Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

senko said:

yok ki işte yakınlarda
ne bar ne cafe bi halt yok

anca tunalı'ya tunus'a gitmem lazım onun için.

ahh şöyle balçovadaki gibin yürüme mesafesinde güzel publar olaydı...

birlik mahallesinin iyi bi yer olması lazımdı ya en son. ne ara değişti sdfg. tabi araba lazım ya da taksiye atlıycan.

ben de evimin 200mt yakınındaki cafe/bar a gitim yine. fena de olmadı :D
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

ne bilim ya arkadaşım zamanında orda yaşıyodu da pek methediyodu. ama onun araba var, ondan methetmiş olabilir. hem sakin hem de arabayla önemli yerlere yakın olmasından olabilir :D

çok uzak değil kızılaya tunalı'ya
araba olsa da bişi farkemtiyor ki, içkili kullanmam zaten. (hoş daha araba kullanmayı bilmiom sdf)

her şekilde izmirde yakaladığım bar/pub ortamı yalan burda ynai :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ortam olarak imkansız izmirdekini yakalaman. izmirde kızlar gelip muhabbet ediyo diyolar.
ankarada sen bi kıza biraz fazla baksan kız havalara girer hemen. daha konuşma faslına bile geçemezsin sdfg

lan ben de bugün bardakilerle muhabbet ettim biraz ha. o kadar gelip gidiyoduk arkadaşla, pek muhabbet kuramamıştık, tek gidince muhabbet ettiler sdfg. yanımdaki arkadaşta bi bokluk var, artık tek giderim :D
Sosyal ağlarda paylaş

* Kaynak holü kalite bakım çalışmalarına katılacak,
* Hammadde denemelerini yönetecek ve raporlayacak,
* Hammadde giriş kontrolünü yönetecek,
* Metalografik incelemelerden sorumlu olacak,
* Laboratuar El Kitabımızı uygulamalı revize edecek ve MSA çalışmalarını yürütecek, Laboratuar ve kalite kontrol metod mühendisliğini yerine getirecek,
* Özel üretim süreçlerimizden kimyasal yüzey hazırlama, ve tav süreçlerinde kalite bakım çalışmalarına katılacak, yerinde kalite çalışmalarını günlük yürütecek.

okurken yoruldum lan nasıl bir iş tanımı bu
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

* Kaynak holü kalite bakım çalışmalarına katılacak,
* Hammadde denemelerini yönetecek ve raporlayacak,
* Hammadde giriş kontrolünü yönetecek,
* Metalografik incelemelerden sorumlu olacak,
* Laboratuar El Kitabımızı uygulamalı revize edecek ve MSA çalışmalarını yürütecek, Laboratuar ve kalite kontrol metod mühendisliğini yerine getirecek,
* Özel üretim süreçlerimizden kimyasal yüzey hazırlama, ve tav süreçlerinde kalite bakım çalışmalarına katılacak, yerinde kalite çalışmalarını günlük yürütecek.

okurken yoruldum lan nasıl bir iş tanımı bu

su madde sakat hacım,gelen ürün ıskartaya cıktı mı sana ittirirler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...