Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ben de içerim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 haram ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 İşte bu beee!!1 edit:araya girme olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 haydi iciyoz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Görüntülü arayacağım becerebilirsem kadeh kaldırırız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 çok zor bişey değil iki tarafın telefonunda da varsa o imkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 3210 var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Şükrüde 3210 bende 3310 var biraz ekleme yapacağız telefonlara o yüzden becerebilirsem dedim =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mr_Hand said: ben de içerim bak. Abi senkoya ikinciyi sulu, üçüncü bardağı da meyve suyu şeklinde vermeyi unutmayın sonra sapıtıyor iki tane falan içerse, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Bu gidisle bende baslicam icmeye sanirim. En cok sapitinca nasi bi ruh haline girerim onu merak ediyorum. Bide bvlgari pazartesi geliyo. Cokzel sevgililer gunu hediyesi aldim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 wastyrx said: Mr_Hand said: ben de içerim bak. Abi senkoya ikinciyi sulu, üçüncü bardağı da meyve suyu şeklinde vermeyi unutmayın sonra sapıtıyor iki tane falan içerse, aman diyim. benimle içiyo. sıştı. foto makinasını da alayım HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 aha eğlence var o zaman ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 vomeronasal organımız olması ne ilginç di mi günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ankaraya en son ne zaman gelmistim acaba.. Yerlerin isimlerini unutmusum da o kadar zaman olmadi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 günlük çok acayip, Kim Jong-Un suikaste kurban gitmiş deniyor çinde, henüz doğrulanmadı ama her bi yerde çıktı haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 fede bildiğin kazanova çıktı ya lan günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: Mr_Hand said: ben de içerim bak. Abi senkoya ikinciyi sulu, üçüncü bardağı da meyve suyu şeklinde vermeyi unutmayın sonra sapıtıyor iki tane falan içerse, aman diyim. benimle içiyo. sıştı. foto makinasını da alayım HAHAHAHAHAHA ahahaha şantaj zincirine hojgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 xaty said: ankaraya en son ne zaman gelmistim acaba.. Yerlerin isimlerini unutmusum da o kadar zaman olmadi sanki evet çayyoluna batıkent demek (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Mr_Hand said: Bende istiyorum resimlerden, birde selçuğa resim yolladım baksın ona =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 evi buldum en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 wastyrx said: fede bildiğin kazanova çıktı ya lan günlük hakan dedim bir de babam gelicek diye, bu buluşmalar bana komplo biliyorum :P eğlendiniz mi lem? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 BEYLER naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Ankara da sağlam ortam var bu sene, hep kaçırıyorum pııffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 gunlukcum, 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Archangel_ said: wastyrx said: fede bildiğin kazanova çıktı ya lan günlük hakan dedim bir de babam gelicek diye, bu buluşmalar bana komplo biliyorum :P eğlendiniz mi lem? :) Abi baban daha geldi mi gelmedi mi bilemedim. Çıkıncada arayalım dedim gelemesen bile en azından göynümüzde olduğunu belli etmiş olarız dedim. Pascalnoumanı da aradık oda geldi. Eğlenmedik kesinlikle sen olmadığın için ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar