Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 oha liseden bi arkadaşım nişanlanmış hsdfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 niye şaşırdın olm, halen lisede mi sanıyodun arkadaşını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 liseden arkadaşlarımın çocuğuna kreş baktım geçen ay,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 en son geçen sene karşılaştığımızda sevgilisi bile yoktu, bir senede işi bağlamış sdf bi de facebook'a fotoğrafları koymuş onlara bakıyodum, "niye böyle giyinmiş ki bunlar beraber bi davete filan mı gittiler acaba" derken kurdeleyi yüzükleri filan gördüm şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yaşlanıyoruz sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ortaokul arkadaşımın çocuğu oluyor olm nişan ne ki ehauae. Sanayi bakanlığı baa geri dönüş yabmadı hala günbük, pazartesi kısfmetse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şöle sağlam 1-2 ai çıksın bizde bilgisayarımızla evleniriz olm, çıkar 20 seneye falan np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 günlük, korkuyorum lan, stratejilerimi uygulayamıyorum. dün gece en savunmasız olduğum silahıyla, eski parfümüyle vurdu beni. acil toparlamam lazım. bir gey gibi, bir meriç gibi, 'özledim' diye mesaj attım, kendime çok sinirlendim. bu akşam karı çağırayım da eski moduma döneyim öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 alkollü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 2 gün önce benimde ayaklarımın bağı çözüldüydü parfüm kokusunu aldığımda da ginalynin tepki direk O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bakkaldan dönerken nefesimi tutmak zorunda kaldım, bu nasıl bi hava kirliliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 saturnun uydusunda oksijen bulunmuş günlük O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 negzel işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tertemizdir şimdi oranın havasi, böle heidinin yaşadığı daglar gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Kalkip milletin uydusu mu olucaz bu yastan sonra !!11!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 günlük feysbukumda ilkokul arkadaşım loş ve buharlı bi ortamda çıplak çekilmiş fotosunu koydu. O.o neyse ki karından yukarısı var karede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abi millet öle foto koyarkene kendilerine sorun olur diye çekinmiyorlar mı yahu? ne bileyim işte öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 günlük çok güzel bugün istanbulda hava .)) sevgiliyle kahvaltı yapmaya gidiyoruz şimdi,ondan sonra da deniz kenarında el ele yürümece .. Akşam olmasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Bugün abimle aramızda geçen konuşma; A: wıstırı gelsene bi şuna bak B: O kim? A: Biri işte kaç yaşındadır bu? B: Büyük gösteriyor ama 22-23dür sanırım A: Aazını burnunu kıracam bunun ya B: ?!? O_o A: 16 yaşındaymış lan bu, şu saatten soora sübyancı yapıyorlardı adamı az kalsın. B:... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 yorgunluk uyku ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar