senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 bis çok eylendik walla speyşil thenx to kozalak and mr_hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 sffdsfdsfds http://www.youtube.com/watch?v=M4y6xOkNjnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu teşekkürler. senko ilk biradan sonra su içti ama olsun lan günlük, aynı kişi tarafından arka arkaya 3 yada 4. satışa gelmem. ağız dolusu küfretmek istiyorum ama gel gör ki erkek değil. allah beni sınıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Asıl erkek değilse ediceksin küfürü. İnsan canı çekmesin archangelın diye bizde sensiz eğlenemedik hacılatör der edepsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 oha adam benden önce gelmiş eve sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 geleli oldu baya ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 wastyrx said: Asıl erkek değilse ediceksin küfürü. İnsan canı çekmesin archangelın diye bizde sensiz eğlenemedik hacılatör der edepsizler.. o zaman küfür edeceğim çok insan oluyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Bu saatte kalkilir mi lan gunluk?! Sozde uyicaktim oglene kadar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 senko said: oha adam benden önce gelmiş eve sdf olm o taksici sizi dolaştırdı mı lan yoksa? ahahha Benim burdan dirkt çevreyolu, ordan carrefourun arkasına girecekti. sonra da ışıklardan sola dönecekti. naaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 kozalak said: ... lan günlük, aynı kişi tarafından arka arkaya 3 yada 4. satışa gelmem. ağız dolusu küfretmek istiyorum ama gel gör ki erkek değil. allah beni sınıyor galiba. olm bana aynı şeyi yapan bi kız oldu, direkt stirettim. sen de et. :D 2. satışta eee başlarım dedim, 3.de binbir dil döktü sonra yine sattı, ben de senin kalıbına diyip bi daha hiç iplemedim. var öyle çatlaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 fml. kur farkindan kazandigimiz para rezil oluyor. ulen zaten %20-25 kar marjiyla calisiyoruz... uretimim dolarla. bakiyorum raporlara bu hafta 23k dolar hammadde harcamasi yapmisim, bunu dolar 1.81 iken aldik. dun aksam 1.76 olan kurdan satmis oldum 29k dolara. meeeeh. meeeeeeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 cumartesi işte olmak zaten sucks bi de bugün extra sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 patron geldi yanıma dedi işin bitti mi heee dedim tamam yarın (cumartesi) izinlisin dedi...cumartesi 10da kalkmanın keyfı bambaşka. Hatta şu an laptop kucağımda yataktan yazıyorum çalışanlara selam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 dün de laptop gg oldu zaten . açılırken ekranda 'yy' yazıyor açılmıyor . 'gg' demek istiyor bence yavrucak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mr_Hand said: senko said: oha adam benden önce gelmiş eve sdf olm o taksici sizi dolaştırdı mı lan yoksa? ahahha Benim burdan dirkt çevreyolu, ordan carrefourun arkasına girecekti. sonra da ışıklardan sola dönecekti. naaptı? öyle gitti zaten, başka yol mu var :) bi uyanıklık yapıp taksimetreyi sıfırlamamayı denedi de direk sıfırla şunu didim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ha, iyi bari. saçma sapan dolaştırmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Mr_Hand said: kozalak said: ... lan günlük, aynı kişi tarafından arka arkaya 3 yada 4. satışa gelmem. ağız dolusu küfretmek istiyorum ama gel gör ki erkek değil. allah beni sınıyor galiba. olm bana aynı şeyi yapan bi kız oldu, direkt stirettim. sen de et. :D 2. satışta eee başlarım dedim, 3.de binbir dil döktü sonra yine sattı, ben de senin kalıbına diyip bi daha hiç iplemedim. var öyle çatlaklar. hastaymis da gorsem haline uzulurmusum.lan niye hep bana hasta oluyon. ya arkadas etrafimdaki kizlarin nerdeyse hepsi buns benzer karakterlere sahip.isyeeeaaaaaaan ediyorum. bi tanesi de bu aksamki bi etkinlige gelsene diyo.ama amaci oraya tek gitmemek,beni gormek degil.gecen gun isyerinin dibine gelmis yemek yemeye ama aramamis. o zaman niye cagirmiyon? bugunku plan da iptal oldu boylece.hava da guzel. foto cekmeye cikmak istiyodum be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 senko said: bis çok eylendik walla [b]speyşil thenx to kozalak and mr_hand[/b]. klşkşljkşjlşkşsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 olm videolara baktım şimdi çok geyik auehaueha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 abi sen bateri çalarken başka bir boyuta geçiyon zaten aasdfassd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 asdfadsfadsfafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahaha aynen ya adam bateri çalarken bir an olsun ne ağız kapanıyor ne kafa oynamayı durduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 copry said: senko said: bis çok eylendik walla [b]speyşil thenx to kozalak and mr_hand[/b]. klşkşljkşjlşkşsdf ne gülüon lem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 ahahhaha aklıma bişey geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 çok tehlikeli aklın var ^^ günlük bugünkü planım biricik desktopumla biraz vakit geçirmek sonra liseden arkımla vakit geçirmek sonra sadece vakit geçirmek üzerine kurulu. Benle gelcek hatun beni sattığı için bir ara da otbüs bileti almam lazım kendime angaraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar