Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

dişim bitti nihayet.

12sene sonra gözlük aldım.
lensleri çıkarttım.. taktım..

sonra neden 12senedir gözlük almadığımı farkettim ve gözlüğü çıkarttım..
fak dis şit!

kendime küçük, su soğutmalı, sessiz bir bilgisayar toplayasım var. win8 çıksın, arm desktop yapılabiliyorsa aslında olayın bokunu çıkartabilirim gibi bir his var içimde.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

kozalak said:

günlük, sabah anahtarı kapıda unutup çektim. akşam çilingirle geldim eve. kapının arasına 30tl sıkışmış. kebap iş ha, 3dk sürmedi kapıyı açması adamın.

ha bir de bugün bir çılgınlık yaptım bakalım ne olacak.

kapı kilitli değil ise kendinde açabilirsin

evet kendim de yapabileceğimi anladım o 30 lirayı verdikten sonra. bundan sonra tekrar unutursam kendim açacam.

adam röntgen filmini soktu araya. kilidin diline getirdi, kapıyı zorladı film dilin önüne geldi. çat açıldı sonra zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Hala sigara içmedim günlük ,hadi bakalım. Güzelce de uyudum gram uykum yok ama boğzım hala feci ağrıyor :/
Lenfodenopati de var ama antibiyotik başlamak istemiyorum. Kocakarı ilaçları, pastil falan deniycem en son çare ilaç alırım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam yemeğinde iş arkadaşımın getirdiği acıyı yedim biber kurtup grenderdan geçirmiş tadı çok güzeldi sonra spora gittim hayatımda da ilk defa terimin cildimi yaktığını hissettim resmen terin değdiği heryerim yanıyordu spor bitip terlemekten kurtulduğum için çok mutluyum.

Bugün gene yiycem
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...