wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 EmenikeNiangSow said: çalışmadan geçinebilsek keşke biz de. :( Demek ki o kadar çok çalışmışım O_o @copry hatun rahat baya böyle ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kıskandığımdan diyorum zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 copry said: ben bugün çalışmayı tercih ediyorum kafa dağıtmak için ideal (tu) kafa dağıtmak için ideal ama üstte yazıldığı gibi yatsak uyusak kısmı daha cazip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ben hepinizin yerine yatarım yea üzülmeyin bu kadar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 -__- sen bizim yerimize çalış biz senin yerine yatalım hehehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 copry wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Olur o matkabı kullanmayı istemişimdir hep zaten. Salya çekme aletini de seviyorum hehe. Sağlam dişi çektiğimde de topuklarım olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ahahhahaha matkap dediğin aerator, hortum da suction oluyor öğrenmeye başla yavaştan o zaman .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 o uyuşturucuları akşamları birbirinize zerk ediyonuz dimiiii vahşi parti hayvanları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Biriyle deliyorsun yani matkap oluyor, ingilizcesini yazınca da vakum makinesini daha güzel göstermiyor bence =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 NolaxThensbane said: o uyuşturucuları akşamları birbirinize zerk ediyonuz dimiiii vahşi parti hayvanları sizi 300 -500-300-500- hopparinna kop kop ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 NolaxThensbane said: o uyuşturucuları akşamları birbirinize zerk ediyonuz dimiiii vahşi parti hayvanları sizi Her normal genç gibi bizde gidip biramızı içerken dart mart oynuyoruz ^_^ Gerçi bazılarımız pek beceremiyor oynamayı ama olsun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 kapalı mekandayım taş teğet geçti kırtardık kafayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 neyse günlük, yeter bu kadar miskinlik. gidip biraz iş göriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sevgili iş verenler askerlik yapmadım diye cüzzamlı muamelesi yapmayın bana çağırın iş görüşmesine tanışalım koklaşalım tanısanız çok seversiniz beni valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Notere gidecektik günbük ama yalan oluyor sanırım. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 aente said: bugün 40-45 yaşlarında eli yüzü düzgün bir ağabey mi amca mı desem artık benden elli kuruş istedi. çok sinyalci gördüm bugüne kadar. mesela gördüklerim arasında "arabayı trafik çekmiş de çıkartmak için para lazım. bir lira verir misin?" diyen de vardı sokakta sure/dua satan da ama ilk defa böylesini gördüm. adres veya saat falan soracak sandım. ulan sosyal patlama flan mı olacak acaba? çok garip duygular içerisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=O0b0bC2WdrM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Kendime sucuk ekmek yabdım. Mhmph çogzel. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 NolaxThensbane said: sevgili iş verenler askerlik yapmadım diye cüzzamlı muamelesi yapmayın bana çağırın iş görüşmesine tanışalım koklaşalım tanısanız çok seversiniz beni valla bak başvurular malesef artık net üzerinden yapıldığu için adamlar direkt olarak askerliği filtreliyolar ilk, bakıyolar askerliği yapanlardan pek iş çıkmıyo, yapmayanları bi görelim diyolar. GG no re, açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sevgili midem; bu saatte acıkmayı bırakman lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Ya sen diyince bende acıktım şimdi =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 daha yeni yedin ya sen ./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 yea gene canım istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 wastyrx said: Ya sen diyince bende acıktım şimdi =/ her an niyeti bozup rumeli işkembecisine gidebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar