napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Neler oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: bende hala mal mal kodlara bakiom bön bön Ahaha yaklasik bi saat oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Yok bee, nişanlandığımı yiyebilicek kadar salak adamları niye kıskandırmak isticem meh tek derdi benim ilgilenmemi sağlamak. tamam ilgileniyorum seninle. öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi sorma hiç olmazdı bana böyle ya cengaver gibi çalışan adamdım ben şu an tam anlamıyla mala bağlamış durumdayım mesai bitsin diye bekliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 olur öyle arada her gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Neler oldu? http://www.olayweb.com/wp-content/uploads/2012/01/nikah-basan-hande-showtv-izle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Utku bsg. Senin ilgin dünyada isticeğim son şeylerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: bende hala mal mal kodlara bakiom bön bön aynısı bende de oldu, 2'den beri açık bi kod, napcağımı da biliyorum da kafam bambaşka yerlerde.. kod duruyor kendi halinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 miskinlige baglamis bunye demek havadandir havadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 barnacle said: napae said: Neler oldu? http://www.olayweb.com/wp-content/uploads/2012/01/nikah-basan-hande-showtv-izle.jpg Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 napae said: Utku bsg. Senin ilgin dünyada isticeğim son şeylerden biri. aşgımsın beyaz çoholatam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Jakopy said: miskinlige baglamis bunye demek havadandir havadan :) bilmiyorum neyin havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 çok romantiksiniz lan allah mürüvedinizi bozmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 xaty said: Jakopy said: miskinlige baglamis bunye demek havadandir havadan :) bilmiyorum neyin havası KAR havasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ortalaması 34,8 olan notumu sistem 35 altı diye FF yapmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sistem matematik terkmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ya napsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Jakopy said: xaty said: Jakopy said: miskinlige baglamis bunye demek havadandir havadan :) bilmiyorum neyin havası KAR havasi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Jakopy said: kozalak said: maasim bekledigimden 400 lira kadar az yatacak lan.abv nasi bi cakallik pesindeler bu sirketler boyle. Kesin bu ay birilerine kotu bisi yapmissin hem maas hem ikramiy gume gitmis herkeste var bu durum.yarin olsun bakalim bi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 karçamuru buz olmuş en azından çoraplar ıslanmıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senko said: ya napsaymış la ayıp ya insan yapsa bunu böyle mi yapar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sanki diye nick var mı günlük. keşke nickim sanki olsaymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 cok konusuyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa istedigi kadar om atabilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 cok aciktim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar