xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Günlük selam, geldim ben. Houston'dayım. NewYork'ta biraz rötar oldu, zaten uzun yol daha da uzadı. Ama şimdi kocaman yatağımda rahatca uzanmış yatıyorum. Birazdan sızarım zaten. Kendine iyi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ya abi şu işi yüzünden başka yerlere gönderilen adamlara feci imreniyorum ne bileyim benimde bir almanya, bir azerbeycan falan çıksa yav... Ama yok abi yazılımcı neden gitsin... Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yaz gelsin artik. birde o mektup gelsin hergün düsünmekten kafayi yiyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sistemin çalışmadığı yeni bir gün daha günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ahah çok iyi anlayabiliyorum piskolojini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 SenariouS said: ya abi şu işi yüzünden başka yerlere gönderilen adamlara feci imreniyorum ne bileyim benimde bir almanya, bir azerbeycan falan çıksa yav... Ama yok abi yazılımcı neden gitsin... Meh he yaaa aynen bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ben de cantaci dişçi mi olsam diye düşünmüyor değilim hani. O ülke senin bu ülke benim gezerim elimde asma motor suction asistanım hako . Hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Analiz yönünü geliştirirsen, görev kapsamını geliştirebilirsin. yeni projelerde yazılımcıları analiz toplantılarına gönderebiliyoruz. ilk ağızdan duymak ve ilk anda soruları sorabilmek, projenin büyüklüğüne göre başarısını arttırır, işi hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 o değilde hani kız peşinde koşmazsan kızlar gelir seni bulur ya işte de aynısı geçerli iş ararken yüzüme bakmıyanlar gelip şimdi kapımda sıra oldular hatta grup sorumlusu teklifi yapıyorlar noluyoz lan! O değilde grup sorumlusu olursam my minionsss şeklinde dolanırım http://www.triumphstudios.com/Overlord_Tower_Minions_Final.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 NolaxThensbane said: SenariouS said: ya abi şu işi yüzünden başka yerlere gönderilen adamlara feci imreniyorum ne bileyim benimde bir almanya, bir azerbeycan falan çıksa yav... Ama yok abi yazılımcı neden gitsin... Meh he yaaa aynen bende durumdan muzdarip bir yazılım mühendisi de burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 lan gittiğin yer bişey olsa. angaranın eblek bi semtinde dubleks eve tıkmışlar sdffsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hepinizi döverim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 wastyrx said: hepinizi döverim günlük Asma motoru sırtladim suctioni kap gel Amerika'ya gidiyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 yes ma'am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 ebayı seviyoro günlük, adamlar parayı yatırdıktan 30 dk sonra veriyor kargoya çat diye, alışveriş sitelerindeki gibi 3 gün beklemiyorsun lemur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 o ebayin özelliği değil ama hadi neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 e tabe :p adamlar yolluyo ama olsun her türlü daha iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Norak said: 3 gün beklemiyorsun lemur gibi Norak said: lemur gibi Norak said: lemur *because i'm broken..* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 iş arkadaşım salak bi taksici yüzünden hayatından oldu,bütün gün cenaze'de yıkılmış yakınları ile gecti,şu istanbul da karambole yaşıyoruz yemin ederim nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 çok acıktım günlük ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 zeper said: gittin azerbeycanlara...sıkılır tabi.=) bak burda,güneyde erguvanlar açtı.;) yok be st patricks day, nevruz bayramı vs paso kutlama var. güzel buralar. benim içimde güzellik yok tabii. öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Aceba babamı kandırsam ingilteredeki akrabaları ziyaret ayağına gidip bi gezsek mi bu yaz avrupaları falan? Ne dersin günbük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 gez abi. gerçi bu olayda ben kılçık atmış gibi oldum ama git gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 olm bildiğin herifler öldü bitti nolur işe başla bi ayaklarımı öpmedikleri kaldı ilk defa hayatımda ben sizi arıcam dedim Hoahahha egom tavan yaptı mk ashahdahsd kabul edecem herhalde işi ama şu anki işimden yarın istifamı vermek zorundayım patrona nasıl diyecem işten çıkmak istediğimi ona kara kara düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar