copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bahar mı geldi noluyo günlük ? çok güzel güneş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hala cok acim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Eve doktor getirttim günbük. Bir şeyi yokmuş babamın, moral oldu adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 AAAAAAAAAAAHEHEYYYYYAAAAAAAAAAAAABABABİMMMMBABABAMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 pc başında adeta bir stefın havkingim günlük, sandalyede kaykılmaktan boynum ağrıdı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 wastyrx said: Eve doktor getirttim günbük. Bir şeyi yokmuş babamın, moral oldu adama. (tu) günlerin uzaması içimi bi hoş etti günlük. Yakında işten çıkarken hava aydınlık olacak yeyy ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Cuma günü ukulele mi alıp gelsem günlük? Negzel netten alacaktım arkadaş bikbik etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 still 4 kurs cok eglenceli geciyo yeyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 wastyrx said: Cuma günü ukulele mi alıp gelsem günlük? Negzel netten alacaktım arkadaş bikbik etti ben de ses tellerimi alıcam yanıma grup kuralım. senkoda da gitar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 okulda bir broşür vardı bugün, "türk sanat müziği ve pop müzik. enstrumanını kap gel. adü sesini arıyor" gibi bir şeyler yazıyordu. yarışma var yani, katılma kararı aldım. acaba neler olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 copry said: wastyrx said: Cuma günü ukulele mi alıp gelsem günlük? Negzel netten alacaktım arkadaş bikbik etti ben de ses tellerimi alıcam yanıma grup kuralım. senkoda da gitar var. Bizim evde kemençe bilenem var da senkoyu gruba almam ya sonra bütün hatınlar senko grupisi oluyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 daraldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahaha sana hatun mu yok padawanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kapıma sıra oldular da ben istemiyorum =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 süründür tabi. 4 S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 saçma sapan IK sorularından nefret ediyorum günlük. yeni mezunmuyuz lan biz. allah allah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Dünya kadınlar günün kutlu olsun günbük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu şehir beni boğuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 duşa girdim daha da hasta oldum bi de doğru dürüst bi vileda filan çekmek lazım eve ama çok üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 temizlikçi çağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 günleri saymak ne kadar zormus. disardayken hapishanede gibiyim. sayili gün cabuk gecer derler gecmiyor ulan gecmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 lan bi rüya günlüğü vardı noldu ona? rüyamda çok hoşuma giden bir kızla geçen muhabbetini yaptığımız üstgeçidin orda yürüyorduk. sonra üst geçide 4chan /b/ saldırmış. Her yerinde grafitiler falan vardı, her yerinde /b/ falan yazıyordu. Kıza anlatmaya çalışırken durumu kafayı sıyırıyordum. Azaltsam mı lan 4chan, pati falan. Pati ne alakaysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 güneşte bugün fırtına varmış günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 tarkandakiahtapot said: temizlikçi çağır kendi yapabileceğim işi başkası yapsın diye para harcayamam lan bi nostalji olayım dedim çıkan sonuca bak http://i.imgur.com/SOTNx.jpg neydi lan o şarkının adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar