiyorum.
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Gel hemen işe başla. 1.4k maaş + sigorta + öğle yemeği. Şirkette ki bayan yapıyor, allah ne verdiyse yiyoruz.
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Akhlaur said: Lan ben 2 ay daha gelemeyeceğim antalyaya.GEBERIT. Ben yarın gidicem keh keh keh, pazar da mangal yakarım oh mis. @copry ben yazın Isparta'dayım havsfasf
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 copry said: kötü küheylan küheylan said: olm bahar geldi bahar. Ankara'da ne işiniz var. İnin Akdeniz'e. Antalya var mis gibi. Senede toplasan 2 hafta iznim var zaten onu da yazın almayı düşünüyorum . Bahar ankarada geçecek maalesef :/ Ama yazın soldaaa güüneş yükseliiiiiyoorduuu güüneyeee giderken ^^ Yazın eropalara gitsek ya copry hatun?
küheylan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Kötü mü? Kim sizi başka şehire toplu şekilde davet ediyor be peeeh.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: senko said: emoboi wastyrx said: Cuma falan gidip bissürü şeyler içeyim dedim günlük, nasıl fikir? müthiş harika über süper bi fikir Archangel_ said: cumartesi yap, birlikte yapalım Cumarteside karar kıldık, yalnız darlarsanız kalkıp başka bi yere gider tek içerim ona göre O_o önce dartta sonra langırtta ifadeni alırım bence
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Nisanda istanbula gideceğim ben, antalya kötü o yüzden gelmiyoruz biz Benim hatırladığım langırtta aazınızı burnunuzu kırmıştık geçen sefer ama dartta çok bi iddaam yok acemi şansımla döverim yine de gibi gibi
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: Yine dart diyip heveslendirip dartsız biyerlere götürme de sdf
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bi kere benim dediğim yerde dart vardı arkadaşım, siz yemek yicez diye önce varile gitmişsiniz sonra da larakenin yanına 312 ye gittik.hıh
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangel_ said: bi kere benim dediğim yerde dart vardı arkadaşım, siz yemek yicez diye önce varile gitmişsiniz sonra da larakenin yanına 312 ye gittik.hıh Senin dediğin yerde 2 kelime edebilmek için sesimiz kısılırdı ama öyle bi sıkıntısı vardı. Goldena gideriz dart için turnuva falan yoksa orasının yemekleri de çok kötü değil
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Goldenın yemekleri güzel de cumartesi turnuva vardır kesin :/
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 benim dediğim yerde dart asıl alt katta oynanıyordu,orası da basık dersiniz gerçi :P
Wolas Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 bugünde saati aç ve huzursuz olarak 7 yaptım eve gidiyorum.cmt olsada yatsam
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Archangelın önerdiği yerler hep kötü çıkıyor onu fark ettim ben Bir de ismini yazmayım diyorum ama ne kötü nickin var senin ya zorlanıyorum yazarken
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hastalıktan dolayı öğlen işten kaçtım yarında son günüm istifa edecem yarın gidip gitmeme konusunda kararsızım.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Babamın baya seveni var günlük sanırım, sabahtan beri gelen gidenin hesabı yok anasını satiim
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Teşekkür ettim, kalçası kırıldı sonra bir sürü sıkıntılar bişiler bişiler. Öyle O_o
Öne çıkan mesajlar