Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

0ne said:

Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf..

Bende severim de o adamı kişisel gelişimle ilgili değil insan davranışlarıyla ilgili konuşunca seviyorum.Öbür türlüsü bayıyor.Bursada mıydı seminer ?
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

0ne said:

Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf..

Bende severim de o adamı kişisel gelişimle ilgili değil insan davranışlarıyla ilgili konuşunca seviyorum.Öbür türlüsü bayıyor.Bursada mıydı seminer ?

evet, son dakika haberim oldu işte, arkadaş gidiyomus sordu banada, bende havada karada dedim tabi :=)
Sosyal ağlarda paylaş

yandaki cinliler bir yemek yapmaya başladı, yok böyle bir koku :(
kimyasal gaz gibi kokuyor ya resmen, gözlerim yaşardı yemin ediyorum, tüm camları kapıları açtım ceyran yaptırıyorum ama nafile.

abi türkiyedeki malzemeleri kullanarak böyle bi koku yaratamazsın ya imkansız...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük legend of korra ister bu deli gönül
yıllardır böyle yeni bölümünü dört gözle beklediğim dizi olmamıştı

bugün sıkılınca aylar önce indirdiğim oyunlara filan bi göz gezdirdim, homefront'u gördüm
kurdum oyunu, girdim, yaklaşık beş dakika sonra alt f4'ü bastım allam ne kadar kötü bi oyunmuş gerçekten

tekrar parayı bayılıp ultra acayip yumuşak diş fırçasına geçtikten sonra diş etlerim normale döndü çok şükür, ama sol alttaki yirmilik tam bir saatli bomba, nisan'daa izmir'deyken çektireyim onu çıksın aradan

ananemin yolladığı yemekler süper bi doğumgünü hediyesi oldu, bi de dün öğlenden beri evde duman yok ses yok kimse yok çok iyi ya

gerçi midtermler yüzünden hiç dersim yok bu hafta, midtermüm de yok, mass effect filan gibi oturup haldır huldur zaman harcayacağım bi oyun da yok bakalım napıcam yedi gün
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...