dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 dişim bitti nihayet. 12sene sonra gözlük aldım. lensleri çıkarttım.. taktım.. sonra neden 12senedir gözlük almadığımı farkettim ve gözlüğü çıkarttım.. fak dis şit! kendime küçük, su soğutmalı, sessiz bir bilgisayar toplayasım var. win8 çıksın, arm desktop yapılabiliyorsa aslında olayın bokunu çıkartabilirim gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ooo gözün aydın geçmiş olsun lazer yaptır. Benim de boğazlar gg sanırım günlük. Tylolhot yapıcam kendime ama kalkamıyorum yerimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 çin yağı ile üst solunum yolunu açık tutup ıhlamur+adaçayı kombosu için. en kısa sürede öküz kadar güçlü olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Çin yağım taze bitti :7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 limon+şeker...her zaman sorunu çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 NolaxThensbane said: kozalak said: günlük, sabah anahtarı kapıda unutup çektim. akşam çilingirle geldim eve. kapının arasına 30tl sıkışmış. kebap iş ha, 3dk sürmedi kapıyı açması adamın. ha bir de bugün bir çılgınlık yaptım bakalım ne olacak. kapı kilitli değil ise kendinde açabilirsin evet kendim de yapabileceğimi anladım o 30 lirayı verdikten sonra. bundan sonra tekrar unutursam kendim açacam. adam röntgen filmini soktu araya. kilidin diline getirdi, kapıyı zorladı film dilin önüne geldi. çat açıldı sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 festival festival bekledim. kasabian, the cure ve foo fighters için 200 pound. 600 tl. haha şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 fooya git yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sonisphere çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Hahah oha queen i görünce heyecanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 adam lambert kim yaa, ayip queen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 üzüldüm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 kiss var bi de, bunlar utanmiyo mu koca adamlar hala yuzlerini muzlerini boyayip sacma sapan kiyafetlerle sahneye cikmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 içlerinde hiç büyümeyen bi ergen var demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Hala sigara içmedim günlük ,hadi bakalım. Güzelce de uyudum gram uykum yok ama boğzım hala feci ağrıyor :/ Lenfodenopati de var ama antibiyotik başlamak istemiyorum. Kocakarı ilaçları, pastil falan deniycem en son çare ilaç alırım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ama simdi bi kahve bi sigara ohhh ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Hiç canım istemiyor kasma boşuna :P Boğazım da sanki sigarayı bıraktığımın farkındaymışçasına ve bana yardım etmek istermişçesine ağrımaya başlayınca,bu bir işaret dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Congrats. Ama her cay ve kahve icisinde canin isteyecek o sigaralari. Ben hala 1 ay konusunda israrliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Tenx. Ama istemiyor şimdilik zaten günde 3 -5 tane içiyordum max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 dün akşam yemeğinde iş arkadaşımın getirdiği acıyı yedim biber kurtup grenderdan geçirmiş tadı çok güzeldi sonra spora gittim hayatımda da ilk defa terimin cildimi yaktığını hissettim resmen terin değdiği heryerim yanıyordu spor bitip terlemekten kurtulduğum için çok mutluyum. Bugün gene yiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 acıyı pek severim, canım çekti :) iş güç bitse de bira içsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 pattis sucuk çeri domtis ve beyaz peyniri bir ekmeğin içine koyuyorus ve namnamnam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hayvan gibi kavga çıktı ofisin önünde 25 kişi falan birbirlerine dalıyo herkes. 2 eleman çok kötü dayak yedi, sonra yemekçilere sıçradılar, masa sandalye attı herkes. çok komik bu insanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 videoya çekseydin agsf sende dalsaydın adamlara =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sebep neymiş? çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar