Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

senko said:

hayat sana güzel yemin ediyorum ya!
özendim lan...

aslında ne çileler çekiyorum ama buraya yazmıyorum
geçen ludusta sırtımızda kütük güneş altında sabahtan akşama kadar yürüdük mesela
akşam tam yattım dinlenicem, hop kaldırdılar hemen yataktan, dediler domina seni içinde istiyo, öff dedim ya
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

senko said:

hayat sana güzel yemin ediyorum ya!
özendim lan...

aslında ne çileler çekiyorum ama buraya yazmıyorum
geçen ludusta sırtımızda kütük güneş altında sabahtan akşama kadar yürüdük mesela
akşam tam yattım dinlenicem, hop kaldırdılar hemen yataktan, dediler domina seni içinde istiyo, öff dedim ya

http://1.bp.blogspot.com/-mBQXJWVzoj0/TzP58rNIEqI/AAAAAAAABGg/LYYixa_aa3A/s1600/DafuqDidIJustRead.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın Makine Teorisi ve Dinamiği diye bir ders var, tam bir "haylaz" olduğum için çok seviyorum o dersi. Öğrencilerin sunumlarına dayalı işlendiği için ders, evde okumayı pek istemediğim ama okursam iyi olur dediğim sıkıcı kitapları yanımda götürdüğüm bir ders olduğundandır bu derse olan sevgim. 2 saat kesintisiz kitap okuyorum çok eğlenceli.
Sosyal ağlarda paylaş

cogozlemisim memleketimi proceden kafa kaldiramadim ama olsun hic degilse sehir toz kokmuyordu mis gibi izmir kokuyordu. iki oksijen yedim ve donuyorum
at insanlar icin ideal koltuklara sahip bir otobuste sehri terkediyorum izmirden ayrildigim icin mutsuzum ama koltuklar genis agiz tadiyla uzulemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...