Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kozalak said: sansima da sicayim gunluk. ıyy iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 cok igrenc malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Günlük, öncelikle naber ? arkadaşlarınla tatile giderken seçimlerini iyi yapıcaksın,yaptığın işleri adam gibi takip ediceksin . Sonra sinirlerini yıpratmayacaksın. Son 3 gündür aldığım en iyi ders buydu evet yazmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sucuklu yumurta yedim az önce oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kokuttun kozalak günlüğü sdf. hakan da hergün ucuk yiyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kusura bakmayin ishal olmusum da biraz sdf. ya ama cidden cok mal davrandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 copry said: meyve de ye bol bol :( arkadaşım hasta olmadan önce meyve yesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 hasta olamadan önce de sonra da meyve sebze yemem ben direk etcil bir insanım. ateşimde çıkıyor yavaştan, 12ye kadar böyle devam ederse parasetamol + antibiyotik olayına girişcem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aysu77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 belden aşağını sıcak tut yoksa daha da kötü olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 adam angarada. -54 falan heralde orası şimdi sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kombiyi kökledim 3kat giyindim üstüne yorgani çektim birde şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 olabildigince sicak bi dus al, bi de tylolhot falan cak, direk yataga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Neyse selçuk o hastalıkla gelemez o zaman şuşuya iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sabah 4de kalkip theraflu ictim ben. yatmadan once hic bakmamistim evde var mi diye, sanki gece uyurken birden sinyal geldi, kalktim, su kaynattim, tozu doktum, ictim, uyudum. sonra sabah alarma uyanamadim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Çok geçmiş olsun Şükrücüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 tylolhot çaktım bile :) şimdi terliyemezsem bi tane daha çakcam birazdan anneannelerin ter atarsan iyileşirsin miti o kadar doğru ki ama, kaç kere deneyimledim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 terlerken, terledikten sonra usumemek lazim, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 wastyrx said: Neyse selçuk o hastalıkla gelemez o zaman şuşuya iyi oldu. ahahah adam neyin hesabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Seni beenmiyoruz Senko daha ne kadar söyleyeceğiz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 manyaklafmanyaklaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 we need to talk about kevin diye bi film seyrettim prezervatife olan saygım vasektomiye olan bakışım değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 biraz fazla yavaş da olsa ilerleme var gibi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 çok heyecanlıyııım dı dış dış dı dış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sevgili gunluk, anladin sen oni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yarın dragona şikayet edeceğim selçuk ve çalışma arkadaşlarını günlük. İnternetimizin bi yerine koydular çok afedersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar