Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 senko said: hayat sana güzel yemin ediyorum ya! özendim lan... aslında ne çileler çekiyorum ama buraya yazmıyorum geçen ludusta sırtımızda kütük güneş altında sabahtan akşama kadar yürüdük mesela akşam tam yattım dinlenicem, hop kaldırdılar hemen yataktan, dediler domina seni içinde istiyo, öff dedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Saeros said: senko said: hayat sana güzel yemin ediyorum ya! özendim lan... aslında ne çileler çekiyorum ama buraya yazmıyorum geçen ludusta sırtımızda kütük güneş altında sabahtan akşama kadar yürüdük mesela akşam tam yattım dinlenicem, hop kaldırdılar hemen yataktan, dediler domina seni içinde istiyo, öff dedim ya http://1.bp.blogspot.com/-mBQXJWVzoj0/TzP58rNIEqI/AAAAAAAABGg/LYYixa_aa3A/s1600/DafuqDidIJustRead.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi domina'ya o konuda ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yarın Makine Teorisi ve Dinamiği diye bir ders var, tam bir "haylaz" olduğum için çok seviyorum o dersi. Öğrencilerin sunumlarına dayalı işlendiği için ders, evde okumayı pek istemediğim ama okursam iyi olur dediğim sıkıcı kitapları yanımda götürdüğüm bir ders olduğundandır bu derse olan sevgim. 2 saat kesintisiz kitap okuyorum çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cogozlemisim memleketimi proceden kafa kaldiramadim ama olsun hic degilse sehir toz kokmuyordu mis gibi izmir kokuyordu. iki oksijen yedim ve donuyorum at insanlar icin ideal koltuklara sahip bir otobuste sehri terkediyorum izmirden ayrildigim icin mutsuzum ama koltuklar genis agiz tadiyla uzulemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 metro suit mi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 günaydin günes nasilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 kargom nerde la diye bakarken dağıtıma çıkmış bile günlük lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 havuc dieti yapan dondurma almis bana. sinsice yanima sokulup masanin üstüne birakti. daha sonra omuzundan üstünden bakip ince bir gülümseme atip gitti. kadinlar yemein ederim cok tehlikeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ona havuçlu kek al ve bitir şu işi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Görev değişikliğinden sonra işteki ilk günüm, çok heyecanlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Saeros said: ona havuçlu kek al ve bitir şu işi artık ne kadar ıssızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 poposuna da vurdu mu giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Çok riskliymiş günlük, ama dert etmiyorum çünküm bizim anlaşmamız ben evlenene kadardı oda olmayacağına göre sıkıntı yok gidemez bir yerlere ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Sparkcaster said: poposuna da vurdu mu giderken yok ama bakislar lazer gibi delip geciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Biri gitti dertlerin, sıradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cnms gnlk, bu dragon ball z izle izle bitmiyorr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 nolucak benim bu halim günlük, sen söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://tks.ibb.gov.tr/ ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 oha çok iyimiş istiklali izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ben saraçhane takılıyorum eve daha yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Deli öldürmek suç mu raporu falan var tutsam sıksam ümüğünü meşru müdafa desek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yatmaya gideyim derken yarına quizim olduğunu öğrendim günlük. Süper bir yüksek lisans öğrencisiyim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Lise yıllarıma dönmüş gibi hissediyorum silgiler kurşun kalemler keçeli kalemler matematik falan. Şimdilik eğlenceli de tarihe geçince bayıcam sanırım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 istanbula geldim hemen bi ana yemeği yedim nasıl özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar