napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu sevimsiz gunde annemle babam da beni yalniz birakiyo asdfg. Sabah evdeyiz demisti babam o kadar. Son dakika program cikardi arkadaslariyla yemege gidiceklermis. Uf ya uf
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ahaha bekar arkadaşlardan telefonlar gelmeye başladı akşama dışarı çıkalım mı bekar kız çoktur diye.
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aslında çok mantıklı lan bugün başlasanız 1. seneniz yok tanıştığınız gün falan tek güne toplanmış oluyor. oha çok karlı işmiş. bi de bugün doğmuş olan bir kız bulursan ilişkiniz 10 sene sürse lotodan elde edeceğin geliri hediyelerle kaybetmemiş oluyosun.
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 az sonra sizlere bir fasulyeden doğan fabrikamın hikayesini anlatacağım
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ortalik bekar kizlari avlamaya calisan erkeklerden gecilmicegi icin cikmamaya karar vermistim ben de. Isabet olmus.
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Ortalik bekar kizlari avlamaya calisan erkeklerden gecilmicegi icin cikmamaya karar vermistim ben de. Isabet olmus. off kavgada söylenmez.
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ahahahah benim bi sebebim yok. işten eve geldim. yemeğimi söyledim. bekliyorum. dominoss damsız diye bi menü yapmış, onu söylemedim gerçi ama gördüm işte. garip.
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ben seni korurdum ya kısmet kapatma skill level 99
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Lyv senin ailede boyle nesilden nesile gecen avcilik falan mi var ya ? bkz : avci palavralari. adsaa
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 işten eve geldim. yemeğimi yedim. çay kaynamak üzre. mutluyum imza: hayatın anlamını aramanın bir anlama gelmediğini anlayan adam
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ^ aynen daha mutlu da olablirdim ama o günler de gelicek =)
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 araba alınacak ev alınacak ikinci ev alınacak sonra yazlık alınacak arada bir daha araba yenilenecek ... mutlu olmaya daha çok var.
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ahahah mutluluk öyle bir şey olsa lem keşke =)
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ne çadırı ne karavanı ya terlesen duş alamazsın kakanı yapcak olsan heryer hijyen fakiri envari çeşit böçek girecek içeriye sonra çadır desen havalanmaz etmez kokar içersi pis pis plastik kokuo zaten çadırlar. du bi saçımı yıkayayım desen bile biton dert
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ne çadırı ne karavanı ya terlesen duş alamazsın kakanı yapcak olsan heryer hijyen fakiri envari çeşit böçek girecek içeriye sonra çadır desen havalanmaz etmez kokar içersi pis pis plastik kokuo zaten çadırlar. du bi saçımı yıkayayım desen bile biton dert huuu huu huuu nefes al huu huu huuu
Öne çıkan mesajlar