napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Bu sevimsiz gunde annemle babam da beni yalniz birakiyo asdfg. Sabah evdeyiz demisti babam o kadar. Son dakika program cikardi arkadaslariyla yemege gidiceklermis. Uf ya uf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gün neden sevimsiz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yeni klavye aldım valla mis gibi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ahaha bekar arkadaşlardan telefonlar gelmeye başladı akşama dışarı çıkalım mı bekar kız çoktur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aslında çok mantıklı lan bugün başlasanız 1. seneniz yok tanıştığınız gün falan tek güne toplanmış oluyor. oha çok karlı işmiş. bi de bugün doğmuş olan bir kız bulursan ilişkiniz 10 sene sürse lotodan elde edeceğin geliri hediyelerle kaybetmemiş oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 az sonra sizlere bir fasulyeden doğan fabrikamın hikayesini anlatacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ortalik bekar kizlari avlamaya calisan erkeklerden gecilmicegi icin cikmamaya karar vermistim ben de. Isabet olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 napae said: Ortalik bekar kizlari avlamaya calisan erkeklerden gecilmicegi icin cikmamaya karar vermistim ben de. Isabet olmus. off kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ahahahah benim bi sebebim yok. işten eve geldim. yemeğimi söyledim. bekliyorum. dominoss damsız diye bi menü yapmış, onu söylemedim gerçi ama gördüm işte. garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ortalık beni avlamaya çalışacak bekar kızlardan geçilmeyeceği için ben de çıkmadım ^^ ben seni korurdum ya kısmet kapatma skill level 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Lyv senin ailede boyle nesilden nesile gecen avcilik falan mi var ya ? bkz : avci palavralari. adsaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 di bana palavracı demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 işten eve geldim. yemeğimi yedim. çay kaynamak üzre. mutluyum imza: hayatın anlamını aramanın bir anlama gelmediğini anlayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ^ aynen daha mutlu da olablirdim ama o günler de gelicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 araba alınacak ev alınacak ikinci ev alınacak sonra yazlık alınacak arada bir daha araba yenilenecek ... mutlu olmaya daha çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Ahahah mutluluk öyle bir şey olsa lem keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karavan diye bir konfor varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 çadır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 karton da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 HİJYEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 elde çadır gezcem diyosun sfglsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ne çadırı ne karavanı ya terlesen duş alamazsın kakanı yapcak olsan heryer hijyen fakiri envari çeşit böçek girecek içeriye sonra çadır desen havalanmaz etmez kokar içersi pis pis plastik kokuo zaten çadırlar. du bi saçımı yıkayayım desen bile biton dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 du bi sıçayım diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: ne çadırı ne karavanı ya terlesen duş alamazsın kakanı yapcak olsan heryer hijyen fakiri envari çeşit böçek girecek içeriye sonra çadır desen havalanmaz etmez kokar içersi pis pis plastik kokuo zaten çadırlar. du bi saçımı yıkayayım desen bile biton dert huuu huu huuu nefes al huu huu huuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar