Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dasaaa said: bi de sen ne zaman gidiyorsun? ekimde başlıyor ben ilerde o kadar iyi hoca olur muyum emin değilim. ben daha çok sanırım hali hazırda çalışmaya hevesli ve alt yapılı öğrencilere hitap eden bir karakterde hoca olurum gibi geliyor. erkan hoca gibi herkese her şeyi her seviyede anlatabilen hoca olmak kolay değil. bi de bizde öyle şey var (part time) yaşar safkan. çok eğlenceli ders anlatır o da pür dikkat dinlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Norak said: günlük bu bol malzemos pizza iyimiş harbiden bak bu mesajı yazarken forum yokoldu internetten 5dk lol özel pizza sos, mozzarella peyniri, salam, jambon, sucuk, şerit sosis, küp kıyma, mantar, küp patates, yeşil biber, siyah zeytin, domates, susam, kekik TUZ, KARABİBER, UN, SU, MONOSODYUM GLUTAMAT, PAKMAYA, PEYNİRALTI SUYU TOZUNUN MÜKEMMEL BİLEŞİMİ TAM 101 MALZEMELİ PİZZA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dün 1.30ta yattım öğlen daha yeni kalktım. bi gün geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bella said: kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum. yieppa! let's go. http://groups.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/1/1/6/7/1167529/pics/_c942338_image_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 vaniLLe said: ben kendimi biliyorum. sabah 8de kalkip gitmicem ben. :( nil is not amused cünkü. FAKYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE yine sinirlendim. evde tek basina kalmak da cok tatsiz. sevmiyorum. http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/guiza-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 goldbären said: susam, susam mı varmış bak görmedim onu ben, ama diğerlerinin hepsi var doğrudur, zaten ince pizza aldığım için hep ekmekli kısmı çok farkedilmiyo, üstü 1cm yüksekliğinde malzemeyle kaplı ama, baya çok sosis var bide sdf 6 dilim daa kaldı ounda bugün yerim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bugun slipknot izleyecegim. Sanirim dizlerimden falan penis cikti. Inanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 0ne said: Bella said: kimler kimler yuva kuruyor ben niye kuramıyorum. yieppa! let's go. http://groups.ultimate-guitar.com/profile_mojo_data/1/1/6/7/1167529/pics/_c942338_image_0.jpg hahaha şarkı o. yeni duydum sözleri çok çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 çevir kazı yanmasın, kıvırrr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 dasaaa said: abi sen ahftasonu da neden erkenden kalkıyorsun? yazık değil mi sana evladım... uyusaydın bi gün bari. Günnük bugün 12:57'de uyanmış bulunmaktayım. saygılar. lan günün yarısı gitti be!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Babama hediyesini verince beele gözler dolu dolu oldu. Konuşamadı ehauheau. Tam süferim, en birinciyim böyle konularda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 babama ulasamadim zaten telefonda kutluyorum son 2 yildir babalar gununu eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bugün mü lan babalar günü?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hum102'ye bi kişi daha kayitlansin plsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Of aklıma tezle ilgili çok güzel argümanlar geldi. Bu sefer unutmadan not aldım. (:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bişi canını ne kadar yakıyorsa yaksın bazen o şeyden vazgeçmek daha çok yakıyor canını günlük. Ne yabalım artık olmuyorsa olmuyor. ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 kız meselesiyse sickthread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Simdi ben no lifer tembel sisman ve bilgisayarinin basinda 20 saat oturmaktan memnun bir adamim ama neden 2 gundur bu kadar yoruyorum hatta yarinda yorulcam cok sacma isler pesindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Eğitim hayatımın en hard-core sıçısını yaşadım günlük. 1 Haftada alttaki sınavlar ile birlikte 5 sınava girdim ve hepsi patladı,üstüne üstlük dönem projem kabul olmadı. Az önce eve geldim sular kesik,30 saatir falan uyumadım. Öyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gunluk hava cokk sicak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 uygarlık tarihi 2 dersine 8kişi kaydolmuş sonunda, yaz okulunda açılacak ders ^^ 8.kişi kimse valla bi iskender ısmarlarım kendisine. abidik gubidik işletme derslerinden kurtardı beni kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hava kapalı ama sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bence birisi bana işleri ters gitsin büyüsü yaptırdı. net. bir amaç uğruna atılan her adımda bir problem çıkamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 çok berbatım ya.. canım sıkkın falan. her şey pert durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar