kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 offff tur yarın değil haftayaymış lan. negzel de plan yaptıydım. neyse yarın yine mekanıma gidip sessiz sessiz kahvaltımı edim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aysu77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 neden herkes zorluyor beni alamıyorum bu kadarını hayatın alamıyorum napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Aysu->Julian->Beste->Julia kardeş niye devamlı kız rpsi yapıyorsun ki? üstüne yapışacak bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 off kötü gidiyor daha kötü ne olabilir ki derken kafamı ezmenin lüzumu yok. sağlık gerçekten sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 senaryom bitti storyboard uda bitircem ama hocaya sadece senaryoyu vercem hele bi değişiklik yapsın hele bi o çemçük ağzını açıp karışsın işime kafasını ışıklı masaya gömerek devlet malına zarar vericem yapmazsam bana lemur diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 son sake'yi içmeyecektim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 proceleri hafifletince geleyim Egeyi de kapayım sosyalleşelim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sen gelmezsen ben sana gelcem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 cuma günü gel burada en güzel etkinlikler cumaları oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 haftaya ordayim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 OLLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 egeyi de alsana çocuk bi köy hayatı görsün iki oksijen çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 senko said: son sake'yi içmeyecektim! Saakeeeeeeeeeeee!!!! ps:her yere spamlama lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hasta yatmak cok kotu guunluk kardes. Magazin izliyorum lan :( benim suan calisiyo olmam lazimdi of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 sc2 kasiyorum go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Pek çok yoruldum günbük, kollarımda kedi tırmıklamış gibin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 bu akşam yine iş başı tüm pazar gününü uyuyarak geçirdim resmen hiçbişey yapamiorum pazar günleri . pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Bir tatilin daha sonuna geldim be. Az önce yerleştim odama tekrar. Çok can sıkıcı yeaws, bu tatil baya iyi geçmişti. Hoşçakal sosyal hayat, hoşgel 3. madalya. Şurdan başlayayım bari foruma tekrar. http://forum.paticik.com/index.php?0,markallforumsread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ankara cok guzel, yine gelecek ben.. Emegi gecenlere saygilar, sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 pek bir güzel haftasonuydu günlük bitmeseydi keşke :/ ayrıca 'sakeeeeeeeeeee' .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 öfff şöyle uzak bir ülkeye gitsem buradan komple kaçsam..afganistan bile olur en azından ot içerim butun gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 uzaga gitmene gerek yok onun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 onun için gitmiyorum ortamdan insanlardan kaçmak için yeni bir hayat yeni insanlar olsa ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 haklısın ona herkesin ihtiyacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 copry said: pek bir güzel haftasonuydu günlük bitmeseydi keşke :/ ayrıca 'sakeeeeeeeeeee' .p ya alkolluyken senin rujlarini saklamasi lazim yetkililerin. burdan sesleniyorum, bu devlet bisey yapmas lazim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar