Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 o böyle olur :P Nabıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Ahahhhahahahha yine koptum bir tesbih iliştir şunun eline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hangoverım günlük. ama içki içmeden. erken kalkıp gittim diye arkadaşım kendimi one night stand gibi hissediyorum diye mesaj attı sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Arkadaşın değil artık o NAMUSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Kardeşime kahvaltı hazırlıyım günlük annemler yok uyuyo hala dana. Yemek kokusuna uyansın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sabaha kadar memeorepege oynamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yok yaa studyodaydi =)) kardes diyosam24yasinda essek kadar adam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 copry said: Arkadaşın değil artık o NAMUSUN istemeye gidicez artık irem napalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 kaç gündür öm kutum doluymus yenı fark ettm sadkljhşasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Theridone said: copry said: Arkadaşın değil artık o NAMUSUN istemeye gidicez artık irem napalım :( Once al gel elimi opsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 0ne said: Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf.. Bende severim de o adamı kişisel gelişimle ilgili değil insan davranışlarıyla ilgili konuşunca seviyorum.Öbür türlüsü bayıyor.Bursada mıydı seminer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 sızmış kalmışım demin uyandım, yataktan baktım kuş sesleri hava güzel aha dedim tam alsancağa gitmelik hava sonra fark ettim ki ANGARADAYIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 silkicem simdi intermunu cizimini maketini yeter lan her hafasonunu mindar ediyosunuz bide vicdan azabi cektiriyosunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hahahah kabus! :D istanbulda olsan da harika dolaşmalık yerler var bu havada. vereceğin kararda aklında bulunsun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 olm baskı yapmaylın lan! bak yine aklıma getirdin zaten pff şimdi yine saatlerce angaramı istanbul mu diye düşünecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 İstanbul bro sen git ben de geliyorum pesinden yetti angara macerasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Akhlaur said: 0ne said: Ahmet Şerif İZGÖREN semineri vardı bu akşam, ona gittik, baya eğlendik. Stand-up havasında geçti,öyle böyle değil. Sooora, biriyle tanıştım ama bana zaten işi düştü, pazartesi veya salı hem problemini halleder, hemde önce o bi kahve sonra ben bi kahve falan derken bişeyler yaparız işte sdfsf.. Bende severim de o adamı kişisel gelişimle ilgili değil insan davranışlarıyla ilgili konuşunca seviyorum.Öbür türlüsü bayıyor.Bursada mıydı seminer ? evet, son dakika haberim oldu işte, arkadaş gidiyomus sordu banada, bende havada karada dedim tabi :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 copry said: Once al gel elimi opsun senlen istemeye gideriz diye dusundum ben aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 yandaki cinliler bir yemek yapmaya başladı, yok böyle bir koku :( kimyasal gaz gibi kokuyor ya resmen, gözlerim yaşardı yemin ediyorum, tüm camları kapıları açtım ceyran yaptırıyorum ama nafile. abi türkiyedeki malzemeleri kullanarak böyle bi koku yaratamazsın ya imkansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 günlük legend of korra ister bu deli gönül yıllardır böyle yeni bölümünü dört gözle beklediğim dizi olmamıştı bugün sıkılınca aylar önce indirdiğim oyunlara filan bi göz gezdirdim, homefront'u gördüm kurdum oyunu, girdim, yaklaşık beş dakika sonra alt f4'ü bastım allam ne kadar kötü bi oyunmuş gerçekten tekrar parayı bayılıp ultra acayip yumuşak diş fırçasına geçtikten sonra diş etlerim normale döndü çok şükür, ama sol alttaki yirmilik tam bir saatli bomba, nisan'daa izmir'deyken çektireyim onu çıksın aradan ananemin yolladığı yemekler süper bi doğumgünü hediyesi oldu, bi de dün öğlenden beri evde duman yok ses yok kimse yok çok iyi ya gerçi midtermler yüzünden hiç dersim yok bu hafta, midtermüm de yok, mass effect filan gibi oturup haldır huldur zaman harcayacağım bi oyun da yok bakalım napıcam yedi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hayat sana güzel yemin ediyorum ya! özendim lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 lan yeter aaa hergün ayrı aksiyon bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Gunluk Joe Bonamassa konseri mu-kem-mel-di! Inanilmaz iyiydi adam bir daha hayran oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 NolaxThensbane said: lan yeter aaa hergün ayrı aksiyon bu ne be ben de öyle dedim. bütün gün evde oturdum. biraz çalıştım biraz html5 videosu falan izledim. sonra da film izledim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar