Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aciktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senko said: bugünlerde bende de bir saçmalık var ya hadi hayırlısı bakalım... Bahar çarpmıştır ,)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: hatta çizgi film festivalinde gel gaara yapacam senden OWWW YEAA!!! geliyorum o zaman hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 copry said: senko said: bugünlerde bende de bir saçmalık var ya hadi hayırlısı bakalım... Bahar çarpmıştır ,)) bide bazı insalar satış koyuyorlar ondan da olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 <3 laptop unu kapta gel çılgınca LoL oynarız dsfsd edit: vazgeçtim amnesia oynayalım ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Gelicem tamam annemleri satarım . Her halukarda birini satmış oluyorum çok kafam karıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Lyv said: <3 laptop unu kapta gel çılgınca LoL oynarız dsfsd edit: vazgeçtim amnesia oynayalım ehehehe ahahah harbi oynıyalım tek başıma oynayamiom ben o oyunu senle oynamak daha korkunç olur hem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 senko said: KUTLAYALIM BUNU !!! Kutlayacak bir şeyim yok ama 1-2 kadeh bişiye hayır demem sanırım Ben seni ölene kadar taşırım günlük np sen üzme tatlı canını ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 aksama su dananın kuyrugunu koparalım artık gunluk.durum iyice can sıkıcı bi hal almaya basladı.icimizde patlayacagına kıcımızda patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 oh lan kopardım sonunda. çok rahatım. yalnız bu "ay ben seni arkadaş olarak görüyorum" geyikleri sene 2012 oldu hala var ya. şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Pek istediğin gibi kopmadı anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 evet istediğim gibi kopmadı ama bu durumdan mutsuz değilim. :D ne yaptığı belli olmayan bi şahısa artık hacı sen napıyon bi karar ver dedim. ay ben sana arkadaş olarak davranıyorum dedi. e o zaman doğru dürüst davran bari ne yaptığın belli değil dedim. kıvırdı sonra. konuyla alakalı olarak şu foto gelsin: https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/521906_10150877921984688_684249687_12685483_824315098_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Ayh derken aazına tükürseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hahaha yok ya karşısında değildim malesef :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Günlük bu şarkı benden sana gelsin http://www.youtube.com/watch?v=TlDInVqv8cs I'm here without you baby Buy you're still on my lonely mind And then.... http://www.youtube.com/watch?v=ue14lDY3uls I'm walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 cok bunaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Cuma falan gidip bissürü şeyler içeyim dedim günlük, nasıl fikir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 cumartesi yap, birlikte yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Günlük be daha neler göreceğim... Bugün Elmadağ'dan Taksime doğru yürürken elemanın biri elinde üzerinde "SEVGİLİ ARIYORUM CİDDİYİM TANIŞALIM MI?" yazan bir pankartla yanımdan geçti. Mayndfakın kralını bugün yaşadım günlük. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 wastyrx said: Cuma falan gidip bissürü şeyler içeyim dedim günlük, nasıl fikir? müthiş harika über süper bi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 ölüyorum mezarımda dağ gibi nolax soğukalgınlıgından öldü yazılsın. birde işe gidecem parmagımı bile kıpırdatamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 yeni kesilmiş et gibi capcanlıyım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 senko said: emoboi wastyrx said: Cuma falan gidip bissürü şeyler içeyim dedim günlük, nasıl fikir? müthiş harika über süper bi fikir Archangel_ said: cumartesi yap, birlikte yapalım Cumarteside karar kıldık, yalnız darlarsanız kalkıp başka bi yere gider tek içerim ona göre O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ankara mı yine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar