jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bana özel zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nerde o köy bu arada .p film sölesene bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 maçka trabzon. götüreyim seni de .P film ne tarz istersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 boşver filmi black books' a başla. beğenmezsen film derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 öyle yapıyım, sherlock'un bu sezona başlamamıştım onu izliyim bi de. film benim neyime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 önce sherlock bitsin bakiim sınav yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 milet -15 lerde hasta olmamış, ben havanın 13-20 santigrad derece olduğu bi ortamda hasta oldum ya, burnun şelale oldu gitti ya, helal olsun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tamam örtmenim poi'yi izledim demin. sıkılmadan izliyorum şu diziyi de sonrasında hayatımdan zaman çaldımmı çalmadımmı diye kendimi sorguluyorum biraz. ilerde başım sıkışınca dizilerde öğrendiklerimiz işe yarar mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 olm niye heyecan yapmaya başladım ben yine ya. aslında sebebi belli, zamanında travmatik şeyler yaşarsan benzer durumlarda kötü hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 xaty said: tamam örtmenim poi'yi izledim demin. sıkılmadan izliyorum şu diziyi de sonrasında hayatımdan zaman çaldımmı çalmadımmı diye kendimi sorguluyorum biraz. ilerde başım sıkışınca dizilerde öğrendiklerimiz işe yarar mı acaba aynı hissiyat bende de oluyor maalesef :S çav ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şu an bizimkilerin zoruyla ferihayı izliyorum içim kıyım kıyım oldu alkole ispirtoya vericem kendimi yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 günlük, eve internet bağlattım sonunda. 8mbit'e kadar durumunda ilk defa mağdur oluyorum. 4mbit lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Midem çok kötü günbük. dasaaanın doğum günü bi allahın kulu kutlamamış günbük sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ocakta da ne çok dogan var ya. benim de var lan haftaya sdfg. muhtemelen kimsenin haberi olmaz tabi burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bu saatte işe çağrılmak İŞTE CİF GÜCÜ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ekmek parası işte, insanlar ne işler yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 senko said: bu saatte işe çağrılmak İŞTE CİF GÜCÜ! YUH artık .insan hakları mahkemesine başvurucam senin için. söyle onlara akıllı olsunlar pazar çağırmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 günlük, Bu ara yine hiçbir şey yapmıyorum neredeyse ama yine de hayatım çok hızlı gelişiyor, sanırım artık kendi hayatımı takip etmekten yoruldum. Kendi haline bırakayım. En iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 uyumak istemiyorum adeta zaman kaybı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bende uyumak istiyorum :S onu geçtim yemek yemek istiyorum ama bir allahın restoranı açık değil hem aç hem uykusuz, bide 22saatlik mesaiinin verdiği yorgunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 nasıl açık değil ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 demin little ceasars'ı aradım, oraya gönderemiyoruz dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 jaffa said: uyumak istemiyorum adeta zaman kaybı . yatsana, yarın çalışcak olan benim sanki (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 maharna yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ofiste hangi imkanlarla makarna yapıyım abi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar