NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 oha her ilaçta yapmayın bunu beyin kanaması geçirirsiniz bazı ilaçlar öyle alınmaz çok tehlikeli yaptığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lemuria said: Sevgili Günlük, Sabah işe geldim, 3.kahvemdeyim. Yoğunluk yoğunluk yoğunluk. İş bitmiyor günlük, sen kendini de parçalasan iş bitmiyor. İşe gelip kahvemi alıp 9gag okuduğum bir günüm olmayacak ve böyle giderse genç yaşta kalp krizinden öleceğim. O kadar şitresli ve de kötüyse işin bırak işini sağlığından daha önemli değildir eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 lemuria işini çok seviyor daha önce okuduğum kadarıyla. insan yoruluyo diye iş mi bırakırmış hako-chan. sen de herkesi yanına çekmeye çalışıyosun =) kalp krizi demiş, bıraksın evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Theridone said: bu arada, sevgili günlük iyi göründüğüme bakma sen. aç karnına demli çay içmiş gibiyim. buruş buruş içim. abi şu an hissettiğim tam olarak bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Archa inanmayın günbük, adamın her şeyi en birinci hala ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 moral versene olum madem en birinci şeylerimi anlatarak.ben de bileyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Tip desen sende, işin gücünde iyi ilerde paranın bi yerine koyacaksın, kız arkadaşında cicidir haftasonu tanışacağız. Daha ne istiyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wastyrx said: Tip desen sende, işin gücünde iyi ilerde paranın bi yerine koyacaksın, kız arkadaşında cicidir haftasonu tanışacağız. Daha ne istiyorsun ki? imza: yalancı gülüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Öyle ama =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Archangel_ said: abi şu an hissettiğim tam olarak bu :/ wastyrx said: Tip desen sende, işin gücünde iyi ilerde paranın bi yerine koyacaksın, kız arkadaşında cicidir haftasonu tanışacağız. Daha ne istiyorsun ki? bunu okuduktan sonra. surat ifadem bu oldu direk 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 ahahah bomboş bir gün günlük. gerçi ne zaman böyle yazsam sonra hasta doluyor içerisi ama yazıyım yine de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 wastyrx said: Tip desen sende, işin gücünde iyi ilerde paranın bi yerine koyacaksın, kız arkadaşında cicidir haftasonu tanışacağız. Daha ne istiyorsun ki? dışarıdan görünenlere bakınca iyiymiş, yalan değil. kız arkadaşım haftasonu eskişehire gidiyor bu arada :/ larakeni takar koluma getiririm planı yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Annem aşçı olmalıymış günbük yemin ediyorum heba olmuş kendi işinde namnamnam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 thy yerınki uçak seferlerini iptal etmiş sanırım günnük. duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 oha ciddimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 next series: revenge chuck da bitti, dizi dizi dizi dizi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 çok fazla dizi seyretme arka arkaya çok dizi seyretmek kaybetmişlik belirtisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 copry said: thy yerınki uçak seferlerini iptal etmiş sanırım günnük. duyrulur. thy artık kendi kendini iptal bile etse ırgalamaz beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 detz di sipirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 senko said: çok fazla dizi seyretme arka arkaya çok dizi seyretmek kaybetmişlik belirtisidir. basladım bi kere, çok bozdum hem, öyle böyle değil, önümü alamadım, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 gunde ortalama 3-4 dizi izliyorum ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 O kadar dizi yok şükrü, itiraf et işte CIA de çalışıyorum akıllı olun alayınızı aldırırım evinizin önünden diye >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 sometimes I want to go back in time and punch myself in the face. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 copry said: thy yerınki uçak seferlerini iptal etmiş sanırım günnük. duyrulur. pegasus almıştım bileti. iptal falan yok asdfsdfg YARDIR OSMAAAAĞNN!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 anne anjiyo olucakmış günlük, can sıkıyo bu sağlık muhabbetleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar