senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 su an bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 an önce issiz adam ic cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bulcak o da az bi zamanı kaldı. şaka maka dslamları msanları seviyorum aslnda, yanımda var bir tane tatlı tatlı bakışıyoruz kendisiyle. çok şirin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sen iyice kablocu oldun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 çokzevkli ama olum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 uzun aramalardan sonra backpackimi buldum sonunda günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 eee kimler hala şirkette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: eee kimler hala şirkette? eve geldim. yemegi yiyeli de 1 saat oldu zaten. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kozalak said: dun soyledigim kotu sozleri geri aliyorum gunluk.maas normal yatti $$ Ya prim ya prim?? Bana neyse :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 millet prim alio lan biz hala 3 kuruş maaş zam mı istesem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Jakopy said: kozalak said: dun soyledigim kotu sozleri geri aliyorum gunluk.maas normal yatti $$ Ya prim ya prim?? Bana neyse :s işte maaş+prim normal beklediğim gibi yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bu karda kista bence sansini zorlama ertele biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: millet prim alio lan biz hala 3 kuruş maaş zam mı istesem ... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 16 maaş derler, prim derler.. hiç anlam veremedim böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ben de tam olarak anlamıyorum o işi. bi de performans primi verenleri var ekstra olarak. en güzeli net maaşa çalışmak. brüt maaşı hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 brüt maaşın bu ay ne kadar yatcak acaba heyecanı var bordro eline geçince devletin kestiği vergiye ana avrat küfretmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bi de bu gibi aylarda maaş 1.83'ten hesaplanıp 1.76'lardan yatınca hiç hoş olmuyor.. serbest bölgede çalışmak güzel en azından, vergi derdi yok. kafa o açıdan rahat. ama ben hala bilmiyorum brütten ne kadar yatıyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kollarımı hissetmiyorum laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: brüt maaşın bu ay ne kadar yatcak acaba heyecanı var bordro eline geçince devletin kestiği vergiye ana avrat küfretmek var. ya o heyecanın allah belasını diyorum. fazla beklersin az gelir, az beklersin fazla gelir. bordroda abidik gubidik terimler ne olduğunu tam anlamazsın vs. net alacaksın kafan rahat olacak. yıl sonunda cücük gibi kalıyo maaş ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne yıl sonu abi 2 ay geçti çatur çutur azalmaya başladı şu yılın sonunda benden para isteyecekler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 mehehe senko said: millet prim alio lan biz hala 3 kuruş maaş zam mı istesem ... 20bin yuro alıp insanlara fakir rpsi yapmak.. senko said: eee kimler hala şirkette? feysbuklarda kahve dünyasında taglenip çalışıyor rpsi yapmak.. Dökerim kirli çamaşırlarını. Yarın kalktığımda güneş batmamış olacak, berbere gideceğim sakallarımı da kestireceğim. Günde bir öğünden fazla yiyeceğim, kum torbamı sipariş edeceğim tekrardan, mke'den makinamı alacağım. Yarın yeniden başlayacağım. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ne makinası alıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 lan öğlen gititm kahve dünyasına salep içeyim dedim öküzboyutunda getirdiler heriflede tersleştik bayğaı zaten bi masa da 2den fazla gençtürksel şifresi kullanılamiyormuş iyi dedim diğer masaya geçelim bari baştan oturdunuz buraya diyo dangöz kızlar vardı yanımda olay çıkarmadım yoksa kafa göz dalardım herife kemiğini kırtlatırdım onun yıkardım ortalığı, ateşe verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 brut maasa sokiyim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar