Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 benim uçak senin kafana düşer belki? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 yalnız 3 kuruş verip milyon dolarlık uçağı sahiplendim. sdfdgadssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senin uçak korkutuyor zaten beni =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Mr_Hand said: benim uçak senin kafana düşer belki? ha? Valla kadının biri yüzünden şöfeeeeri olmayan araba çarpmışlığı var bana. Düşer yani kafama uçak inancım var benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sen çarpmışsındır arabaya kesin. bir de kadına suç buluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 El frenini çekmemiş Ankaranın DİKMEN'inde araba üzerime kaydı küt diye vurdu bana beh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Sevgili Günlük Bugün işlerimi bitirebilirsem kendime kahve ısmaralayacağım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sabahtan beri aç karnına 7. kahvem çarpıntı yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Kredi kartım elime geçti sonunda. Gidip bi motur alsam mı kendime? sdagfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 arılarrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Ya ne arısı, kask var elbise var eldiven var arı ne yapabilecek? Berkcanla bi konuşup mekanı seçin bir de mümkünse ben arar rezervasyon yaptırırım şimdi çıktım. Okby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 bugün evdeyim günlük, Dün çalışmıştım, çok çalışmaya gelemiyorum ben ehiehi. Of dün üzerimde aptal bir gerginlik vardı,derse giderken ağlayacaktım neredeyse. Bir de akşamki dersime dev bir teyze geldi, güvenlikçi amcaya ayarı çekti 'Dersi gaynatmayalım lütfen,hoca anımı dinleyelim' diye. Ben bile tırstım. Ders çıkışında da yağmur altında biraz yürüdüm, çok güzel oldu. Gerginliğim azaldı en azından. Bugün yine hangi filmi izlesem diye karar vermeye çalışmakla geçecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 wastyrx said: Ya ne arısı, kask var elbise var eldiven var arı ne yapabilecek? Berkcanla bi konuşup mekanı seçin bir de mümkünse ben arar rezervasyon yaptırırım şimdi çıktım. Okby yes sir yes sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 İnsanlar sabrimi siniyo sanirim isyerinde. ses cikarmayip sisiyorum ama birine cok saglam patlicam. hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 patrona yeni araba lazim ne alayim dedim. adam minicooper al dedi 10.000 euroya. fakirim param yok diyince pis pis güldü. pejo 206cc alicam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Yoruldum yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 gafama sicayim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 gidiyim geziyim kahve falan içiyim günlük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 gafama tekrar sicayim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 kızılaya gidecektim bugün bi yemek yiyim bişiler içeyim diye bi baktım boğazım ağrıyor yutkunurken sıkıntı var sonra halsizlik olduğunu farkettim dedim ben kızılaya gitmeyeyim bişiler içemeyeyim şimdi eve geldim parasetamol yüklüyecem bünyeye bir de yayla çorbası aldım hazır onu içerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 meyve de ye bol bol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 lan ben de hastayim ya, pffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 senko said: bir de yayla çorbası aldım hazır onu içerim herhalde. oha çorba dedin ne güzel dedin, ben de çorba yapayım bayat ekmek vardı onu da kızartır çorbanın içine atarım off düşüncesi bile kendimi okşamama sebep oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 sansima da sicayim gunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Dört görüşmeli işe alım sürecinin ikincisine ingilizce sunum hazırlayarak gel diyolar. Dördüncüye kitap yaz fln diyecekler heralde. Pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar