senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 aylar aylar sonra kendi yatağımda yatıcam hoş sadece 1 hafta yattığım yatak kendi yatağım olur mu onu da sorgulamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 sevgili akila ben bu halimle böyle güzel bir iş bulduysam google senin köpeğin olur. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Selçukcum üzülerek söylüyorum ki çiçek resmini koyuyorum albüme ps: asıl bitirici şantaj kozumu harcamıyorum ama işte şimdilik ne kadar ciddi olduğumu gösterir sanırım sana. Ya da upload ettim yarın koyayım herkes görsün ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 selam günlük. işe geldim. nasıl oldu bilmiyorum ama gelebildim. kimse arabasını çıkarmamış sanırım bugün akıllılık edip(ilginç evet=) yollar boştu sabah . umarım durur kar yağışı uçak seferleri de iptal olmaz yarın ve pazar da hava biraz ısınırsa oh mis, daha ne isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 taze ekmek aldim ev yaptigim yumurtayi icine koyup cayla götürücem. büro ablasi email atmis benim randevulari ayni güne koyma diye, ayy kendini bisi saniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 hakan vicdan bekliyorum senden, başka bişi demiyorum sdffds ev arkdaşımın ailesi ile kahvaltı yaptım bende, çogiyi insanlar lan. böyle güldük eylendik üstüne de güzel bir kahvaltı çekmiş oldum. Yavaştan da işe giderim 1-2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Günlük, Cuma olması dışında hayatımda bir güzellik olmadı. Arabamı çıkartamadım sabah, sağolsun arkadaş aldı. Akşam ne halt yiyeceğim bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 senko o kadar kazanıyon hala kendin ayrı eve cıkamadın mı piiii keyifsizim gene alıştım bende bu duruma güzel normal geçmiyor hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sıkılıyorum abi çok tek başıma yaşayınca. o yüzden kafa dengi bir ev arkadaşı iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kedi al kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kiz arkadasin yok mu ? senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 helal yeminle linki kopyalamistim evet dedigin anda yapistiracaktim. büyüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 sen geldin mi istanbula naaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 geldim abi birazdan şirkete gidecem. akşama varsa bir planın uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 akşam spora gidicem sonra takılırız istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 senko said: sıkılıyorum abi çok tek başıma yaşayınca. o yüzden kafa dengi bir ev arkadaşı iyi oluyor. hı hı hemide adını bilmeyince daha bi süfer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ok konuşuruz bir arkadaşıma uğrayacam bende, göremiyorum çocuğu ne zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 copry said: hı hı hemide adını bilmeyince daha bi süfer ^^ asdfgdfsgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 beni de cagirin foreveralone.jpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 senko said: hakan vicdan bekliyorum senden, başka bişi demiyorum sdffds ev arkdaşımın ailesi ile kahvaltı yaptım bende, çogiyi insanlar lan. böyle güldük eylendik üstüne de güzel bir kahvaltı çekmiş oldum. Yavaştan da işe giderim 1-2 saat sonra. Vicdan beklersen koymak zorundayım ki, gerçi sabahlaman gerekti çıkamadın ulaştıramadın bana ama bilemedim yea neyse gideyim şu elemanla buluşayım 5 dakika geleceğim bi düşüneyim o zamana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 6 saat geçse de ankaraya uçsam.. iptal falan olmasın sakın, rötar yapıp can da sıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 işten çıkasım eve gidip uyuyasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 xaty said: 6 saat geçse de ankaraya uçsam.. iptal falan olmasın sakın, rötar yapıp can da sıkmasın dinimiz amin ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 kozalak said: beni de cagirin foreveralone.jpf nerdesin, istanbulda mısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar