dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: benim de haberim olsun! istanbuldaysan kesin görüşelim. burada kalışımı biraz daha uzatmam gerekiyor zaten. bi 10gün daha buradayım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yok, o zibidi angarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yine friendzone, yine friendzone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hayır bi de 2 haftadır " bi türlü görüşemedik" " bi buluşamadık " diye darlıyosun, beni de umutlandırıyosun. sonra buluşunca " aa gökhanı anlattım mı sana, erkek arkadaşım " diye kafa ütülüyosun. öleyim ben ya, valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 kurtul olm friendzone'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 evine bıraktm, daha da gitmem yanına. ben anlamıycam kızları hiç ya, iki kere görüştük daha önce, üstüne 2 haftadır buluşalım görüşelim diye darlıyorsun facebooktan, whatsappten. buluşunca da erkek arkadaşım var. bsg çay koy afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 stimpak naaptın sen yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dasaaa said: senko said: benim de haberim olsun! istanbuldaysan kesin görüşelim. burada kalışımı biraz daha uzatmam gerekiyor zaten. bi 10gün daha buradayım sanırım. Bende geleyim lam O_o @stimpak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 gel abi. sen işi bırakıp gelemezsin ama istanbula bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ohoo dasaaa dünyalardan haberin yok hacım senin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ben 2 aydır çalışmıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi ben 2-3aydır ölüydüm de. şimdi hafif hafif diriliyorum falan gibi bişi. ne oldu olm? dur bi ara konuşalım anlatın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bende öldüm abi, en azından büyük bi parçam falan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hayırdır? neler oluyor? o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hakan çalışmıyor ben hem benim yerime hem hakanın yerine çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Benim kırbacıda artık senkoya vuruyorlar =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya ben öldüm zaten de, dasaaa sen nerlerdeydin ya ? sözlükte entari yok, tweet yok patide post yok. merak ettim, ama socially awkwardness sağolsun bi dürtüp de nabıyon hacı diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 stimpak said: ya ben öldüm zaten de, dasaaa sen nerlerdeydin ya ? sözlükte entari yok, tweet yok patide post yok. merak ettim, ama socially awkwardness sağolsun bi dürtüp de nabıyon hacı diyemedim. öldüm abi işte. :| bi de twitter paso up durumda yahu. https://twitter.com/scaghan neredeyse boş gün geçmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 haftasonu işteyim, fubar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yihu! diğer dişimde de süper sinsi çürük çıktı. doğrudan jules verne arzın merkezine seyahat diyip kanala doğru inmiş piç bakteriler! tam sinir sınırında bir yerde olduğu için temizleyip dolgu ile geçiştirmeyi başardık sanıyoruz ama ağrırsa boku yedik. yaşasın. hayır iş uzadıkça uzuyor abi ben ona gıcık oluyorum. ninja çürükler, jules verne okumuş bakteriler... bundan sonra ne var? aya seyahat olarak karaciğere mi gitmeye çalışacaklar? 88mili geçip geçmişe mi dönecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sen hala yaşıyo musun lan kötürüm dede? öm at, buradan yazarsan iki hafta sonra nereden bulacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 esas sen hayatta mısın lan şişko asker? sırtına benim sana hediye aldığım bullseye'ı asmadan mı çıkıyorsun olm dışarıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 zayıfladım burada baya lan. 10 kg verdim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok sıkıcı lan. daha 73 gün var yahu. aptallaşıyosun resmen. neyse askerlik kalkıyormuşşşşşş abiii sen yırttın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 günnük dizimdeki sakatlık geçiyo nihayet yea. yine de koşamadım, anca bisiklet =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar