Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

abi lütfen birisi plug and eat diş sistemini geliştirsin. öle kanal temizle falan olmadan, TAKIRT TUKURT işiniz bitti güle güle desinler bana.

Bir de ne yaptığını yaparken anlatan dişçiyi seviyorum ben. susup öyle duranı iyi değil, kadın habire anlatıyor. "şimdi bunu yapıyoruz, şimdi böyle falan" diye.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

ben de anlatıyorum ben de ^______^

o zaman seni de seviyorum. wastiriksi zaten seviyorum. adamın altına gelmiş

sadece şeyde çok güldüm, hani şu kafanın etrafında VUUUV VUUUV diye dönerek ışınlayacak gibi yapan röntgen makinelerinden panoramik diş filmi alıyorlar ya. oradaki kız çenenizi şuraya dayayından falan sonra "lütfen gülümseyin" dediğinde "hey bu komikti ama" dedim.
"yok dişlerin daha iyi çıkması için demiştim." diye ciddileşti, biraz da alındı sanırım ciddiye almamama.

ama komikti.

röntgen çekilirken gülüp elimle de victory işareti yapıyorum! bkz caponlar
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

copry said:

ben de anlatıyorum ben de ^______^

o zaman seni de seviyorum. wastiriksi zaten seviyorum. adamın altına gelmiş

sadece şeyde çok güldüm, hani şu kafanın etrafında VUUUV VUUUV diye dönerek ışınlayacak gibi yapan röntgen makinelerinden panoramik diş filmi alıyorlar ya. oradaki kız çenenizi şuraya dayayından falan sonra "lütfen gülümseyin" dediğinde "hey bu komikti ama" dedim.
"yok dişlerin daha iyi çıkması için demiştim." diye ciddileşti, biraz da alındı sanırım ciddiye almamama.

ama komikti.

röntgen çekilirken gülüp elimle de victory işareti yapıyorum! bkz caponlar

(:D

panaromik çekerken ısırtmıyorlar mı artık ? gülümsetiyorlar mı sadece? benim muayenehanede yok panaromik cihazı. görüntüleme merkezine yolluyorum hastaları çektirip geliyorlar da uzak kalmışım bak.
Sosyal ağlarda paylaş

hem ısırıp hem gülüyorsun.

bi de victory de yapıyorsun artık. bi daha gerekirse thumbs up yapıcam.

yalnız iki diş arasından sisice çürümesi ne iğrenç bişiymiş yahu. dışarıdan tamamı sağlam duruyor. içten içte ölüyormuş meğer! ağrısı da yok.

gerçi ağrısa da iplemezdim herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...