Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:
...

lan günlük, aynı kişi tarafından arka arkaya 3 yada 4. satışa gelmem. ağız dolusu küfretmek istiyorum ama gel gör ki erkek değil. allah beni sınıyor galiba.

olm bana aynı şeyi yapan bi kız oldu, direkt stirettim. sen de et. :D 2. satışta eee başlarım dedim, 3.de binbir dil döktü sonra yine sattı, ben de senin kalıbına diyip bi daha hiç iplemedim. var öyle çatlaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

senko said:

oha
adam benden önce gelmiş eve sdf

olm o taksici sizi dolaştırdı mı lan yoksa? ahahha

Benim burdan dirkt çevreyolu, ordan carrefourun arkasına girecekti. sonra da ışıklardan sola dönecekti. naaptı?

öyle gitti zaten, başka yol mu var :)
bi uyanıklık yapıp taksimetreyi sıfırlamamayı denedi de direk sıfırla şunu didim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

kozalak said:
...

lan günlük, aynı kişi tarafından arka arkaya 3 yada 4. satışa gelmem. ağız dolusu küfretmek istiyorum ama gel gör ki erkek değil. allah beni sınıyor galiba.

olm bana aynı şeyi yapan bi kız oldu, direkt stirettim. sen de et. :D 2. satışta eee başlarım dedim, 3.de binbir dil döktü sonra yine sattı, ben de senin kalıbına diyip bi daha hiç iplemedim. var öyle çatlaklar.

hastaymis da gorsem haline uzulurmusum.lan niye hep bana hasta oluyon.

ya arkadas etrafimdaki kizlarin nerdeyse hepsi buns benzer karakterlere sahip.isyeeeaaaaaaan ediyorum.
bi tanesi de bu aksamki bi etkinlige gelsene diyo.ama amaci oraya tek gitmemek,beni gormek degil.gecen gun isyerinin dibine gelmis yemek yemeye ama aramamis. o zaman niye cagirmiyon?

bugunku plan da iptal oldu boylece.hava da guzel.
foto cekmeye cikmak istiyodum be :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...