Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben sıkıntıdan telefonda at beslemeye başladım mesela baya gürbüz oldu maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 harbiden baydı kış yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 winter is coming diye o kadar uyardılar dinleyen oldumu hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 eve mi yüklesem napsam eve de bayıyo bir süre sonra maden topla topla nereye kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Erken bi saatlerde deseydin fatih + king için 4. alıp gelirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 negzel dedin valla keşke öyle yapaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 senko said: abi sapıtacam evde yapcak bişi bulamion nan!!! hacı benim gibi kalkıp bi bara oturacaksın yakınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: Erken bi saatlerde deseydin fatih + king için 4. alıp gelirdim yarın yapsak ya bunu dışarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 varsanız bi el yapalım şimdi online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yok ki işte yakınlarda ne bar ne cafe bi halt yok anca tunalı'ya tunus'a gitmem lazım onun için. ahh şöyle balçovadaki gibin yürüme mesafesinde güzel publar olaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mesaj kutusu ne çabuk doluyo günlük ya, silmeye yetişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 yarın eskişehire gidiyorum ben ya :/ ama yarın dsl testlerinden erken dönersem bişiler ayarlıyabiliriz belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 pazar geliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 senko said: yok ki işte yakınlarda ne bar ne cafe bi halt yok anca tunalı'ya tunus'a gitmem lazım onun için. ahh şöyle balçovadaki gibin yürüme mesafesinde güzel publar olaydı... birlik mahallesinin iyi bi yer olması lazımdı ya en son. ne ara değişti sdfg. tabi araba lazım ya da taksiye atlıycan. ben de evimin 200mt yakınındaki cafe/bar a gitim yine. fena de olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 pazar gecesi geliom birliğin neyi iyi hocam? ankaranın kıyısında köşesinde biyer işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ne bilim ya arkadaşım zamanında orda yaşıyodu da pek methediyodu. ama onun araba var, ondan methetmiş olabilir. hem sakin hem de arabayla önemli yerlere yakın olmasından olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 xaty said: varsanız bi el yapalım şimdi online ben oynarım varsa oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kozalak said: ne bilim ya arkadaşım zamanında orda yaşıyodu da pek methediyodu. ama onun araba var, ondan methetmiş olabilir. hem sakin hem de arabayla önemli yerlere yakın olmasından olabilir :D çok uzak değil kızılaya tunalı'ya araba olsa da bişi farkemtiyor ki, içkili kullanmam zaten. (hoş daha araba kullanmayı bilmiom sdf) her şekilde izmirde yakaladığım bar/pub ortamı yalan burda ynai :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya ortam olarak imkansız izmirdekini yakalaman. izmirde kızlar gelip muhabbet ediyo diyolar. ankarada sen bi kıza biraz fazla baksan kız havalara girer hemen. daha konuşma faslına bile geçemezsin sdfg lan ben de bugün bardakilerle muhabbet ettim biraz ha. o kadar gelip gidiyoduk arkadaşla, pek muhabbet kuramamıştık, tek gidince muhabbet ettiler sdfg. yanımdaki arkadaşta bi bokluk var, artık tek giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 jaffa said: wastyrx said: Erken bi saatlerde deseydin fatih + king için 4. alıp gelirdim yarın yapsak ya bunu dışarda? Yarın paintballa gidelim. O_o Öncesinde king de döndürürüz. Hazır selçuk eskişehire gidiyor güzel aktivite yapalım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 asdsalkd paintball acıtıyo ya laser tag olursa gelirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Ben hiç istemiyorum gitmekte abim tuttu bırakmıyor ya, Fatih gelirim dedi öncesinde king oynar sonra seni yolcular paintballa geçeriz öyle olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 * Kaynak holü kalite bakım çalışmalarına katılacak, * Hammadde denemelerini yönetecek ve raporlayacak, * Hammadde giriş kontrolünü yönetecek, * Metalografik incelemelerden sorumlu olacak, * Laboratuar El Kitabımızı uygulamalı revize edecek ve MSA çalışmalarını yürütecek, Laboratuar ve kalite kontrol metod mühendisliğini yerine getirecek, * Özel üretim süreçlerimizden kimyasal yüzey hazırlama, ve tav süreçlerinde kalite bakım çalışmalarına katılacak, yerinde kalite çalışmalarını günlük yürütecek. okurken yoruldum lan nasıl bir iş tanımı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 forgiver said: * Kaynak holü kalite bakım çalışmalarına katılacak, * Hammadde denemelerini yönetecek ve raporlayacak, * Hammadde giriş kontrolünü yönetecek, * Metalografik incelemelerden sorumlu olacak, * Laboratuar El Kitabımızı uygulamalı revize edecek ve MSA çalışmalarını yürütecek, Laboratuar ve kalite kontrol metod mühendisliğini yerine getirecek, * Özel üretim süreçlerimizden kimyasal yüzey hazırlama, ve tav süreçlerinde kalite bakım çalışmalarına katılacak, yerinde kalite çalışmalarını günlük yürütecek. okurken yoruldum lan nasıl bir iş tanımı bu su madde sakat hacım,gelen ürün ıskartaya cıktı mı sana ittirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bu saaatte mcdomalds dan sipariş verdim üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar