dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 vaniLLe said: isiklarda millet bana güldü, hepsinde semsiye tabi ben bisletle ve not amused ifademle islanmisim. cok komik. düsündüm de komik cidden. ben arabayla bırakayım demiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 gelip biraksaydin o zaman! bos lafla torba dolmaz böböööm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çok uzaktasın =( yoksa senin bisiklet üstünde canının çıkmasına izin verir miyim? vermem tabii.. gerçi o zaman da kilo alabilirsin.. öle bi tehlike olurdu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 yarın çok önemli bir gün. her açıdan. 13. cumaya dönmesin n'olur, bir haftadır doğum sancısı gibi canım çıktı bekle bekle. ben provama gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi alalh belanızı versin ya cidden allah belanızı versin 2 gündür kurye bekliyorum YA SAAT SÖYLEYİN İŞİM GÜCÜM VAR SİZİ Mİ BEKLİCEM diyorum veremiyoruz saat diyolar sabahtan beri gelmediler 2 saat dışarı çıktım o zaman gelmişler. beyinsiz herifler şeytan diyo sağa sola kurye gönder uğraştırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kendimi öldürcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Pasta said: abi alalh belanızı versin ya cidden allah belanızı versin 2 gündür kurye bekliyorum YA SAAT SÖYLEYİN İŞİM GÜCÜM VAR SİZİ Mİ BEKLİCEM diyorum veremiyoruz saat diyolar sabahtan beri gelmediler 2 saat dışarı çıktım o zaman gelmişler. beyinsiz herifler şeytan diyo sağa sola kurye gönder uğraştırmak için. euheuheuh mörfi canını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 günlük sabahları internetten birşey sipariş verilmiş modemin kokusunu seviyorum, akşama kadar kesin yollanıyor paket, yarın gelir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 insanların fol ve yumurta dahi mevcut olmayan şeyler için acaip heyecanlanmaları, benim de heyecanlanmamı beklemeleri, e haliyle heyecanlanmamam çünkü henüz hiçbi bokun belli olmaması, üstüne üstlük heyecanlanmadığım için paso arayıp gaz vermeye çalışıp rahatsız etmeleri.... ne berbat bi loop lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mühendis misin B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ruhumuz meendis : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 günlük bugün lise müdürümü gördüm 5yil sonra :<< ama adamı ne zaman görsem lise1 de bana almanca dersinde söylettiği bruder martin şarkısı gözümün önüne geliyor bütün ders dalga geçerdim tuttu bi gün bütün sınıfın önünde şarkıyı söyle demişti AMA HÖCOM falan kar etmedi tabi heheh biraz konuştuk öyle gitti sonra hiç özlememişim abv annesiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kar yağsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şey kızlar var ya feyste ileti yazıyorlar ayy çok kötüyüm bi fenayım diye boş bulunup bi tanesine hayırdır yaf noldu diye sordum gelen cevap: YOKBİŞİ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 onların yok demesinden birşeyler olduğunu anlayıp psişik güçlerini kullanarak durumun ne olduğunu öğrenmeni bekliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım abi çok sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hmmmfps hımmpfs ban kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 senko said: şey kızlar var ya feyste ileti yazıyorlar ayy çok kötüyüm bi fenayım diye boş bulunup bi tanesine hayırdır yaf noldu diye sordum gelen cevap: YOKBİŞİ ... onu ilgi görmek icin yapiolar.ilgi görmek istedigi sen degilmissin demek ki. istedigi kisi yazsa '' yhaaa sorma hamsterimda ur cikmis : ((((, 500 gr almisim :(((( istedigim ayakkaaaaap tükkanlarda kalmamis bla bla '' die hemen dökülür. vay asifte! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 O mesajını 2 gün sonra siler kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 senko said: şey kızlar var ya feyste ileti yazıyorlar ayy çok kötüyüm bi fenayım diye boş bulunup bi tanesine hayırdır yaf noldu diye sordum gelen cevap: YOKBİŞİ ... anam bulasma sakın,en tehlikeli tür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 onu hepsi yapıyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 said: hayırdır yaf selam ben sempatiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 senko said: gelen cevap: YOKBİŞİ ... vitamin eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fosfor yoksunlugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Y kromozomu eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar