Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

sevgili günük
sol alt 20'lik dişim beni çok rahatsız etmeye başladı, zaten en son dişçiye gittiğimde o dişin düzgün çıkmicağını yer olmadığını söylemişti çekmek lazım onu filan demişti, ilk fırsatta çektireyim kurtulayım. hatta sonra sağ alt 20'likten de kurtulursam çok temiz olur. bi de yeni diş fırçası aldım, gittim özellikle soft aldım gene de ön alt dişlerimin etleri zedelendi sanırım sürekli çekiliyormuş gibi oluyo, gidip yeni bi diş fırçası alıp 10 lira daha vermek istemiyorum anasını satiym.

bugün başım kazan gibiydi, istanbul havası yaramıyor bana sanırım. hoca da ders boyunca bana takıldı inadına, iyi oldu gerçi baya yardırdım mmmfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzuuuuuun bir vakitten sonra uykum kaçtı. Öyle ki nasıl bişey olduğunu unutmuşum uyumak isteyip de uyuyamamanın.

birisinin beni çok iyi tanıyıp yapmak istediğim şeyi nasıl yapmam gerektiğiyle ilgili yönlendirmesi gerekiyor ama öyle birisi yok napçazX(
Sosyal ağlarda paylaş

dün ilk defa spor salonunda kendimi aştım normalde yaptığım ağırlıkların son setinne geldiğimde anam ağlıyordu bugün hem o ağırlıktan başayıp piramit(x,x+5,x+10) yaptım hemde tüm setleri zorlanmadan bitirdim sebebini çok merak ediyorum acaba içimde benim bilmediğim başka güçlermi var.spordan çıkıncada orta boy piza yedim sabah uyandım 3 boğaça yedim pişmanım :8
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

Sevgili günlük
kalbimde bi ağrıyla uyandım bugün, hala da geçmedi. Noluyo bilmiyorum, kalp krizi geçiricem birgün diyordum da bu kadar erken de olmasın be günlük.
Üşüttüm mü acaba.. hmm

ergenlik çağındaysan veya vucudun gelişmeye devam ediyorsa, spor yapıyorsan çok umursayacak bir olay değil kalp büyürken ağrı yapar bu arılar bir düzene girerse doktora görünmende fayda var kalp kapakçıkların boşa çıkmış olabilir buda önlem alınmaz ise ilerki yaşlarda kalp kriz riskini arttırır.
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

keşke ergenlik çağımda olsaydım :) 25 yaşında adamım.
hala geçmedi işin kötü tarafı, uyandığımdan beri kalp ağrısı çekiyorum. kriz geçirsem geçirirdim şimdiye kadar diye düşünüyorum ama hadi bakalım.

abi garip misin, gitsene doktora ahah
Sosyal ağlarda paylaş

lemuria said:

keşke ergenlik çağımda olsaydım :) 25 yaşında adamım.
hala geçmedi işin kötü tarafı, uyandığımdan beri kalp ağrısı çekiyorum. kriz geçirsem geçirirdim şimdiye kadar diye düşünüyorum ama hadi bakalım.

midende bi sıkıntı olabilir bence de bi doktora git
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...