Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

benim uçak senin kafana düşer belki? ha?

Valla kadının biri yüzünden şöfeeeeri olmayan araba çarpmışlığı var bana. Düşer yani kafama uçak inancım var benim.
Mesaj tarihi:
Ya ne arısı, kask var elbise var eldiven var arı ne yapabilecek? Berkcanla bi konuşup mekanı seçin bir de mümkünse ben arar rezervasyon yaptırırım şimdi çıktım. Okby
Mesaj tarihi:
bugün evdeyim günlük,

Dün çalışmıştım, çok çalışmaya gelemiyorum ben ehiehi. Of dün üzerimde aptal bir gerginlik vardı,derse giderken ağlayacaktım neredeyse. Bir de akşamki dersime dev bir teyze geldi, güvenlikçi amcaya ayarı çekti 'Dersi gaynatmayalım lütfen,hoca anımı dinleyelim' diye. Ben bile tırstım. Ders çıkışında da yağmur altında biraz yürüdüm, çok güzel oldu. Gerginliğim azaldı en azından. Bugün yine hangi filmi izlesem diye karar vermeye çalışmakla geçecek gibi.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Ya ne arısı, kask var elbise var eldiven var arı ne yapabilecek? Berkcanla bi konuşup mekanı seçin bir de mümkünse ben arar rezervasyon yaptırırım şimdi çıktım. Okby

yes sir yes sdf.
Mesaj tarihi:
kızılaya gidecektim bugün
bi yemek yiyim bişiler içeyim diye
bi baktım boğazım ağrıyor
yutkunurken sıkıntı var
sonra halsizlik olduğunu farkettim
dedim ben kızılaya gitmeyeyim
bişiler içemeyeyim
şimdi eve geldim
parasetamol yüklüyecem bünyeye
bir de yayla çorbası aldım
hazır
onu içerim herhalde.
Mesaj tarihi:
senko said:

bir de yayla çorbası aldım
hazır
onu içerim herhalde.

oha çorba dedin ne güzel dedin, ben de çorba yapayım
bayat ekmek vardı onu da kızartır çorbanın içine atarım off düşüncesi bile kendimi okşamama sebep oldu
Mesaj tarihi:
Dört görüşmeli işe alım sürecinin ikincisine ingilizce sunum hazırlayarak gel diyolar. Dördüncüye kitap yaz fln diyecekler heralde. Pff.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...