Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gözüm kamaşıyor sürekli, başımda ağrıyor zate hep aceba gözlerden mi dicem ama 0 lan gözlerim. Gerçi en son 1 yada 2 yıl önce gittiydim doktora O_o

Numan yeni account alsın bir de. Benim gibi cılız bi insanda bile göbüş çıkıntısı oluşmaya başladıysa yeteri kadar zaman geçmiş demektir çünküm.
Mesaj tarihi:
düşündüğüm şey;
süperman çok hızlı üflerse mesela 40000km/sa gibi bi hızla. üflediği yeri sürtünmeden yakabilir mi?

düşünmem gereken şey;
abi bu test sonuçları ne be! alamanca ne ya... ötekisi de fransızca zaten. üff
Mesaj tarihi:
iş tecrübesi istemeyen ve ölümüne pahalı olmayan bir mba programı bulmuştum hatta gaza gelip direkt başvurmuştum şimdi kabul gelmiş. güzel olmuş. ama hala kararsızım ya 2013'de bitiyormuş.
Mesaj tarihi:
çağdaş türkiye mozaiği diye kakalanmaya çalışılan pislik!

işte biz giresunda da sandıkta da internette de buna karşı çıktık.

bu akşam sen de bize gel de mübarek, sohbet var.. dertleşiriz. sen anlatırsın biz dinleriz, biz anlatırız sen dinlersin.
Mesaj tarihi:
allahım okul olanaklarında yazan şeye bak sjdkjfs

kampüslerde çok inançlı papazlar bulunur; Luton’da 'Tree House' dönem boyunca açıktır. Ekip, hem inançsız hem de tüm inançlara mensup öğrencilerinin hepsine sıcak bir karşılama sunar.
Mesaj tarihi:
anani senin yagmur gibi, anani cok seviyorum senin yagmur gibi.
anan yagmur gibi... yagmur anani sirilsiklam!!!

hayor, yazliklari giyyoruz, yagiyosun? serefsiz misin?

isiklarda millet bana güldü, hepsinde semsiye tabi ben bisletle ve not amused ifademle islanmisim. cok komik. düsündüm de komik cidden.

ben böyle bisi görsem ben de gülerim.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/35331_419509239766_219118594766_4512879_7707566_n.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...