copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 üç =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 200metreyi 40dkda gittik 1.3saatte anca işe vardım yuh abv bursa belediyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Karea said: ya hergece tam bu saatte bi hortluyorum günnük http://www.fosforlukalem.net/wp-content/uploads/The-Fourth-Kind-Fosforlu-Kalem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 olm yalnız resmin dosya ismi de şahaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 dün akşam iş çıkışı arayıp buluşalım hadi demesi üzerine, iyi ki başka zaman diye tersledim onu günlük. kuduruyodur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 eskişehir yolu yine gg günlük. Karnım tok, müziğim var tuvaletim de yok hazırlıklıyım neyse ki bu sefer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 lanet olası bir real life charlie brown olmam. http://www.youtube.com/watch?v=gKMu9pDp6e4 orijinali bu.. http://www.youtube.com/watch?v=T3vttH9kSWo gerçi şimdi leydi kaka falanın da var olduğunu düşünürsek tanrı'nın/yüce yaratıcının işini çok sallamadığını her şeyin boktan ve hatalı olduğunu da söyleyebiliriz belki. ben şu anda her şeyin boktan olduğunu söyleyebilirm gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Cuma akşamı bir dışarı çıkalım dedik sigara dumanından yamulup döndük. Cumartesiden beri bangır bangır öksürüyorum. Ayrıca 4 sene sonra alerjik astıma çare bulucam hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 hava çok soğuk ev buz gibi günlük şu yukarda ki parçayı açtım dinliyorum lisede yazdığım günlüğü buldum okuyorum şuan, ben mi yazmışım lan bunları ? bir kız var aşık oluyorum yavaş yavaş, kız da hoşlanıyor ama belli etmiyor çok ağırdan alıyor, hiç acele etmiyorum. biraz yürümem lazım, üç bira alsam fena olmaz. cepte para kalmadı ama kartlar saolsun. şarkı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 gunluk her seyin asagiya inen grafigi var artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 her eve dönüş adeta bir survivor . winter is coing derken boş konuşmuyormuş got. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 daha az deodorant kullan küresel ısınmaya katkıda bulunma. mevsimler daha da sapıtmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 typer said: Cuma akşamı bir dışarı çıkalım dedik sigara dumanından yamulup döndük. Cumartesiden beri bangır bangır öksürüyorum. Ayrıca 4 sene sonra alerjik astıma çare bulucam hazır olun. öyle bişey yaparsan sana 4 yıl sonraki servetimin yarısını veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 barbu said: daha az deodorant kullan küresel ısınmaya katkıda bulunma. mevsimler daha da sapıtmasın. deo kullanmıyorum roll-on parfüm kombosu olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 onlar garip geliyor ya. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 küçük patateslerle süslenmiş fırında baharatlı tavuk günlük o_O ama sonrasında evde tatlı bişi kalmamış, pekmeze çeviz banıp yiyorum bende yavaşçana, 52 dk içinde nescafemi de yaparım oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sna1l'ın para para domatesler nasıl tencereye dizilir ve buna sos denir tutosunu okusaydın önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 bindik bi alamete gidiyoz kıyamete ulan gidip araştırmadan etmeden hakkında en çok şikayet olan bi firmayla iş yapıcaz sdafsdfsa neyse artık şans yanımda olur umarım ahahahah sinirim bozuldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 copry said: barbu said: daha az deodorant kullan küresel ısınmaya katkıda bulunma. mevsimler daha da sapıtmasın. deo kullanmıyorum roll-on parfüm kombosu olur mu? valla ben kışı tamamen bitirecek kadar küresel ısınmaya destek vermek için çinlilere para veriyorum. şu anda kutuplarda deodorant sıkarken, buzulların altına da çakmak tutuyorlar. o delik büyüyecek imza: dasaaa emilian; (kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı tr. temsilcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 her sabah bi şişe sıkıyorum ben de. daha hızlı gelsin dünyanın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 sen çinli misin? sana para veriyor muyuz biz kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı olarak? arkadaşlar sigortanı yaptılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 para kopartmak için yapıyor bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 valla ben de düşüncelerimi kopartmak için yapıyorum zaten. dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 dasaaa said: sen çinli misin? sana para veriyor muyuz biz kyoto'ya hayır, yaşasın küresel ısınma paktı olarak? arkadaşlar sigortanı yaptılar mı? aa versene lan varsa öyle bişey. ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 her gün 50 kilo buzul eritmen gerekiyor yalnız. bi de kutup ayısı, balina falan gördün mü vurucaksın-öldüreceksin. beni öldürürsen 12$ daha veriyorum. veremiyorum image çıkmadı yalnız saçma bi şekilde şöle bişi farkettim, canım çok sıkkınkene teknolojik aletleri bozuyorum. artık ne negatif enerjiymiş arkadaş! yoğunlaştırsam inan uydu düşürürüm. printer, pc, televizyon, cep telefonu x2, fotoğraf makinesi... analoga geçip daktilo ile yazıcam sanırım. hem taka tuka ses yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar