Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

wastyrx said:

Jaffanın bana bira borcu var günlük buraya yazayım sonra unutursam bakarım, bir de bildiğin newbieler olarak dartta aldık ifadelerini belli kişilerin. Onlar kendilerini biliyorlar rezil etmiyorum buradan o yüzden ^_^

oğlum harbi alınıcam artık ya.hele ki bir de dart falan oynanmış. çok üzüldüm.valla.
bir de üstüne nedir bu telefonla yemek siparişlerimin gelmemesinden çektiğim :/

edit: yeni yeni bi sürü ban gördüm. kutsal bok!
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

bira patates yapıp dertleştik arkadaşla eve geldim çiğ köfte ile ekler var happy happy joy joy...ama dişim hala ağrıyore 3apranax 3lt bira içtim bana mısın demiyor.

bir kaç hafta öncesine kadar senin cebinde otobüse binecek paran yoktu, çenen ağrıyordu diye hatırlıyorum.sen değil miydin yoksa sdafdsf

@jaffa, ortopedistin yalancısıyım, yavaştan kullanmaya başla,dart da oynayabilirsin dedi.yaa yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

NolaxThensbane said:

bira patates yapıp dertleştik arkadaşla eve geldim çiğ köfte ile ekler var happy happy joy joy...ama dişim hala ağrıyore 3apranax 3lt bira içtim bana mısın demiyor.

bir kaç hafta öncesine kadar senin cebinde otobüse binecek paran yoktu, çenen ağrıyordu diye hatırlıyorum.sen değil miydin yoksa sdafdsf

@jaffa, ortopedistin yalancısıyım, yavaştan kullanmaya başla,dart da oynayabilirsin dedi.yaa yaa

aynen öyle azcık para geldi maaş günü iki bira içerim artık o kadar değil..çene iyide diş fena bu sefer.

spartacus izleyip ekler trımdanam
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...