senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 içli köfte? sen yapmayı öğren yarın basarım nikahı dsffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 hakkat sen yapmayı öğren basarız nikahı :D çiğ köfteyle mi karıştırdın yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o kadar zor diil olm yemek yapmak abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 havalardan yırtarız filan diye düşünüyorsun ama pek umutlu olma. Sonra tuvalette cep telefonundan yazarsın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 yap da yiyelim hep birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi bu yemek öyle sandığın yemeklerden değil yalnız. içli köfteyi biliyosun di mi? bilmiyosun gibi bi izlenim çiziyosun şu an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 biliyorum, hastası olmadığım için yapmayı denemedim ama yapılır olm nolcek. 1.de kıvam tutmasa 2.de tutar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 öyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sevgili günlük, yarın olmasa olabilir mi acaba? erken kalkmaktan nefret ediyorum, teyzelerle sorunum yok, tek sorun erken uyanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Mr_Hand said: biliyorum, hastası olmadığım için yapmayı denemedim ama yapılır olm nolcek. 1.de kıvam tutmasa 2.de tutar yani. abi kıvamdan ziyade o dış hamurumsu şeyi elde yuvarlaya yuvarlaya kapamak problem. beceri istiyor bildiğin. kaparken açılıyor patlıyor falan uğraştırıyor. bi de onu mümkün olduğunca ince yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 olm beni gaza getirmeyin geçen yaz sıkılıp mantı açmıştım. sadfgsdfg sırf meraktan yaparım gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 akçabat köftesi varken hala içli köfte diyosunuz yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 abi yap, gelip parasıyla alırım istanbuldaysan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 copry said: akçabat köftesi varken hala içli köfte diyosunuz yeaa akçabat köfte nere içli köfte nere ya naptın baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 copry said: akçabat köftesi varken hala içli köfte diyosunuz yeaa adeta bir kıro hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Kafam süper günlük, 1 liralık 6 tane ucuz birayla sarhoş oldum. Şimdi Lost'un 2. sezonundan kaldığım yerden devam ediyorum, özlemişim kerataları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sürekli tuto yazan bi üye vardı böyle cengiz han'a benzeyen, kırmızı yanaklı, o olsaydı yapmıştı şimdiye, tutosunuda koymyştu buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kıroyum emme para bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bana şeker alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 barbu said: copry said: akçabat köftesi varken hala içli köfte diyosunuz yeaa adeta bir kıro hahah hhahhaah benim de içimden aynı geçti de ayıb olmasın dedim şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 xaty said: bana şeker alsana <3 kalpli şeker al sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 suşi işi falan noldu yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 copry said: akçabat köftesi varken hala içli köfte diyosunuz yeaa atlı spor klübümü ne, orda bi akçabat köftecisi vardı. adını unuttum. muhlama, turşu kavurma falan da yapıyolar ve baya lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar