Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kedielrin annesi gelmedi günlük o_O, 12ye kadar bekleyip yavruları içeri alıyore :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bok vardı kavga çıkarıcak tam kızla tanıştım derken mekanda kavga çıktı şişeler patladı karanbolde bi baktım arkadaşları bunu tutu götürdü o kavga yapanı yaklarsam bi şişede ben vurucam kafasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 çok tatsız ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 st. patricks day babında tüm şehir çıldırdı lan sokakta sevişiyor millet, poliste yazık bunlarla uğraşıyor ha bi de mini etek + no undies + rüzgar profit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yorgunluktan kor oldum daha fazla cizemiyorum yetistiremicem stresinden gozume uyku da girmiyor.ziyadesiyle kafein manyagi oldum bu havada kapi pencere acik takiliyorum buna ragmen gozlerimi acamiyorum baska ne yapilabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yat uyu hasta olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 birkac uyuma girisimim oldu da 5. dk sinda dur lan sunu da bitireyim iki boyayayim oyle sizarim yetismicek abav diye diye hortladim simdi super darlayici bir dizi acip tekrar deneyecegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dizi ile uyku açmak da iimiş lol lan yat uyu cidden hasta olcaksın hiç bi ödev- iş sağlık kadar möhüm değil pencereyi kapa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ardeth said: teklif eden kizlar ayiydi galiba keh keh Ahahaha sabah sabah iyi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 günlük naber hava çokzel 10 cls 20 have breakfast 30 go adobe course 40 go cinema 50 go home 60 go bed 70 end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 go cinema, go bed ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Gunnuk uzun bi aradan sonra sahilde kostum. Coheycanliydi =P Simdi arkadaslarla salatamizi falan yedik ilerleyen dakikalarda kahvemizi de ictik mi tamamdir =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ben de sağlam koştum ya perşembe diyete başladım dediydim, dün mangal yaptım evin terasında oldu mu bu şimdi :/ çogk sevdiler bir de haftaya yine yapalım dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 diyet yalan oldu. ters mekike aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 senko said: ben de sağlam koştum ya perşembe diyete başladım dediydim, dün mangal yaptım evin terasında oldu mu bu şimdi :/ çogk sevdiler bir de haftaya yine yapalım dediler. Mangal yapıp çağırmamak da ne ola ki? Yeni kalkabildim hala sersemim günbük gerçi3-5 saat önce yattıydım ondan da olabilir. Güneş var dışarda günlük bi garip O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 tavuk corbasi mmmmmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 3 gundur ayakta kalmami saglayan susamli cubuk ve yemeksepetine tesekkuru borc bilirim tost yapmaya bile vaktim yok corba denmis ya =/ insafsizlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 kız tribi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Günlük kitap fuarına gittim bugün. Gözlükçülere acilen denetim gelmeli, siyah kalın çerçeveli nerd kız gözlüğü satışı devlet tarafından kopntrol altına alınmalı. 9gag okuyan lisli kızlar abanmış o tip çerçevelere, karınca gibi geziyorlar her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 o gözlükten bende de var siddetle kiniyorum seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Erkeklere gider. Liseli kızlara gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Mr_Hand said: Gunnuk uzun bi aradan sonra sahilde kostum. Coheycanliydi =P Simdi arkadaslarla salatamizi falan yedik ilerleyen dakikalarda kahvemizi de ictik mi tamamdir =D Ben de böyle istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 senko said: ben de sağlam koştum ya perşembe diyete başladım dediydim, dün mangal yaptım evin terasında oldu mu bu şimdi :/ çogk sevdiler bir de haftaya yine yapalım dediler. Sen kız tribi görmemişsin de görüyorsun şu an . Tıp küsüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kostum diye heyecanlanabilsem ne guzel hayatim olurmus lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Darqainu said: Kostum diye heyecanlanabilsem ne guzel hayatim olurmus lan abi yazılımcıyım. hayatımda daha ne kadar heyecanlı bişi olabilir sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar