wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 senko said: hakan oynamayalim abi bir daha bilmeyenlerle. zevki çıkmıyor oyunun. Evet ya bence de oynamayalım ne böyle.. jaffa said: ah fede ah :( <3 meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 wastyrx said: Jaffanın bana bira borcu var günlük buraya yazayım sonra unutursam bakarım, bir de bildiğin newbieler olarak dartta aldık ifadelerini belli kişilerin. Onlar kendilerini biliyorlar rezil etmiyorum buradan o yüzden ^_^ oğlum harbi alınıcam artık ya.hele ki bir de dart falan oynanmış. çok üzüldüm.valla. bir de üstüne nedir bu telefonla yemek siparişlerimin gelmemesinden çektiğim :/ edit: yeni yeni bi sürü ban gördüm. kutsal bok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Abi geyiğini bile yaptık olsaydın seni benim takıma alacaktım falan ama niye aramadık ki biz seni O_o Senkonun suçu hepsi. Eved. GİT İYİLEŞ SENDE! HASTA BU PSİKOLOJİSİNE GİRİYORUZ BİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bira patates yapıp dertleştik arkadaşla eve geldim çiğ köfte ile ekler var happy happy joy joy...ama dişim hala ağrıyore 3apranax 3lt bira içtim bana mısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bırah bu bahaneleri hakan, sol elimle pro dart oyuncusuna karşı bull-out kalmışlığım var benim! :P sağ kolu da yavaştan kullanabiliyorum artık, eski günlerime dönmem için dartta baya bi antreman ihtiyacım var ama. bir dahaki sefere alalım ifadelerini o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 adamın kolu sakat dart oynıycam diyo. 2sn yerinde dur azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 NolaxThensbane said: bira patates yapıp dertleştik arkadaşla eve geldim çiğ köfte ile ekler var happy happy joy joy...ama dişim hala ağrıyore 3apranax 3lt bira içtim bana mısın demiyor. bir kaç hafta öncesine kadar senin cebinde otobüse binecek paran yoktu, çenen ağrıyordu diye hatırlıyorum.sen değil miydin yoksa sdafdsf @jaffa, ortopedistin yalancısıyım, yavaştan kullanmaya başla,dart da oynayabilirsin dedi.yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ahahhahaha bullseye yapmış adam helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Sen iyileşte ifade almak baya kolay abi, ömrümüzde ilk defa oynadık selçukla dövdük resmen. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 xaty said: bırakıp gidiyosun çocuğu, sonra ah vah.. sen nerden biliyosun ki bırakıp gittiğimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 kuşlar söledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Archangel_ said: NolaxThensbane said: bira patates yapıp dertleştik arkadaşla eve geldim çiğ köfte ile ekler var happy happy joy joy...ama dişim hala ağrıyore 3apranax 3lt bira içtim bana mısın demiyor. bir kaç hafta öncesine kadar senin cebinde otobüse binecek paran yoktu, çenen ağrıyordu diye hatırlıyorum.sen değil miydin yoksa sdafdsf @jaffa, ortopedistin yalancısıyım, yavaştan kullanmaya başla,dart da oynayabilirsin dedi.yaa yaa aynen öyle azcık para geldi maaş günü iki bira içerim artık o kadar değil..çene iyide diş fena bu sefer. spartacus izleyip ekler trımdanam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 wastyrx said: Sen iyileşte ifade almak baya kolay abi, ömrümüzde ilk defa oynadık selçukla dövdük resmen. =P hahahahha nereye dövdünüz yaa son yarım saat bull atmaya kastık hepimiz .birbirimizden reziliz yani tek bulla yenildik ezdik diyosun .aşkolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 wastyrx said: Sen iyileşte ifade almak baya kolay abi, ömrümüzde ilk defa oynadık selçukla dövdük resmen. =P deal. nesine oynuyoruz :P nerede oynadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ezdik demiyorum dövdük diyorum arada fark var irem hatun =) goldenda oynadık abi. Bide hesabına oynadık gitti fedeyle jaffanın paracıklar O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 dişimiz ayrıyor diyoruz hiç oralı olmuyorsunuz dişçi hanım nerede kutsal yemininiz!!11bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ayrıyor diyince anlamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ahuhau abi tamam sevdim ben bu işi, bi dahaki randevu ne zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 NolaxThensbane said: dişimiz ayrıyor diyoruz hiç oralı olmuyorsunuz dişçi hanım nerede kutsal yemininiz!!11bir! diş topiğinde yanıtlıyorum diş sıkıntılarını efendim. orda burda her gördüğünüz topicte diş diyince olmuyor =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Aramızdan kim tırlatırsa bunaldım diye o zaman ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bira ısmarlardım şansını kaybettin apranaxa devam o zaman. Patron bu arada 3lü resimde soldaki sen misin ortadaki senko sağ jaffa anladık onuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 fede o. uzun süredir efsanevi fotoları konmuyor tabii, unuttu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 daha geçen gün kamyonlu, uzun saçlı ve yarım resimleri konmuştu. ailecek takip ediyoruz albüme yazıyorum sandım, günlük çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o halde nolax ı kınıyoruz. dişi de ağrıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 come at me bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar