wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bugün gzel olacak gibi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Bende gülücük kullanacam o /o/ o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 wastyrx said: Bugün gzel olacak gibi ^_^ evet evet hava da iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bir de işten erken çıkabilsem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Abimi bazen dövmek falan istiyorum günbük >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 zaten yolu tarif edemezdüm kesin kaybolurduk günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Yine sıkılmaya başladımn insanlardan değişiklik zamanı geliyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Ben kaybolmam günbük. Yolu değiştirmişlerdir maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sen yol tarif etme zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 wastyrx said: Ben kaybolmam günbük. Yolu değiştirmişlerdir maksimum. Dimi. Ucundan donduk samsunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Sen demedin mi beni samsuna götür abi çok merak ediyorum diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Hyr abi ben oguzu havalimanindan alalim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Öyle dedikten sonra gittik aldık işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Almadık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 hava çok soğuk ama ben biraz bisiklete binicem yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 her öksürük göğsüme yediğim yumrukları hatırlayür günlük. of 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Günlük, Yaşanmamış sayabilirim bugünü. Çünkü içinde ben yokmuşum gibi geçip gidiyor gün. Müzik dinlemeye verdim bugün kendimi, birazdan bi' film izlerim belki. Akşamki ispanyolca dersim iptal oldu, Silvina da hastaymış. Havalar çok kötü herkes hasta oluyor. Bu akşam dışarıya mı çıksam yoksa evden çıkmasam mı? Birileri zor kullanıp beni evin dışına çıkarmadıkça çıkasım gelmiyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 günlük bugün çok acayip bişey oldu taksimde mcdonalds'dan çıktım, tam atkımı boynuma sarıyorum ki hedehöde hakkında bilgi almak ister misiniz diyen bi kadın çıktı karşıma. robot gibi takır takır anlatmaya başladı ben de öyle bi bakıyorum ki kadın gülümsemeye başladı bi yandan. hemen dön arkanı diye bağırarak tuttum bunu çevirdim ve kafasını aşağı doğru bastırdım, devamı için özele gelin mount and blade warband alıcaktım ama d&r'da kalmamış, internetten falan sipariş vericem heralde, tek eksiğim kredi kartı bi de hava çok soğuk bıyy falan diyor herkes de o kadar da soğuk değilmiş be veya bi tek bugün soğuk değildi bilmiyorum, keşke ince montumu giyseydim diye düşündüm hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bugünü de atlattık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aysu77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 bugün gercekten zor bir gün gecirdim,tüm herkes üstüme üstüme geliyor bıktım artık,kendi sıgınacak limanımı bulmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 ^^ hayat bazen çok azımasız oluyor insan omzunu yaslayacak bir arkdaş lazım her zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 windowsun yeni logosu çok kötü olmuş günlük lol asla almam. http://dvice.com/assets_c/2012/02/Windows-new-logo-thumb-550xauto-84054.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 tam windows olmuş lan. sadece pencere kolları eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar