barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Tek basıma Taksim'de ictim bugün. Öyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ben onu bir kere yaptım ikinciyi bünyem kaldırmaz diye gitmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Çok da kötü degildi aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yok ne kötüsü, hatta yazmıstım nasıl gectigini buraya :) bulursam koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Ağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ya ben hep yapmaya niyetleniyorum kendimi sürekli dışarı vurduğum şu sıralar, ama istiklale tek çıktığım anda depresyona giriyorum yalnızım diye, sonra bi yere oturup içmeye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 pi daha yatmadan kahve icerisam tufeğumun ğişmina uğriyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ya planlı bir tek içme değildi aslında. okula dönmem gerekliydi ama servis 00.00daydı. 45 dakka filan erken geldim taksime. Bende thales'e gittim işte 30 dakka filan içtim tek başıma. Bar da full doluydu bir de, tek başıma masada oturmak zorunda kaldım. Ama içtik işte o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 dün cok yorucuydu günlük. 7 saat ingilizce meeting mi olurmus. ayrica. uzun zamandir telde konustugum ama hic tanismadigim müsterimle tanistim. tam tahmin ettigim gibi cikti. cok bakimli gülüsü felan cok tatli bir bayan. gözleride masmavi :3awwww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 naaays :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Seele said: dün cok yorucuydu günlük. 7 saat ingilizce meeting mi olurmus. ayrica. uzun zamandir telde konustugum ama hic tanismadigim müsterimle tanistim. tam tahmin ettigim gibi cikti. cok bakimli gülüsü felan cok tatli bir bayan. gözleride masmavi :3awwww. uu beybi go for it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yok benden baya yasli evli barkli kadin. güzel güzel sohbet ettik, güldük, calistik. ama yine onla oturup sohbet etmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 sana kötü haberlerim var. yaşlı bir kadına aşık olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 o kötü bi haber değil, evli olması kötü haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 barbu said: ya planlı bir tek içme değildi aslında. okula dönmem gerekliydi ama servis 00.00daydı. 45 dakka filan erken geldim taksime. Bende thales'e gittim işte 30 dakka filan içtim tek başıma. Bar da full doluydu bir de, tek başıma masada oturmak zorunda kaldım. Ama içtik işte o oldu. Akşama en sevdiğim meyhaneye gidip tek başıma içicem ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Günlük, Sağ çıkmayı başarıyorum galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Atm kullanamayan insanlar lutfen olsun ya. Lut fen. abv hepinizn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 atm candır, isdn'le nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yavaş atmler yüzünden atm kullanamadığını sanmalarıda acı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 erkek arkadaşım bana çiçek ve çikolata göndermiş ^_____________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 senko said: atm candır, isdn'le nereye kadar Ben çıkıyorum dışarı, tek takılacaktım aslında ama gel istiyorsan. Çok rahatsız edersen kovarım ama ona göre O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 çok teşekkürler abi ama acayip yorgunum ya, biliyorsun çok yoğun geçti bu hafta dün uyuyamadan mesaiye başladım. direk yatıcam şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mesai bitti herkezler gitti sira bende. haftasonu faturalar vs off yine cok az zaman kalacak :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 kardeşim ne şanslı adam günlük. Kıskandım:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar