senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 insanlar sakal kesiyorlar ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 0ne said: bugün sakal traşı olurken dedim bi bırakayım top sakal gibi nasıl olcak, fena olmadı hatta albüme bile koyarımda başka zaman. bu arada naber lan günlük, hiç mesaj atmıyon kırılıyom bak. bi avea yolluyo bi fb haber. :=( Ben aticaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 dışardaki kar sabaha kadar devam etse yarın işe gitmeden tamam gelmeyin derler mi acaba.. çok mu hayal kuruyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 servis çıkamaz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bugün çoğu yer 15:30 sularında çalışanlarını eve gönderdi. biz 18:00 ı bekledik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tüm ankara gelmeyin derler de senko nerde kaldın derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 beynim turuncu oldu sanırım günlük. overdose. ben yatar . iyi geceler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ahah bneimde işaret parmağım ağrıdı pati yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 gece çalışıp yolları açarlar da yarın kar devam etcek olursa belki bi ihtimal.. ama sabah bişi demeyip işe gittikten sonra hadi shutdown derslerse kötü olur. onu da yapmışlıkları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: beynim turuncu oldu sanırım günlük. overdose. ben yatar . iyi geceler ^^ temayı değiştir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bugün bizim şirket istanbuldakileri erken çıkardı mesela ankaradakiler full çalıştı şu yönüyle bile kaybedio ankara lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 xaty said: jaffa said: beynim turuncu oldu sanırım günlük. overdose. ben yatar . iyi geceler ^^ temayı değiştir :p o kadar da turuncu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 turuncu dedin de farkettim bneim çarşaflarımda turuncuymuş sfdsfd çok gerekli bi bilgi oldu eved. naruto sevinir belki buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: bugün bizim şirket istanbuldakileri erken çıkardı mesela ankaradakiler full çalıştı şu yönüyle bile kaybedio ankara lan menajer kardeşimin şarkıları dinleyim ' hmmm çok güzel ama vocallerde ankara disiplini var onu biraz gevşetmek lazım' demiş. o kadar yani. ahan bu da son söz. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yarın albüm haberini bekliom senden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Jakopy said: 0ne said: bugün sakal traşı olurken dedim bi bırakayım top sakal gibi nasıl olcak, fena olmadı hatta albüme bile koyarımda başka zaman. bu arada naber lan günlük, hiç mesaj atmıyon kırılıyom bak. bi avea yolluyo bi fb haber. :=( Ben aticaktim ömeden yolluyorum o zaman yakala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Tuh8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nooldu atmıyım mı numaramı ömeden? atma diyosan atmam bak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Tüh dedim atmaya esit mi geliyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bilmem, benim devreler yanık bu aralar, son kurduğun cümleyi bile anlamakta güçlük çektim. 08.30 - 18.45 iş 19.00 - 22.00 kurs haliyle yanıyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yogun tempo anliyorum yuklenme bu kadar bunyeye :) Tik der tikaniverir aman ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 msj atıyonmu atmıyonmu ondan haber ver bah albüme resimde atıcam, ona göre söylersin. *kıps* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Yahu bana kim fotondan bi awea bi fb bi de arada ben durtcem iste uzatma bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bekliorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 :C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar