patrickstar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 günlük selam, finaller bitti eve geldik ev bomboş çok sıkılıyorum. ne yapsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Gözüm kamaşıyor sürekli, başımda ağrıyor zate hep aceba gözlerden mi dicem ama 0 lan gözlerim. Gerçi en son 1 yada 2 yıl önce gittiydim doktora O_o Numan yeni account alsın bir de. Benim gibi cılız bi insanda bile göbüş çıkıntısı oluşmaya başladıysa yeteri kadar zaman geçmiş demektir çünküm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 üşene üşene son güne kadar bıraktım tekrardan ödevi ama bitti ehhe şimdi okula gidip teslim etmeye üşeniyorum ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 düşündüğüm şey; süperman çok hızlı üflerse mesela 40000km/sa gibi bi hızla. üflediği yeri sürtünmeden yakabilir mi? düşünmem gereken şey; abi bu test sonuçları ne be! alamanca ne ya... ötekisi de fransızca zaten. üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 rüzgar 40000 km hıza ulaşmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 adam süperman hacı.. üfler bence. ışık hızı ile uçuyor hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ışık hızı kaç basıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 300,000,000 m/sn 1,080 milyon km/sa imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iş tecrübesi istemeyen ve ölümüne pahalı olmayan bir mba programı bulmuştum hatta gaza gelip direkt başvurmuştum şimdi kabul gelmiş. güzel olmuş. ama hala kararsızım ya 2013'de bitiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 tiftik hızı var bir de 396k km/sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 arkadas balo fotolarini gordum kizin yeni sevgilisi ve eski sevgilisi ile fotosu var ve hepsi ayni karede mutlu. Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çağdaş türkiye mozaiği diye kakalanmaya çalışılan pislik! işte biz giresunda da sandıkta da internette de buna karşı çıktık. bu akşam sen de bize gel de mübarek, sohbet var.. dertleşiriz. sen anlatırsın biz dinleriz, biz anlatırız sen dinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 feyzli bi abimiz, dasa da var hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Resmen dualara kaldı işim abv sözel derslerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi ben sözele yetemeyip sayısal seçtim de. Sen sözele yetemeyip nasıl sözel bi bölüm seçiyorsun onu anlamadım işte ahuehau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 goldbären said: feyzli bi abimiz, dasa da var hem yoda da gelicek. feyzlidir çok yoda abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi ahuauhahua o ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 allahım okul olanaklarında yazan şeye bak sjdkjfs kampüslerde çok inançlı papazlar bulunur; Luton’da 'Tree House' dönem boyunca açıktır. Ekip, hem inançsız hem de tüm inançlara mensup öğrencilerinin hepsine sıcak bir karşılama sunar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kahpenin hası benim işletme hocammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 pics or ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 günlük, mezun oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 anani senin yagmur gibi, anani cok seviyorum senin yagmur gibi. anan yagmur gibi... yagmur anani sirilsiklam!!! hayor, yazliklari giyyoruz, yagiyosun? serefsiz misin? isiklarda millet bana güldü, hepsinde semsiye tabi ben bisletle ve not amused ifademle islanmisim. cok komik. düsündüm de komik cidden. ben böyle bisi görsem ben de gülerim. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/35331_419509239766_219118594766_4512879_7707566_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ulan hava cok sıcak ya beynim eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 koymayın söyle seyler ıslanmak istiyorum isdlkhgşklasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 @vanil hahauuhahusfdsafddgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar