NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bugun iş yerinden erken çıktım kitap fuarına gittim baktım sakallı mehmetim gene gelmiş (gerekli şeyler standı) amansız bir pazarlık gene bir yığın kitap aldım maaşımı fuarda bıraktım geldim. Sonra aramız bozuk olan sevgiliye süpriz yaptım çiçek kitap sevdiği şeyleri torbaya doldurup kapısına bırakıp kaçtım. Başta almamakta diretti sonra aldı aramız düzeldi ama geçmedi daha çok yol var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ateş beni çaarıyo günlük ama gitmicem, evde oturup film izlicem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Dangalaklar parayı alıp stok sorunumuz var bahanesiyle geri dönmüşler ki arayıp doğduklarına pişman edeceğim günbükcüm yarın normal bir saatte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 oy oyyy ifrit oluyorum hepsiburada yapıyor onu çok pis söv benim içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 NolaxThensbane said: bugun iş yerinden erken çıktım kitap fuarına gittim baktım sakallı mehmetim gene gelmiş (gerekli şeyler standı) amansız bir pazarlık gene bir yığın kitap aldım maaşımı fuarda bıraktım geldim. Sonra aramız bozuk olan sevgiliye süpriz yaptım çiçek kitap sevdiği şeyleri torbaya doldurup kapısına bırakıp kaçtım. Başta almamakta diretti sonra aldı aramız düzeldi ama geçmedi daha çok yol var. Oha kitap fuarı mı başladı yahu. Ulan eskiden en azından broşürü gelirdi elime. 4 senedir falan uğrayamadım hiç, darıldılar demek ki. Broşür de ulaştırmadılar bana bu yıl =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 buttimde takıldığımdan her öğlen gitmeyi planlıyorum :D seagle senlede gidek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bana broşür gelmedi abi, istenmediğim yere gelmem =/ Hayır bide 2 tane kuiz var bu hafta, hidrolik makineler ile otomatik kontrol. Araya nasıl kitap fuarını sokucam bilmiyorum ya. Bütün güzel organizasyonlar ile çakışacak bi sınav olmasa olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 çok mutluyum günlük, babam kredi kartımın borçlarını ödemiş. full limit açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 EH OH EH OH EH OH YOU KNOW YOU ARE ONLY IN IT COZ ITS HOT RIGHT NOW HOT RIGHT NOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 of dün kafma çok güzeldi kızlar götümün dibine kadar geldi mal gibi bakmakla yetindim konuşmalıyım birdaha o kadar içmiycem pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kriket sopamla döveceğim günbük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yarın sabah için istanbul yolcusu kalmasın, kalkıyor 1-2 geliyorum canlarım http://www.youtube.com/watch?v=4rOFFhpe3Ns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 senko said: 4tb Seni cumartesi del mundo da gördüm.Çaprazında oturuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bi ses etseydin ya olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ya arkadaşlarınlaydın patide değillerdi galiba.Şeyetmeyeyim dedim ama zaten seni tam siz kalkarken farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 yok arkadaşlarımı gezdiriyordum eskişehirde. hepsi hayran kaldı zaten şehre. Ankara'ya köy demekte haklıymıssın dediler. Elin japonu bile aşık oldu kente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Eskişehiri 1 günde gezip bitiriyorsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 biride beni gezdirsin eskişehiri, hiç gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 içinde gezdirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 insanın içi açılıyor eskişehirde . Bıktım ankaradan yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 wastyrx said: Eskişehiri 1 günde gezip bitiriyorsun lan abi önemli olan sayı değil ki, kalite tamamen. el atılan her noktada içerik iyi olsun ama görsel açıdan gerçekten üstün olsun mantığı ile hareket etmek gerekiyor. bizde ne yazık ki görsel açıdan üstün olabilecek adam sayısı 1000 değildir totalde. her şehir bok gibi oluyor sonra. şehir dediğin görsel bir şölen olmalı, etkilemeli insanı.ankara sadece kasvetli. o kadar çok battı çıktı kavşakları var ki, tüm şehir garip bir gokart pistine benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Eskişehirde ufacık yer sıkıyor canım o kadar da iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Her şehire şöyle semboller koyacaksın. artdeco, beaux art, neo gothic falan dediğinde kopuyorum gerçekten. şehir çarpıcı olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Olasılıkları az bir şehir eskişehir işte. İstediği kadar amsterdama özensin 1 günlük neşesi var sonrasında bitiyor olayı üzgünüm. Kötü demiyorum tabi ki, gittiğimde eğlendim ben ama vaaycanına bi yerde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 zaten ankarada da avm avm gezip vay anasını oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar