0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 İnsanlar masalarinda efendice oturuyilar. sadece gurultu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Yemisler bizi haciiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kiz yoktur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 günnük bişi yesemmi ya , acaip abandım bugün işte nar mı mandalin mi günnük sen söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 aquila said: kiz yoktur zaten. kız nerde var ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Mandalina kizlar olmazmi dolu ama iste tek oturan yok ya ciftler yada 2-3 kiz beraber oturuyo. cokzeller lan bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 selam gızlar diye girseydin aralarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 foreveralone seyinde ne cifti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Oyle olmuyo iste o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kandirmislar diyorum haciii yemisler bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ya mandalinadan çekirdek çıkarsa, üff narda zaten çekirdekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tatil fotolarını karıştırıyodum. acayip şeyler var lan ahahah çok güldüm kendime. albüme koyucam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nar yiyom lan öff sinir yaptı ayıklamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nar ayıklama makinesi çıkarmışlardı ondan alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 xaty said: Akıllı adam işi mi diye bile düşünmüyorum, ne zorum varsa 3.30'da kalkcam gece.. Bi anda nerden çıktıysa hadi gidip kayalım dedik. Olaylar gelişti.. Bu aralar çok kayak kazası duyuyorum sağda solda, başımıza iş çıkmaz umarım yolda ve orda. dikkat et kendine :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ederim, merak etme ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Metro bekliyorum simdi. ama ben biliyodum boyle olucagini zatende en azindan elma dilim pattis+kolayi mideye indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bütün saplar doldu di mi "oo hatun bulacaz" diye? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yok yaa full erkek masa epey azdı, genelde double-date tarzındayı herkes, belki gece 12 den sonra falan baslar parti bilemiyorem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 köpeğim döneminde acaip hasta damlatarak geziyo evde, merak edenlere ( köpekler nasıl regl olur - google it ) neyse 1-2 saat önce nar vardı dolapta kestim ayıkladım 20 dk falan , yedim kaşıklayarak afiyetlen lan sonra gene acıktım gittim dolaptan malzeme vs bi güzel sandwich yaptım kendime afiyetlene 2 tane falan sandiçler önümde böle salak salak nete takılıyorum falan bi baktım bi tanesinin üstünde nar tanesi var, ve salak köpeğim suratıma bakıyo salak salak üff yedi koca sanviçi , birini kurtardım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nerden geldi lan o nar tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yau diyorum ki, madem raporluyum ve bu raporun kaynağı iyileşmekte olan kırık kolum. neden hala memur gibi davranıyorum? niye bu saatte aklıma geldi bilmiyorum ama alemlere akıyorum arkadaş. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 arkadaşım yurt dışından bi şişe mojito bir şişe cosmopolitan getirdi. ilk kez mojitoyu sevdim günlük burda bize nane suyu veriyolarmış mojito yerine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yurt dışından geldi ya ondan sevmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 taze yapilmadiysa ne anlami var mojitonun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar