copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Saçların ara uzama evresinden nefret ediyorum günlük. Hep bu noktaya geldiğimde kestiriyordum ama bu sefer sabredicem. Uza ey saç hokus pokus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sevgili günük sol alt 20'lik dişim beni çok rahatsız etmeye başladı, zaten en son dişçiye gittiğimde o dişin düzgün çıkmicağını yer olmadığını söylemişti çekmek lazım onu filan demişti, ilk fırsatta çektireyim kurtulayım. hatta sonra sağ alt 20'likten de kurtulursam çok temiz olur. bi de yeni diş fırçası aldım, gittim özellikle soft aldım gene de ön alt dişlerimin etleri zedelendi sanırım sürekli çekiliyormuş gibi oluyo, gidip yeni bi diş fırçası alıp 10 lira daha vermek istemiyorum anasını satiym. bugün başım kazan gibiydi, istanbul havası yaramıyor bana sanırım. hoca da ders boyunca bana takıldı inadına, iyi oldu gerçi baya yardırdım mmmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sevgili günlük. Extra soft al madem yav. Dişini de abse yapmadan çektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 günlük, fırçanın kralı banatmış. ben bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 God bless u paticik ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bi evin en küçüğü olacağına eşeğin en büyüğü ol günlükcüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Gunluk, paylasacak cok seyim var ama yazacak takatim kalmadi. dunya kucukmus. ve bos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Uzuuuuuun bir vakitten sonra uykum kaçtı. Öyle ki nasıl bişey olduğunu unutmuşum uyumak isteyip de uyuyamamanın. birisinin beni çok iyi tanıyıp yapmak istediğim şeyi nasıl yapmam gerektiğiyle ilgili yönlendirmesi gerekiyor ama öyle birisi yok napçazX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sevgili günlük kalbimde bi ağrıyla uyandım bugün, hala da geçmedi. Noluyo bilmiyorum, kalp krizi geçiricem birgün diyordum da bu kadar erken de olmasın be günlük. Üşüttüm mü acaba.. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Boğazım günlük =( Cumaya kadar iyileşiyim pazartesi yine hasta olabilirim sıkıntı yok . Gel erteleyelim şu hastalığı olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sabah, yasli bir teyze olan komsum benim taniyamadi. penceriyi acip sen kimsin dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dün ilk defa spor salonunda kendimi aştım normalde yaptığım ağırlıkların son setinne geldiğimde anam ağlıyordu bugün hem o ağırlıktan başayıp piramit(x,x+5,x+10) yaptım hemde tüm setleri zorlanmadan bitirdim sebebini çok merak ediyorum acaba içimde benim bilmediğim başka güçlermi var.spordan çıkıncada orta boy piza yedim sabah uyandım 3 boğaça yedim pişmanım :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lemuria said: Sevgili günlük kalbimde bi ağrıyla uyandım bugün, hala da geçmedi. Noluyo bilmiyorum, kalp krizi geçiricem birgün diyordum da bu kadar erken de olmasın be günlük. Üşüttüm mü acaba.. hmm ergenlik çağındaysan veya vucudun gelişmeye devam ediyorsa, spor yapıyorsan çok umursayacak bir olay değil kalp büyürken ağrı yapar bu arılar bir düzene girerse doktora görünmende fayda var kalp kapakçıkların boşa çıkmış olabilir buda önlem alınmaz ise ilerki yaşlarda kalp kriz riskini arttırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 keşke ergenlik çağımda olsaydım :) 25 yaşında adamım. hala geçmedi işin kötü tarafı, uyandığımdan beri kalp ağrısı çekiyorum. kriz geçirsem geçirirdim şimdiye kadar diye düşünüyorum ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Mevzu para büyük olunca insanlar nasıl garipleşiyorlar günlük yaf. Para lan alt tarafı öyle ya da böyle gelir gider yani.. Hiç sevmiyorum ne bu işleri ne maymun olanları. lé fu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lemuria said: keşke ergenlik çağımda olsaydım :) 25 yaşında adamım. hala geçmedi işin kötü tarafı, uyandığımdan beri kalp ağrısı çekiyorum. kriz geçirsem geçirirdim şimdiye kadar diye düşünüyorum ama hadi bakalım. abi garip misin, gitsene doktora ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 lemuria said: keşke ergenlik çağımda olsaydım :) 25 yaşında adamım. hala geçmedi işin kötü tarafı, uyandığımdan beri kalp ağrısı çekiyorum. kriz geçirsem geçirirdim şimdiye kadar diye düşünüyorum ama hadi bakalım. midende bi sıkıntı olabilir bence de bi doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bu perdeyi kim icat etmişse onun aazını burnunu kırmışlardır inşallah günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 eşikteyim biri en ufak birşey yapsa direkt dalacam o kadar doldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 naptı perde sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 uzun zamandır ilk defa kod başında sabahladım günlük... gel gör ki bu hafta 8.15-21.30 mesai var her gün... Haftasonunu nasıl çıkaracağım merak ediyorum ki bu akşamda sabahlamam lazım sanki... ulan yaptığım şu işlerden para gelmeyecek ona yanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 wastyrx said: Bu perdeyi kim icat etmişse onun aazını burnunu kırmışlardır inşallah günlük Komşu kızını mı dikizliycen o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 takıyordur abi... Annem evin tüm perdelerini yıkadığının ertesi günü bildiğin omuz ağrısı günü benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evin büyük çocuğu olun evin perdelerini takmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evde tek olun, evin perdesi olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar