Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Günlük,

Yaşanmamış sayabilirim bugünü. Çünkü içinde ben yokmuşum gibi geçip gidiyor gün. Müzik dinlemeye verdim bugün kendimi, birazdan bi' film izlerim belki. Akşamki ispanyolca dersim iptal oldu, Silvina da hastaymış. Havalar çok kötü herkes hasta oluyor. Bu akşam dışarıya mı çıksam yoksa evden çıkmasam mı? Birileri zor kullanıp beni evin dışına çıkarmadıkça çıkasım gelmiyor ya neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük bugün çok acayip bişey oldu
taksimde mcdonalds'dan çıktım, tam atkımı boynuma sarıyorum ki hedehöde hakkında bilgi almak ister misiniz diyen bi kadın çıktı karşıma. robot gibi takır takır anlatmaya başladı ben de öyle bi bakıyorum ki kadın gülümsemeye başladı bi yandan. hemen dön arkanı diye bağırarak tuttum bunu çevirdim ve kafasını aşağı doğru bastırdım, devamı için özele gelin

mount and blade warband alıcaktım ama d&r'da kalmamış, internetten falan sipariş vericem heralde, tek eksiğim kredi kartı

bi de hava çok soğuk bıyy falan diyor herkes de o kadar da soğuk değilmiş be veya bi tek bugün soğuk değildi bilmiyorum, keşke ince montumu giyseydim diye düşündüm hatta
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...