wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Sokakta da yürüme o zaman o nasıl mantık yafz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 lemuria said: sen hangi işi yapıyorsun bilmiyorum ama 2 şey söyleyeceğim 1- o mesleği bırak, yakında ölceksin. 2- o mesleği bırak, mutlu olursun. Ayda 20bin yuro alıyor birader nereye bırakıyor işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 mesleğine aşık ama gel gör ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 benim 40.000 almadığımı nerden biliyoruz? B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: Sokakta da yürüme o zaman o nasıl mantık yafz? arıdan koşarak uzaklaşmam , koskocaman motoru sürerken panik yapıp kaçmaya çalışırken kafamı gözümü kırmamdan daha tehlikesiz geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Mutlusun çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 GİDİN MSNDE KONUŞUN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Sen motorla giderken arının gelip seni sokacağını mı sanıyorsun O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 in a mad world. günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fede said: GİDİN MSNDE KONUŞUN LAN İşler nasıl Fatih? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 istifa etcek olm o sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Sırf ayak ya, orada wordde yazı yazıyor sonra ağlıyor çok kötü çalışma hayatı kendimi kesicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Günlüğe tecavüz eden bir grup insan, IRCye gidin lütfen. Laf atıp seni de konuşmaya çekiyorlar, ilginç. çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: Sırf ayak ya, orada wordde yazı yazıyor sonra ağlıyor çok kötü çalışma hayatı kendimi kesicem diye. kesmeyi de bilmez şimdi o gider diklemesine keseceğine yanlamasına keser... git bi göster çocuğa nası yapcak nası etcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 işe girmedim ki istifa edeyim lan öyle her boka imza atılır mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Biz aslında lan party yapıyoruz, yan yanayız hepimiz ve sıkıldık. Gösterdim ya abi geçen, işte diklemesine ikişer çizik bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ulan fede, ne adamsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gidin msnden konuşun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Şükrüm burda iş bulamıyor sen iş beğenmiyorsun fede ne kadar ayıp ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 günlük mesaim bitti eve geçiyorum feci yağmur var şemşiyem de yok /poffff . öptüm byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: Şükrüm burda iş bulamıyor sen iş beğenmiyorsun fede ne kadar ayıp ya.. zevkinden bulamıyor o kesin ya girdiğim şirket illa forbes100'de olcak diyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 lan olm valla yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 şükrü gel tekel açalım lan. ben kasada dururum sen de yanda laptopta bişeyler yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 olur valla, gelene de sise atariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hadi o zaman ben worde döneyim sdfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar