jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 gönül alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 garbic degil la burasi. sayeros reyiz kizar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bizi uyarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi yeter ama bayılacam çok çılgın bi query yazıp nadasa bırakıyorum db'yi. sabah geldiğimde patlarsa patlasın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 şuursuzcasına uyumak için yatıyorum artık böle 15-20 saat falan uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 *5 saat sonra* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi 2saat sonra eve gittiğimde öyle bir uyuyacam ki pazar uyanacam. yarında gitmeyecem işe zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 oho herkes buraya hayallerini yazıcaksa işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ulan uyku tutmadi gittik facebook hacker cup'in sorularini cozelim dedik, onda da sistem yamuk yapti. Dogru formattaki cozumume yanlis formatta dedi salak sistem. Benzer sorunlari yasayanlar da varmis. O kadar ugrastik problemi cozcez diye, ayiptir ya. Gecen sene de boyleymis ABV FACEBOOK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sonunda evdeyim (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ben de koşuya çıkacam. uzun süredir dışarda koşmamıştım lan. OKSİJEEEEN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dışarısı soğukmuş be. sdfgsdfg uzun süredir dışarda koşmayınca ööle geldi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kahvaltı ediym uyurum dedim kalktım evi süpürdüm lan elektrik süpürgesiyle bakalım ne zaman çökücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bize de gelsene be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Gunnuk naber. bu gece film yarin aksama kadar dizi manyagi olucam. iice biriktiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 günlük, saçımı yine kızıla boyadım, boyanın adı 'vahşi kızıl'dı. Bu kızıl boyaların ismini bulan adamlar neyin kafasını yaşıyor merak ediyorum. ben kızıl renk boyaların ismini bulan kişi olsam 'çilek kırmızısı, greyfurt pembesi' gibi isimler bulurdum. 'Tutkulu kızıl, Vahşi kızıl, Kor alevi Kızılı,sonbahar kızılı' bunlar nedir yaa? Ayrıca hiç adının hakkını vermedi bu renk, koyu oldu gene yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sonbahar kızılı net (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bir ara denemiştim onu, güzeldi aslında ya; ama işte en iyisini bulana kadar denemeye devam ediyorum. Hatta bazen karışımlar yapıyorum. Tam işte budur, diyeceğim bir renge ulaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 günlük, 150k$ maaş ne lan trülülol, kesin yanlış yazmışlar bi mail atim bakim düzeltsinler yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 3 kadin ve 1 erkegin oldugu masada epilasyon muhabbeti kacinilmazmis, onu ogrendim gunluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 AKIŞKANLAR MEKANİĞİNİ GEÇMİŞİM, TÜM ÇAYLAR BENDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 elifg said: bir ara denemiştim onu, güzeldi aslında ya; ama işte en iyisini bulana kadar denemeye devam ediyorum. Hatta bazen karışımlar yapıyorum. Tam işte budur, diyeceğim bir renge ulaşamadım. kızlda o çok zor ama . sürekli bir akma durumu söz konusu çünkü. ben igora yoğun bakır platin sarıda buldum mutluluğu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 o nası bi renk tarifi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar