jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 günaydın günlük . ben rüya görmüyorum sanırım. aslında bilimsel olarak herkes rüya görür tabi ki de hatırlamıyorum diyeyim genelde gördüğüm rüyayı. hatırlasam keşke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: wastyrx said: laz böreği var hadi gelin Olm gelecektiniz lan çogzeldi yemin ediyorum ayırsaydın başkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 brötchen aldim yiyom. http://www.marions-kochbuch.de/index-bilder/broetchen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 aaaa kahvaltı yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 haha izmir'de emniyet bu haftalık park cezası kesmiyormuş ne güzel. uyarı bırakıp gidiyo polisler. fak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 krema tenceresinin dibini sıyırmaya bayılıyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 akşam rakı balık dediler spor yine yalan oldu günlük =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nam nam nam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 günlük, başım yine çok ağrıyor. Hep böyle. Sanırım yakında ölebilirim. Ya da en güzeli beynimi aldırıp kurtulurum. Ot gibi mükemmel bir hayatım olabilir. Çok düşünmekten yoruldum, bir ömür yetecek kadar düşünmüşümdür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 nomsaR said: haha izmir'de emniyet bu haftalık park cezası kesmiyormuş ne güzel. uyarı bırakıp gidiyo polisler. fak ye. kordonda gözümün önünda 6 araba çekildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 oha, ben az önce bıraktım yola, sevincin orda bıraktım hem de. polis uyarı yapıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 vala dün kotayı doldurmuş olabilirler. ne varsa topladılar sahilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 http://www.egedesonsoz.com/haber/Izmir-de-bu-hafta-park-cezasi-kesilmeyecek/809662 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kıyamamışlar sana negzel işte ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 bazen o şekilde yapmak lazım, bazen o şekilde yapılması gerekiyorsa onu da o şekilde yapmak lazım fakat bazen o şekilde yapmak rahatsız ediyorsa o şekilde yapmaya devam etmemek lazım. insan bazen sadece insandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 jaffa said: kıyamamışlar sana negzel işte ^_^ hey ay maaşa bağladım ben polisler, kıyamamaları normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 günaydın günlük işe gitsem mi gitmesem mi bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 jaffa said: ayırsaydın başkan. Ayırılmayacak kadar güzeldi yedik hepsini zaten bi tepsiydi O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sanki ' zaten bir tabaktı' der gibi gerçi 2 tepsi de olsa biterdi yani anane eli değimiş laz böreği. yamiyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 sen ne kadar aç bişi çıktın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Pati duası kabul olacak kim varsa etsin la benim için iki tane dc gerekiyor sadece.Hadi lan sınıfı geçicem hadi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konu laz böreği olunca tepsiler tabak gibi olmuyor mu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Akhlaur said: Pati duası kabul olacak kim varsa etsin la benim için iki tane dc gerekiyor sadece.Hadi lan sınıfı geçicem hadi lan. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 wastyrx said: Konu laz böreği olunca tepsiler tabak gibi olmuyor mu zaten? olmuyor bizim tepsiler tepsi gibi oluyor. siz künefe tabağında mı yapıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 4 ders verdim mi mezunum okul bittiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar