Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

bugun iş yerinden erken çıktım kitap fuarına gittim baktım sakallı mehmetim gene gelmiş (gerekli şeyler standı) amansız bir pazarlık gene bir yığın kitap aldım maaşımı fuarda bıraktım geldim. Sonra aramız bozuk olan sevgiliye süpriz yaptım çiçek kitap sevdiği şeyleri torbaya doldurup kapısına bırakıp kaçtım. Başta almamakta diretti sonra aldı aramız düzeldi ama geçmedi daha çok yol var.
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

bugun iş yerinden erken çıktım kitap fuarına gittim baktım sakallı mehmetim gene gelmiş (gerekli şeyler standı) amansız bir pazarlık gene bir yığın kitap aldım maaşımı fuarda bıraktım geldim. Sonra aramız bozuk olan sevgiliye süpriz yaptım çiçek kitap sevdiği şeyleri torbaya doldurup kapısına bırakıp kaçtım. Başta almamakta diretti sonra aldı aramız düzeldi ama geçmedi daha çok yol var.

Oha kitap fuarı mı başladı yahu.

Ulan eskiden en azından broşürü gelirdi elime. 4 senedir falan uğrayamadım hiç, darıldılar demek ki. Broşür de ulaştırmadılar bana bu yıl =/
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Eskişehiri 1 günde gezip bitiriyorsun lan

abi önemli olan sayı değil ki, kalite tamamen.

el atılan her noktada içerik iyi olsun ama görsel açıdan gerçekten üstün olsun mantığı ile hareket etmek gerekiyor. bizde ne yazık ki görsel açıdan üstün olabilecek adam sayısı 1000 değildir totalde.

her şehir bok gibi oluyor sonra. şehir dediğin görsel bir şölen olmalı, etkilemeli insanı.ankara sadece kasvetli. o kadar çok battı çıktı kavşakları var ki, tüm şehir garip bir gokart pistine benziyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...