Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 muayenehane mi kastetti acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 İşte ondan, uykusuzum yazamam belki dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 uykuyu bahane etme bi kere ; c/p yapmadan yazamıyacağına eminim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ve bu lafın yüzünden bi paket jelibon düştü maaşın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 =,( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 wastyrx said: Senkoyu kandırayım da size bi mekan açsın ya. ortak olcaksan açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi lütfen birisi plug and eat diş sistemini geliştirsin. öle kanal temizle falan olmadan, TAKIRT TUKURT işiniz bitti güle güle desinler bana. Bir de ne yaptığını yaparken anlatan dişçiyi seviyorum ben. susup öyle duranı iyi değil, kadın habire anlatıyor. "şimdi bunu yapıyoruz, şimdi böyle falan" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir de karşında devamlı kih kih kih gülen dişçiler var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben de anlatıyorum ben de ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senko said: bir de karşında devamlı kih kih kih gülen dişçiler var :) senin dişlerin de benimkiler gibi güzel olsa , sen de kihkih gülerdin hep ^^ bir de hastam sendin gülmeyip de napiyim dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kavgada söylenmez =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 copry said: ben de anlatıyorum ben de ^______^ o zaman seni de seviyorum. wastiriksi zaten seviyorum. adamın altına gelmiş sadece şeyde çok güldüm, hani şu kafanın etrafında VUUUV VUUUV diye dönerek ışınlayacak gibi yapan röntgen makinelerinden panoramik diş filmi alıyorlar ya. oradaki kız çenenizi şuraya dayayından falan sonra "lütfen gülümseyin" dediğinde "hey bu komikti ama" dedim. "yok dişlerin daha iyi çıkması için demiştim." diye ciddileşti, biraz da alındı sanırım ciddiye almamama. ama komikti. röntgen çekilirken gülüp elimle de victory işareti yapıyorum! bkz caponlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yalnız ikinci kısımda copry haklı. anime karakterine diş tedavisi uygulamak abzürt bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 adam eğlenceli yabcak bişey yok . hem komik hem entelektüel . [b][b]burdan bayan arkadaşlarıma duyrulur[/b][/b] ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abi ben genellikle çok gülmüyorum. makineye öldürecek gibi bakıp bozulmasını bekliyorum. çok sert bakarak bir dişimin kendi kendini tedavi etmesini sağladım!! senko süper adam yahu. sevimli ve sohbet 10numara adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Erkek dolu forumda bayan arkadaşlarıma duyurulur yazmışın kimi kandırıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 dasaaa said: copry said: ben de anlatıyorum ben de ^______^ o zaman seni de seviyorum. wastiriksi zaten seviyorum. adamın altına gelmiş sadece şeyde çok güldüm, hani şu kafanın etrafında VUUUV VUUUV diye dönerek ışınlayacak gibi yapan röntgen makinelerinden panoramik diş filmi alıyorlar ya. oradaki kız çenenizi şuraya dayayından falan sonra "lütfen gülümseyin" dediğinde "hey bu komikti ama" dedim. "yok dişlerin daha iyi çıkması için demiştim." diye ciddileşti, biraz da alındı sanırım ciddiye almamama. ama komikti. röntgen çekilirken gülüp elimle de victory işareti yapıyorum! bkz caponlar (:D panaromik çekerken ısırtmıyorlar mı artık ? gülümsetiyorlar mı sadece? benim muayenehanede yok panaromik cihazı. görüntüleme merkezine yolluyorum hastaları çektirip geliyorlar da uzak kalmışım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Akhlaur said: Erkek dolu forumda bayan arkadaşlarıma duyurulur yazmışın kimi kandırıyon. You are being watched ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne kadar ilkel dişçileriniz var benim dişçi beni koltuktan kaldırmadan direk laptoptan gösteriyo sinirleri falan online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hem ısırıp hem gülüyorsun. bi de victory de yapıyorsun artık. bi daha gerekirse thumbs up yapıcam. yalnız iki diş arasından sisice çürümesi ne iğrenç bişiymiş yahu. dışarıdan tamamı sağlam duruyor. içten içte ölüyormuş meğer! ağrısı da yok. gerçi ağrısa da iplemezdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Karea said: ne kadar ilkel dişçileriniz var benim dişçi beni koltuktan kaldırmadan direk laptoptan gösteriyo sinirleri falan online zengin olunca benim de olucak rvg'm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 fakir dişçi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 senkoyu gördükten sonra fakir olduğuma kanaat getirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar